DATE IDENTIFICARE:

Denumirea societăţii: S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L.

Sediul social: Str. Brailei Nr.50, Biroul nr.1, Bl. BR1B, Sc. 2, Cod 800090, Judeţ Galaţi

Numărul din registrul comerţului: J17/1318/2014

Codul de identificare fiscală: 31210312

Capital social: 200 Ron

Punctul lucru: Orice oraş/orice ţară

Cont bancar: RO34 RZBR 0000 0600 1537 7094, deschis la Raiffeisen BANK

Telefon: 0755 134 053

Email: office@programarea-succesului.ro

Skype: programareasuccesului

 

TERMENI ŞI CONDIŢII

Acest site este deţinut de S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., societate cu sediul în Str. Brailei Nr.50, Biroul nr.1, Bl. BR1B, Sc. 2, Cod 800090, Judeţul Galaţi şi funcţionează conform legislaţiei române în domeniul său de activitate.

 

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. vă oferă acces la site şi utilizarea site-ului: www.programarea-succesului.ro, sub rezerva acceptării acestor termeni şi condiţii. Prin accesarea, utilizarea, obţinerea sau achiziţionarea oricărui serviciu sau produs pus la dispoziţie, dumneavoastră sunteţi de acord să respectaţi aceşti termeni şi condiţii.

 

În cazul în care aveţi nevoie de informaţii suplimentare accesaţi secţiunea Contact de pe site-ul www.programarea-succesului.ro, adresa de email office@programarea-succesului.ro sau numărul de telefon: 0755 134 053.

 

Drepturi de autor (Copyright)

Site-ul www.programarea-succesului.ro şi toate elementele acestuia (grafică Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Administratorii site-ului www.programarea-succesului.ro îşi rezervă dreptul de a modifica unilateral conţinutul acestuia, fără înştiinţarea prealabilă a utilizatorilor. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

 

Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia.

Administratorii siteului www.programarea-succesului.ro fac eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor de pe site, însă uneori acestea pot conţine inadvertenţe.

 

Fraudă

În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont de utilizator. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă recomandăm să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorii site-ului. Administratorii site-ului (www.programarea-succesului.ro) nu sunt responsabili pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

 

Disponibilitatea serviciului

Administratorii site-ului îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceşti termeni de utilizare, nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa de email office@programarea-succesului.ro

 

Plasarea comenzii

Plasarea unei comenzi se realizează prin parcurgerea următorilor paşi:

 1. Selectează produsul dorit şi adaugă-l în Coşul de cumpărături, cu un click pe butonul „Adăugă în coş”.
 2. Dacă doreşti să adaugi mai multe produse în coş, repetă operaţiunea de la punctul 1 pentru fiecare produs.
 3. După selectarea produselor dorite, verifică şi actualizează Coşul de cumpărături, apoi mergi la Pasul următor prin click pe butonul „Pasul următor 1/2”.
 4. Comanda poate fi plasată cu sau fără autentificare în contul de utilizator. (Dacă deţii un cont de utilizator îţi recomandăm să te autentifici cu user şi parola. Dacă nu deţii un cont de utilizator îţi poţi crea unul nou).
 5. Introdu datele de facturare.
 6. Alege metodă de plată.
 7. Adăugă informaţii adiţionale / menţiuni la comandă, dacă este cazul.
 8. Livrarea se face electronic, prin curier sau Poşta Română.
 9. Bifează câmpul „Sunt de acord cu Termenii şi Condiţiile”, după citirea atentă a acestora.
 10. Click pe butonul „Plasează comandă”. Plasarea comenzii implica plata preţului stabilit conform detaliilor de pe site pentru produsul/produsele, serviciul/serviciile comandate.

 

Confirmarea comenzii

După efectuarea comenzii, vei primi un email care îţi confirma înregistrarea comenzii pe site. Mesajul de confirmare reprezintă înregistrarea comenzii în sistem, dar nu şi obligativitatea onorarii acesteia. Comandă va fi procesată şi livrata în funcţie de stocurile disponibile.

Dacă alegi să îţi creezi un cont de utilizator, comanda nu se înregistrează automat. Odată ce ai făcut contul, trebuie să finalizezi comandă şi să primeşti pe email confirmarea ei. În caz contrar, comanda nu s-a înregistrat şi nu va fi livrata.

 

Livrarea produselor. Termene, modalităţi şi costuri

Produsele se livrează prin firma de curierat rapid sau Poşta Română, la adresa de livrare indicată de către client la plasarea comenzii.

Taxa de transport este de 17 lei (TVA inclus).

 

Pentru livrările în Europa, transportul se asigură cu Poşta Română în conformitate cu tarifele stabilite de Poşta Română.

 

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de maxim 48 ore de la confirmarea comenzii. Comandă ar trebui să ajungă la client în termen de maxim 2-5 zile lucrătoare de la data confirmării livrării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voinţa noastră, fără a depăşi un termen de 30 de zile calculat de la data preluării comenzii.

