DATE IDENTIFICARE:

Denumirea societatii: S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L.

Sediul social: Str. Brailei Nr.50, Biroul nr.1, Bl. BR1B, Sc. 2, Cod 800090, Judet Galati

Numarul din registrul comertului: J17/1318/2014

Codul de identificare fiscala: 31210312

Capital social: 200 Ron

Punctul lucru: Orice oras/orice tara

Cont bancar: RO34 RZBR 0000 0600 1537 7094, deschis la Raiffeisen BANK

Telefon: 0755 134 053

Email: office@programarea-succesului.ro

Skype: programareasuccesului

TERMENI SI CONDITII

Acest site este detinut de S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., societate cu sediul in Str. Brailei Nr.50, Biroul nr.1, Bl. BR1B, Sc. 2, Cod 800090, Judetul Galati si functioneaza conform legislatiei romane in domeniul sau de activitate.

 

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. va ofera acces la site si utilizarea site-ului: www.programarea-succesului.ro, sub rezerva acceptarii acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui serviciu sau produs pus la dispozitie, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii.

 

In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare accesati sectiunea Contact de pe site-ul www.programarea-succesului.ro, adresa de email office@programarea-succesului.ro sau numarul de telefon: 0755 134 053.

 

Drepturi de autor (Copyright)

Site-ul www.programarea-succesului.ro si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Administratorii site-ului www.programarea-succesului.ro isi rezerva dreptul de a modifica unilateral continutul acestuia, fara instiintarea prealabila a utilizatorilor. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorii siteului www.programarea-succesului.ro fac eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente.

 

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont de utilizator. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va recomandam sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorii site-ului. Administratorii site-ului (www.programarea-succesului.ro) nu sunt responsabili pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 

Disponibilitatea serviciului

Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email office@programarea-succesului.ro

 

Plasarea comenzii

Plasarea unei comenzi se realizeaza prin parcurgerea urmatorilor pasi:

 1. Selecteaza produsul dorit si adauga-l in Cosul de cumparaturi, cu un click pe butonul „Adauga in cos”.
 2. Daca doresti sa adaugi mai multe produse in cos, repeta operatiunea de la punctul 1 pentru fiecare produs.
 3. Dupa selectarea produselor dorite, verifica si actualizeaza Cosul de cumparaturi, apoi mergi la Pasul urmator prin click pe butonul „Pasul urmator 1/2”.
 4. Comanda poate fi plasata cu sau fara autentificare in contul de utilizator. (Daca detii un cont de utilizator iti recomandam sa te autentifici cu user si parola. Daca nu detii un cont de utilizator iti poti crea unul nou).
 5. Introdu datele de facturare.
 6. Alege metoda de plata.
 7. Adauga informatii aditionale / mentiuni la comanda, daca este cazul.
 8. Livrarea se face electronic, prin curier sau Posta Romana.
 9. Bifeaza campul „Sunt de acord cu Termenii si Conditiile”, dupa citirea atenta a acestora.
 10. Click pe butonul „Plaseaza comanda”. Plasarea comenzii implica plata pretului stabilit conform detaliilor de pe site pentru produsul/produsele, serviciul/serviciile comandate.

 

Confirmarea comenzii

Dupa efectuarea comenzii, vei primi un email care iti confirma inregistrarea comenzii pe site. Mesajul de confirmare reprezinta inregistrarea comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile.

Daca alegi sa iti creezi un cont de utilizator, comanda nu se inregistreaza automat. Odata ce ai facut contul, trebuie sa finalizezi comanda si sa primesti pe email confirmarea ei. In caz contrar, comanda nu s-a inregistrat si nu va fi livrata.

 

Livrarea produselor. Termene, modalitati si costuri

Produsele se livreaza prin firma de curierat rapid sau Posta Romana, la adresa de livrare indicata de catre client la plasarea comenzii.

Taxa de transport este de 17 lei (TVA inclus).

 

Pentru livrarile in Europa, transportul se asigura cu Posta Romana in conformitate cu tarifele stabilite de Posta Romana.

 

Expedierea comenzii pentru produsele aflate in stoc se va realiza in termen de maxim 48 ore de la confirmarea comenzii. Comanda ar trebui sa ajunga la client in termen de maxim 2-5 zile lucratoare de la data confirmarii livrarii comenzii. Acest termen poate fi modificat de imprejurari independente de vointa noastra, fara a depasi un termen de 30 de zile calculat de la data preluarii comenzii.

 

Aveti posibilitatea de a completa rubrica Infromatii aditionale/Mentiuni comanda, cu specificatii referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, puncte de reper pentru a ajunge la adresa, etc.

 

Comanda va fi expediata in ambalaje care sa asigure securitatea transportului. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata in timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine transportatorului conform legislatiei in vigoare.

