Despre Noi

Gabriel Radu - Programarea Succesului

GABRIEL RADU

LIFE & BUSINESS COACH | FONDATOR | MEMBRU CERTIFICAT JMT

Sunt peste 10 ani, de cand dezvolta echipe si ajuta antreprenori din diverse domenii de activitate sa-si creasca rezultatele in afaceri.

Este coach, teacher si speaker certificat John Maxwell Team.

A realizat numeroase resurse de dezvoltare personala si profesionala bazate pe experienta a mii de ore de lucru cu clientii (platforme, carti, audiobook-uri, resurse online).

Cunoaste echipa

Emil - Programarea Succesului

EMIL

MARKETING SPECIALIST

Cristina - Programarea Succesului

CRISTINA

CLIENT MANAGER

Programarea Succesului este sursa ta zilnica de dezvoltare personala si profesionala, indiferent daca esti proprietar de afaceri, manager, lucrezi in HR, esti un lider care conduce o echipa, coordonator MLM, angajat sau student.

Aici vei gasi in mod constant, resurse premium in format video, audio si pdf, insotite de instrumente de lucru, prin care te sustinem eficient in procesul tau de evolutie, sau in cresterea afacerii tale.

Toate materialele pe care ti le punem la dispozitie sunt rezultatul experientei a mii de ore de lucru cu clienti, prin programe de training si coaching online si offline, dezvoltate in ultimii 10 ani.

In acest timp, am intalnit tot felul de situatii posibile, si tocmai de aceea, iti punem la dispozitie resurse 100% bazate pe experienta, astfel incat sa beneficiezi de dezvoltare personala si profesionala accelerata.

De aceea, te invitam si pe tine sa te alaturi comunitatii Programarea Succesului, unde vei intalni oameni care se sustin intre ei in procesul de evolutie. In plus, vei beneficia constant si de sustinerea noastra.

Parteneri si clienti