 

Aveţi posibilitatea de a completa rubrica Infromatii adiţionale/Menţiuni comanda, cu specificaţii referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, puncte de reper pentru a ajunge la adresa, etc.

 

Comandă va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislaţiei în vigoare.

 

Plată. Facturare

Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalităţi:

 • Plată cu cardul: se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiţii de siguranţă deplină, prin serviciul MobilPay.
 • Plata ramburs: plata se face direct la agentul de curierat, în momentul predării coletului.
 • Ordin de plata: Plata se face la orice instituţie bancară folosind datele de mai jos:

Nume firma: Programarea Succesului SRL
Cont lei: RO34 RZBR 0000 0600 1537 7094, deschis la Raiffeisen BANK
Cod unic de înregistrare: 31210312

Clientul are obligaţia de a opta pentru modalitatea de plată aleasă înainte de plasarea comenzii, prin bifarea opţiunii corespunzătoare, conform paşilor de plasare a comenzii.

Vânzătorul va emite către Client o factură pentru produsele livrate. În acest sens, Clientul are obligaţia de a furniza Vânzătorului toate informaţiile necesare emiterii facturii, conform legislaţiei în vigoare. Factura va fi comunicată Clientului în format electronic şi/sau fizic după efectuarea platii produselor/serviciilor comandate.

 

Garanţii

Pentru ca satisfacţia clienţilor este importantă pentru noi, am creat un set de garanţii speciale pentru toate produsele şi cursurile online, comercializate de S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L.

Aceste garanţii se referă la:

 • Garanţie 100%: în ipoteza în care, într-un termen de 30 de zile de la primirea produsului, clientul nu este satisfăcut de produsul comandat, indiferent de motiv, va primi banii înapoi cu obligaţia de a restitui produsul comandat şi a achita taxele de transport.
 • Garanţie 200%: în ipoteza în care, într-un termen de 30 de zile de la primirea produsului, clientul nu este satisfăcut de produsul comandat, indiferent de motiv, va primi banii înapoi şi în plus va rămâne şi cu produsul.
 • Cursurile online sunt însoţite de o garanţie de 100%, aceasta însemnând că în ipoteza în care, într-un termen de 30 de zile de la primirea datelor de acces la curs, clientul nu este satisfăcut de curs, indiferent de motiv, va primi banii înapoi, urmând să i se blocheze accesul la cursul respectiv.
 • Dacă pe parcursul procesului de coaching clientul doreşte să renunţe la şedinţele plătite în avanas, indiferent de motiv, societatea Programarea Succesului SRL, se obliga să restituie clientului contravaloarea şedinţelor neefectuate, în termen de 14 zile din momentul instintarii.

În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea anumitor date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod SWIFT, titular cont, alte informaţii). În cazul în care nu furnizaţi datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii.

 

Limitarea răspunderii

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., nu răspunde sub nicio formă, în nicio măsură şi nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăţilor cu cardul.

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., nu este responsabilă pentru niciun fel de eroare şi/sau fraudă decurgând din, sau în legătură cu acest serviciu.

Totuşi, deşi serviciile de plată sunt oferite şi dirijate în totalitate şi în mod independent de către furnizorul nostru NETOPIA SRL MobilPay, S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariţiei acestor erori şi/sau fraude.

 

Dreptul de retragere

Clientul beneficiază de un drept de retragere din contract de 30 de zile calendaristice, calculat de la data primirii produsului la adresa de livrare menţionată de către Client.

În cazul în care doriţi să returnaţi un produs comandat de pe site, nu trebuie decât să ne comunicaţi intenţia dumneavoastră prin email la adresa office@programarea-succesului.ro sau telefonic la nr. 0755 134 053.

Vă rugăm să ne comunicaţi datele dumneavoastră complete, adresa la care s-a făcut livrarea, numărul comenzii, produsele pe care doriţi să le returnaţi şi preţul acestora, precum şi, dacă optaţi pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriţi să vi se ramburseze suma plătită.

Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectaţi termenul de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, la adresa de livrare comunicată cu ocazia plasării comenzii.

În cazul cursurilor online, retragerea din Contract implica blocarea accesului  la cursul respectiv.

 

Reclamaţii

Orice nemulţumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comandă efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente şi alte asemenea, ne va fi comunicată telefonic la nr. 0755 134 053 sau prin email la adresa office@programarea-succesului.ro.

Nemulţumirea dvs vă fi înregistrată şi veţi primi un răspuns în scris, pe adresa de email menţionată cu ocazia aducerii la cunoştinţa noastră a nemulţumirii dvs, în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulţumiri (pe reţelele de socializare, media sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acţiuni.

