Despre Noi

Gabriel Radu - Programarea Succesului

Gabriel Radu este coach, trainer, speaker si autor.

Este fondator la "Programarea Succesului", un brand de dezvoltare personala si profesioanala.

 • Activeaza de 10 ani ca trainer;
 • Este coach, teacher si speaker certificat John Maxwell Team;
 • Are o foarte buna expertiza in coaching - peste 4200 de ore in ultimii 6 ani;
 • A publicat mai multe materiale de dezvoltare personala (14 CD-uri, 130 de filme, 2 carti distribuite national si international pe Amazon).

Identitatea brandului

 • Povestea Mea

 • Ce ne diferentiaza

 • Viziune

 • Misiune

 • Slogan

Servicii

Parteneri si clienti

Amazon
Emag
Carrefour
Alewijnse
ATCR
SkillTech
ElectricNavinstal
Diamet

O parte dintre mentorii mei

John C. Maxwell

John C. Maxwell

Paul Martinelli

Paul Martinelli

Christian Simpson

Christian Simpson

Roddy Galbraith

Roddy Galbraith

Ed DeCosta

Ed DeCosta

John Thompson

John Thompson

Greg Simmons

Greg Simmons

Roy Martina

Roy Martina

Ciro Imparato

Ciro Imparato

Owen Fitzpatrick

Owen Fitzpatrick

Network TwentyOne International – Leadership si Construire Afaceri
N21

Viziune

Noi stim ca nimeni nu devine campion in ring, acolo primeste doar recunoasterea. Viziunea noastra este sa atingem inimile oamenilor si sa ii sustinem in calatoria lor catre dezvoltare. Pentru ca ne pasa cu adevarat de oameni, le adaugam in mod constant valoare si ii ajutam sa isi maximizeze potentialul pe care il detin, astfel incat, atunci cand vor urca in ring sa isi merite titlul de campion.

Misiune

Suntem condusi de o pasiune irezistibila de a produce diferente semnificative in vietile oamenilor prin servicii si produse de dezvoltare personala ridicate la nivel de performanta.

Slogan

Noi stim ca succesul nu este o intamplare! Succesul este un rezultat al unui proces continuu de reprogramare mentala si munca inteligenta in directia rezultatelor. Aceasta reprezinta ideea centrala in jurul careia a prins viata sloganul: Succesul tau este programabil!

Valori fata de clienti

Valorile care ne reprezinta si in care credem cu putere, constituie fundatia brandului nostru. Ele ne ghideaza zilnic si reprezinta motorul dezvoltarii noastre, astfel incat sa putem oferi in mod continuu, cat mai multa valoare clientilor si cititorilor nostri.

 • ✓ Rezultat
  Obiectivul tau este de a obtine rezultatul dorit si tocmai de aceea focalizarea noastra continua si atenta va corespunde exact cu ceea ce-ti doresti.
 • ✓ Excelenta
  De fiecare data vom face tot posibilul ca produsele si serviciile pe care ti le punem la dispozitie sa se ridice la nivel de excelenta, astfel incat sa fii mai multumit decat te-ai asteptat.
 • ✓ Integritate
  Actionam cu integritate si acordam atentie deosebita detaliilor, astfel incat sa oferim ceea ce promitem.
 • ✓ Respect
  Te asiguram ca te vom privi cu inalta consideratie si te vom trata cu respect, de fiecare data cand vei apela la ajutorul nostru.

Valorile echipei

 • ✓ Dezvoltare personala
  Investim continuu in dezvoltarea noastra personala pentru a deveni din ce in ce mai performanti si aliniati tendintelor de evolutie a pietei.
 • ✓ Motivatie continua
  Este valoarea nepretuita care da glas obiectivelor noastre si ne mentine focalizati in directia rezultatelor.
 • ✓ Munca in echipa
  Doar impreuna facem ca lucrurile sa se intample, crestem impreuna si ne sustinem reciproc, atat personal cat si profesional. Acesta este modul in care noi am ales sa actionam si face parte din cultura noastra organizationala.
 • ✓ Succes
  Ne dezvoltam in mod continuu, impartasim bucurie atunci cand reusim si astfel devenim din ce in ce mai buni. Tocmai de aceea succesul face parte din ADN-ul culturii noastre organizationale.

