Despre Noi

Gabriel Radu - Programarea Succesului

Bine te-am gasit!

Sunt Gabriel Radu, life & business coach, fondator la Programarea Succesului, membru certificat JMT si imi face placere sa te sustin in dezvoltarea ta personala sau in conducerea echipei si cresterea afacerii.

Cateva cuvinte despre mine:

Sunt 13 ani de cand conduc echipe;

Am 10 ani de experienta in livrarea de programe de dezvoltare personala si profesionala;

In ultimii 8 ani am livrat peste 4.000 ore de coaching (life & business) si leadership.

Sunt creator de resurse de dezvoltare personala si profesionala: 3 carti distribuite national si international pe Amazon, peste 12 ore de continut audio, peste 100 de videouri educationale pe canalul de Youtube care au insumat peste 650.000 de vizualizari si 2.500.000 de minute vizionate in ultimul an;

Sunt autorul programului Leadership Mastery - (aproximativ 12 ore de continut video);

Leadership Mastery te ajuta sa-ti conduci eficient echipa si sa-ti cresti rezultatele in afacere. Acest program contine instrumente eficiente de leadership si coaching, adaptate la piata de business din Romania. Solutia propusa este conceputa sa raspunda chiar si celor mai exigente nevoi de solutionare a problemelor si dezvoltare accelerata a unei echipe.

Programul poate fi sustinut atat Open cat si In-House personalizat la cerere, in functie de nevoile de dezvoltare ale companiei, pana la nivel de detaliu. Eficienta programului si instrumentele de aplicare, au fost analizate interactionand cu peste 400 de antreprenori, proprietari de afaceri si lideri care conduc echipe.

Pentru mai multe detalii despre Leadership Mastery – Click aici.

Sunt contributor la Revista Cariere.

Educatie si parcurs profesional
Vezi testimoniale

Arii principale de expertiza - livrare training

Leadership

Coaching (Life & Business)

Comunicare

Dezvoltare personala


Certificari

Certificat de coach

Fundamental Coaching Skills Training

Autoritate emitenta: Coaching Essence

Data emiterii: 2011

Identificator acreditare: ID acreditare 13

Certificare de coach


Certificat de formator

Autoritate emitenta: Ministerul Educatiei Nationale

Data emiterii: 2011

Identificator acreditare: ID acreditare 0171125

Certificare de formator


Coach, teacher si speaker certificat John Maxwell Team

Autoritate emitenta: John Maxwell Team

Certificare JMT - coach, teacher, speaker


Din anul 2018 - Programarea Sucesului SRL detine certificat - Firma de incredere.

Operatorul Certificatului "Firma de Incredere" este Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK S.R.L. Companiile premiate cu certificatul "Firma de Incredere" se caracterizeaza printr-o reputatie impecabila in randul clientilor si contractorilor, prin serviciile exceptionale efectuate cu corectitudine.

Certificat firma de incredere


Firma de incredere - Programarea Succesului
Parteneri si clienti

Cunoaste echipa

Emil - Programarea Succesului

EMIL

MARKETING SPECIALIST

Cristina - Programarea Succesului

CRISTINA

CLIENT MANAGER

Programarea Succesului este sursa ta zilnica de dezvoltare personala si profesionala, indiferent daca esti proprietar de afaceri, manager, lucrezi in HR, esti un lider care conduce o echipa, coordonator MLM, angajat sau student.

Aici vei gasi in mod constant, resurse premium in format video, audio si pdf, insotite de instrumente de lucru, prin care te sustinem eficient in procesul tau de evolutie, sau in cresterea afacerii tale.

Toate materialele pe care ti le punem la dispozitie sunt rezultatul experientei a mii de ore de lucru cu clienti, prin programe de training si coaching online si offline, dezvoltate in ultimii 10 ani.

In acest timp, am intalnit tot felul de situatii posibile, si tocmai de aceea, iti punem la dispozitie resurse 100% bazate pe experienta, astfel incat sa beneficiezi de dezvoltare personala si profesionala accelerata.

De aceea, te invitam si pe tine sa te alaturi comunitatii Programarea Succesului, unde vei intalni oameni care se sustin intre ei in procesul de evolutie. In plus, vei beneficia constant si de sustinerea noastra.