 

CONFIDENŢIALITATE

www.programarea-succesului.ro va folosi datele personale transmise de utilizator doar în scopul menţionat, al livrării de servicii sau al transmiterii de mesaje promoţionale către acesta. Administratorii acestui site nu vor face publice şi nu vor înstrăina gratuit sau contra cost date privind informaţii personale ale clienţilor. Acordul dat pentru termenii şi condiţiile enunţaţi pe www.programarea-succesului.ro reprezintă asumarea acestora de către cumpărător.

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate în cadrul www.programarea-succesului.ro care nu apare menţionată în prezentul document se va soluţiona pe cale amiabilă. În caz contrar, competenta revine instanţelor de judecata din România.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. cu sediul în Str. Brailei Nr.50, Biroul nr.1, Bl. BR1B, Sc. 2, Cod 800090, Judeţul Galaţi, email office@programarea-succesului.ro garantează că va continua să prelucreze datele furnizate de clienţii săi în conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).

 

Definiţii

 

„Date cu caracter personal” înseamnă orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

 

„Prelucrare” înseamnă orice operaţiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziţie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ştergerea sau distrugerea.

 

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

 

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor / clienţilor privind situaţia contului lor de pe www.programarea-succesului.ro, informarea utilizatorilor/clienţilor privind evoluţia şi starea comenzilor, evaluarea produselor şi serviciilor oferite, activităţi comerciale, de promovare a produselor şi serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piaţă, de statistică, de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi comportamentul consumatorului. Sunteţi de acord să ne încredinţaţi următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de domiciliu, judeţ, oraş, tara, adresa de email, număr de telefon, parola acces cont site, firma pentru care lucraţi, funcţia, statut profesional, adresa de ip. Vă rugăm să nu ne furnizaţi şi alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

 

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont şi/sau de comandă declaraţi că acceptaţi necondiţionat că datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. şi vă daţi acordul expres şi neechivoc că toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate de către S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. şi colaboratorii acestora pentru desfăşurarea şi/sau derularea de către S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. şi colaboratorii acestora, de activităţi cum ar fi, dar fără a se limita la activităţi comerciale, de promovare a produselor şi serviciilor de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piaţă, de statistică, de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi comportamentul consumatorului.

 

Prin citirea prezentelor Termeni şi Condiţii, aţi luat la cunoştinţă faptul că vă sunt garantate  următoarele drepturi:

 • dreptul de acces la datele cu caracter personal care vă privesc;
 • dreptul a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;
 • dreptul de a solicita ştergerea datelor în anumite circumstanţe (de exemplu atunci când datele personale nu mai sunt necesare în raport cu scopurile menţionate mai sus);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
 • dreptul la restricţionarea prelucrărilor;
 • dreptul de a vă opune prelucrării şi de a solicita ştergerea datelor;
 • dreptul de a fi notificat în caz de încălcări a securităţii datelor;
 • dreptul de a vă retrage consimţământul;
 • dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere.

Pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. în Str. Brailei Nr.50, Biroul nr.1, Bl. BR1B, Sc. 2, Cod 800090, Judeţul Galaţi, vă puteţi exercita, în mod gratuit, drepturile menţionate mai sus.

Astfel, programarea-succesului.ro poate notifica utilizatorii / clienţii privind ofertele curente prin newsletter şi poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator  /client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.programarea-succesului.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date prin trimiterea unui e-mail la adresa office@programarea-succesului.ro cu subiectul „Dezabonare„.

 

Newslettere

Cu ocazia creării unui cont pe site şi/sau cu ocazia plasării unei comenzi, Clientul/Utilizatorul are posibilitatea de a-şi manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoţiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informaţiile conţinute de acesta.

Clientul/Utilizatorul îşi poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligaţie, prin trimiterea unui email pe adresa office@programarea-succesului.ro, în care să specifice că doreşte dezabonarea sau prin accesarea butonului Dezabonare/Unsubscribe din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

 

Forţă majoră

Nici una dintre părţile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/şi de executarea în mod necorespunzător – total sau parţial – a oricărei obligaţii care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligaţiei respective a fost cauzată de forţă majoră, aşa cum este definită de lege, din motive independente de părţi.

Partea care invocă forţă majoră este obligată să notifice celeilalte părţi, în termen de 5(cinci) zile, producerea evenimentului şi să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecinţelor lui.

 

Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat şi interpretat în conformitate cu legea romană. Orice neintelege intervenită între proprietarul site-ului şi Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eşec, să fie supuse instanţelor competente.

 

Dispoziţii finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni şi condiţii, precum şi orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

Promoţiile oferite de către S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., care sunt anunţate pe site îşi încep valabilitatea în momentul activării acestora şi îşi încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoţiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri şi sunt valabile numai în limita stocului, dacă pe site nu se specifică altfel.

Disponibilitatea unui produs în stoc, fie că face parte dintr-o promoţie sau nu, este anunţată prin email după plasarea comenzii de către Client.

Prezenţii Termeni şi condiţii se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicţii între prezenţii Termeni şi condiţii şi prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

Vă mulţumim!