Valorile afacerii

 • ✓ Produse si servicii de inalta calitate
  Ne asumam promisiunea de a raspunde in mod constant solicitarilor clientilor nostri prin produse si servicii de inalta calitate.
 • ✓ Parteneriate avantajoase
  Suntem deschisi parteneriatelor avantajoase de ambele parti, prin care sa oferim cat mai multa valoare in piata de dezvoltare personala.
 • ✓ Dezvoltarea comunitatii
  Prin proiectele noastre ne propunem dezvoltarea in mediul online si offline a unei comunitati puternice “Programarea Succesului”, prin care membrii acesteia sa poata interactiona intre ei, sa-si dezvolte abilitatile si astfel sa-si imbunatateasca in mod semnificativ calitatea vietii.
 • ✓ Succes
  Ne dezvoltam in mod continuu, impartasim bucurie atunci cand reusim si astfel devenim din ce in ce mai buni. Tocmai de aceea succesul face parte din ADN-ul culturii noastre organizationale.

Bine te-am gasit!

Sunt Gabriel Radu, fondator la Programarea Succesului si vreau sa te uiti la mine ca la un om obisnuit, pentru ca asta sunt, un om obisnuit ca si tine, cu vise, cu frici, cu intrebari, uneori cu provocari destul de mari, dar ceea ce este cel mai important, cu o pasiune irezistibila de a aduce o contributie semnificativa in piata de dezvoltare personala din Romania.

In acest sens, pana in prezent, contributia mea conta in: programe personalizate de business, sedinte profesionale de coaching, cursuri online de dezvoltare personala accelerata, carti, CD-uri si programe video.

Misiunea mea este sa sustin oamenii in calatoria lor pe calea dezvoltarii personale. Insa, nu dintotdeauna a fost asa! De fapt, la inceputul calatoriei mele prin dezvoltare personala, nici macar nu stiam de unde sa incep! Nu stiam ce am de facut! Nu aveam nici un plan! Nu stiam unde trebuie sa ajung! Tot ce stiam era ca vreau sa fac ceva semnificativ in viata!

A urmat un proces de dezvoltare personala continua, in care am citit zeci de carti, am ascultat sute de CD-uri, am participat la seminarii, conferinte, cursuri si am inceput sa lucrez cu oamenii. Au fost nenumarate zile si nopti nedormite, intrebari fara raspunsuri, cautari ale propriilor valori, munca continua, peste 20.000 de ore investite in dezvoltare personala.

A fost greu? Da, chiar a fost. Am renuntat? Nu! Chiar daca m-am gandit la asta in mod serios de zeci de ori. Nu am renuntat pentru ca aveam un vis: de a face ceva semnificativ in viata! Asadar, am continuat, uneori am reusit, alteori am gresit dar mi-am luat un feedback! Insa, toate acestea m-au ajutat sa invat o lectie importanta, care are mare legatura cu misiunea pe care o am: in viata, daca vreau sa fac ceva semnificativ, masura a ceea ce voi deveni, nu va fi data de ceea ce voi obtine, ci va fi determinata de ceea ce dau mai departe. Nu este vorba de cat de mult vorbesc oamenilor sau cat de multe carti scriu, ci este vorba de cat de mult reusesc sa ii apropii de ceea ce ei isi doresc cu adevarat.

Cum a aparut Programarea Succesului?

De-a lungul anilor pe calea dezvoltarii personale, am analizat cu foarte multa atentie, povestile emotionante ale liderilor de mare succes. Astfel, am reusit sa constientizez ca de fapt, succesul nu este o intamplare, ci reprezinta un rezultat al unui proces de reprogramare mentala continua si munca inteligenta in directia rezultatelor. Aceasta stare mentala de constientizare, pe care mi-am dezvoltat-o treptat de-a lungul anilor, a cristalizat in mintea mea, din ce in ce mai persistent, conceptul de programare a succesului. De fapt, insasi elementul de unicitate al brandului, il reprezinta introducerea acestui concept, de programare a succesului. Astfel, am deprins dragostea de a crea si de a dezvolta pas cu pas, imaginea brandului, in jurul caruia a prins viata sloganul: “Succesul tau este programabil”!

Cu multa truda, dar condus de o pasiune nestavilita, am identificat fiecare valoare care ne reprezinta ca si echipa si in care credem cu putere. Acum, aceste valori ne ghideaza zilnic si reprezinta motorul dezvoltarii noastre, astfel incat sa putem oferi in mod continuu, cat mai multa valoare in piata de dezvoltare personala.

Valori Programarea Succesului

Pe final, vreau sa iti multumesc ca ai citit povestea mea, care sper ca ti-a oferit o doza de motivatie si te-a adus intr-o stare de constientizare a potentialului pe care il detii. Iti doresc experiente de viata, care sa-ti focalizeze atentia in directia rezultatelor pe care ti le doresti cu adevarat. Urmeaza-ti visul cu o pasiune irezistibila si devin-o ceea ce iti doresti cu adevarat sa fii!

