Cum cumpar?

Realizare comanda si utilizare cod voucher (VIDEO)

Pentru o mai buna calitate a materialului video, recomandam sa fie urmarit pe Ecran Complet la calitate HD.

I. Alegerea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul “Adauga in cos”. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati, sau sa renuntati la unul sau mai multe produse introduse in cosul de cumparaturi.

II. Informatii referitoare la expedierea produselor

In cazul in care datele de facturare sunt diferite de datele de livrare a comenzii, introduceti adresa de livrare sau alte informatii cu caracter personal, in sectiunea Mentiuni.

III. Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, finalizati comanda prin apasarea butonului “Plaseaza Comanda”.

Daca optati pentru plata online, cu cardul personal sau al firmei, tranzactia va fi realizata prin intermediul procesatorului de plati online mobilPay, pentru a avea certitudinea operatiunii in conditii de maxima siguranta.

dezvoltare personala – coaching – leadership