Ce ne diferentiaza

Unicitatea brandului Programarea Succesului, o reprezinta introducerea conceptului de programare a succesului, intrucat succesul nu este o intamplare, ci reprezinta un rezultat al unui proces de reprogramare mentala continua si munca inteligenta in directia rezultatelor.

Schimbarea directiei de focalizare catre ceea ce iti doresti, intotdeauna incepe in plan non-fizic, in plan mental si abia apoi se manifesta in plan fizic, iar acest proces de evolutie conduce, in mod inevitabil, la un anumit tip de rezultat. Prin urmare, schimbarea rezultatelor este un proces care se manifesta de la interior catre exterior si tocmai de aceea, succesul tau este programabil.

Sigur ca exista si factori exteriori de influenta negativa, care pot perturba procesul de evolutie. Insa, atunci cand lasi ca exteriorul sa devina mai puternic decat interiorul tau, aceasta inseamna ca tu permiti in mod deliberat, ca ceilalti sa intre in controlul vietii tale. Realitatea este ca cei care au decis sa produca schimbarea, cauta oportunitatile de care au nevoie pentru a ajunge la rezultate, iar daca nu identifica acele oportunitati, atunci si le creeaza.

Ceea ce ne diferentiaza, este dat de faptul ca pe langa produsele si serviciile life & business, care sunt concepute sa raspunda la nevoia clientului, noi facem tot posibilul sa mergem si mai departe in procesul schimbarii, conectand aceste produse si servicii de conceptul de programare a succesului. Cu alte cuvinte, te ajutam sa iti rezolvi problema si in acelasi timp iti oferim si o directie pe mai departe. Nu doar ca actionam asupra problemei, dar depunem eforturi semnificative sa integram solutia in contexte mai largi si mai importante din viata ta, care sa-ti focalizeze mintea in mod predominant in directia rezultatelor pe termen mediu si lung.

Managementul resurselor umane

Managementul resurselor umane in faza de angajare este un serviciu de consultanta si selectie de personal, prin care va sustinem in procesul de angajare al celor mai potriviti candidati, astfel incat sa obtineti rezultate cat mai mari in afacerea dumneavoastra.

Managementul conflictelor

Managementul conflictelor este un curs interactiv, prin care va sustinem in dezvoltarea si implementarea unui plan de crestere a performantelor echipei si formarea unui nucleu de lideri pe care oamenii isi doresc sa ii urmeze.

Managementul performantei

Managementul performantei este un curs care combate eficienta scazuta a echipei, fiind adaptat nevoilor reale de crestere a rezultatelor in zona de mijloc a organizatiei.

Curs de Leadership

Acest curs de Leadership este solutia profesionala prin care dezvoltam fiecarui participant, calitatile unui lider performant care stie sa-si conduca echipa catre rezultate.

Program Mastermind Group - GRATUIT

Invata impreuna cu Gabriel Radu, coach certificat John Maxwell Team si descopera cum poti deveni un lider autentic pe care oamenii sa il urmeze.

Acest Mastermind este pentru tine daca:

 • - Tintesti o pozitie in firma ce implica un nivel superior de leadership;
 • - Vrei rezultate mult imbunatatite in plan personal si profesional;
 • - Vrei sa devii acel lider autentic pe care oamenii isi doresc sa il urmeze;
 • - Vrei sa-ti imbunatatesti semnificativ abilitatile de a te conecta cu cei din jur.

Sedinta Gratuita de Coaching

Inscrie-te la o sedinta gratuit de coaching si beneficiezi de toata experienta si sustinerea mea in directia schimbarii pe care ti-o doresti.

Cum stii ca ai nevoie de coaching?

 • - Simti ca viata ta este dezechilibrata, nu ai o directie clara si esti nemultumit?
 • - Vrei sa scapi de gandirea negativa si emotiile nedorite care au pus stapanire pe mintea ta?
 • - Increderea si nivelul tau de motivatie sunt scazute?
 • - Ai renuntat la acele obiective care ti-ar schimba viata daca le-ai realiza?
 • - Muncesti prea mult si ai rezultate prea mici?
 • - Vrei rezultate mai bune in viata personala si profesionala?

Daca te regasesti in cel putin unul dintre motivele de mai sus, poti avea convingerea ca ai nevoie de coaching pentru a produce o schimbare semnificativa in viata ta.

Citeste mai mult