 

Plata. Facturare

Plata se poate face prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

 • Plata cu cardul: se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina, prin serviciul MobilPay.
 • Plata ramburs: plata se face direct la agentul de curierat, in momentul predarii coletului.
 • Ordin de plata: Plata se face la orice institutie bancara folosind datele de mai jos:

Nume firma: Programarea Succesului SRL
Cont lei: RO34 RZBR 0000 0600 1537 7094, deschis la Raiffeisen BANK
Cod unic de inregistrare: 31210312

Clientul are obligatia de a opta pentru modalitatea de plata aleasa inainte de plasarea comenzii, prin bifarea optiunii corespunzatoare, conform pasilor de plasare a comenzii.

Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru produsele livrate. In acest sens, Clientul are obligatia de a furniza Vanzatorului toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare. Factura va fi comunicata Clientului in format electronic si/sau fizic dupa efectuarea platii produselor/serviciilor comandate.

 

Garantii

Pentru ca satisfactia clientilor este importanta pentru noi, am creat un set de garantii speciale pentru toate produsele si cursurile online, comercializate de S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L.

Aceste garantii se refera la:

 • Garantie 100%: in ipoteza in care, intr-un termen de 30 de zile de la primirea produsului, clientul nu este satisfacut de produsul comandat, indiferent de motiv, va primi banii inapoi cu obligatia de a restitui produsul comandat si a achita taxele de transport.
 • Garantie 200%: in ipoteza in care, intr-un termen de 30 de zile de la primirea produsului, clientul nu este satisfacut de produsul comandat, indiferent de motiv, va primi banii inapoi si in plus va ramane si cu produsul.
 • Cursurile online sunt insotite de o garantie de 100%, aceasta insemnand ca in ipoteza in care, intr-un termen de 30 de zile de la primirea datelor de acces la curs, clientul nu este satisfacut de curs, indiferent de motiv, va primi banii inapoi, urmand sa i se blocheze accesul la cursul respectiv.
 • Daca pe parcursul procesului de coaching clientul doreste sa renunte la sedintele platite in avanas, indiferent de motiv, societatea Programarea Succesului SRL, se obliga sa restituie clientului contravaloarea sedintelor neefectuate, in termen de 14 zile din momentul instintarii.

In vederea returnarii banilor, este posibil sa vi se solicite furnizarea anumitor date necesare in acest scop (cont IBAN, banca, cod SWIFT, titular cont, alte informatii). In cazul in care nu furnizati datele solicitate, ne vom gasi in imposibilitatea de a va returna banii.

 

Limitarea raspunderii

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., nu raspunde sub nicio forma, in nicio masura si nu poarta niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a platilor cu cardul.

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., nu este responsabila pentru niciun fel de eroare si/sau frauda decurgand din, sau in legatura cu acest serviciu.

Totusi, desi serviciile de plata sunt oferite si dirijate in totalitate si in mod independent de catre furnizorul nostru NETOPIA SRL MobilPay, S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., va intreprinde toate masurile rezonabile pentru a limita pe cat posibil riscul aparitiei acestor erori si/sau fraude.

 

Dreptul de retragere

Clientul beneficiaza de un drept de retragere din contract de 30 de zile calendaristice, calculat de la data primirii produsului la adresa de livrare mentionata de catre Client.

In cazul in care doriti sa returnati un produs comandat de pe site, nu trebuie decat sa ne comunicati intentia dumneavoastra prin email la adresa office@programarea-succesului.ro sau telefonic la nr. 0755 134 053.

Va rugam sa ne comunicati datele dumneavoastra complete, adresa la care s-a facut livrarea, numarul comenzii, produsele pe care doriti sa le returnati si pretul acestora, precum si, daca optati pentru modalitatea de rambursare a sumei platite in cont, datele de cont in care doriti sa vi se ramburseze suma platita.

Cererea de retragere va fi primita numai daca respectati termenul de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, la adresa de livrare comunicata cu ocazia plasarii comenzii.

In cazul cursurilor online, retragerea din Contract implica blocarea accesului  la cursul respectiv.

 

Reclamatii

Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata, aspecte legate de inscrierea la evenimente si alte asemenea, ne va fi comunicata telefonic la nr. 0755 134 053 sau prin email la adresa office@programarea-succesului.ro.

Nemultumirea dvs va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs, in termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucratoare.

Clientul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste actiuni.

 

CONFIDENTIALITATE

www.programarea-succesului.ro va folosi datele personale transmise de utilizator doar in scopul mentionat, al livrarii de servicii sau al transmiterii de mesaje promotionale catre acesta. Administratorii acestui site nu vor face publice si nu vor instraina gratuit sau contra cost date privind informatii personale ale clientilor. Acordul dat pentru termenii si conditiile enuntati pe www.programarea-succesului.ro reprezinta asumarea acestora de catre cumparator.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate in cadrul www.programarea-succesului.ro care nu apare mentionata in prezentul document se va solutiona pe cale amiabila. In caz contrar, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. cu sediul in Str. Brailei Nr.50, Biroul nr.1, Bl. BR1B, Sc. 2, Cod 800090, Judetul Galati, email office@programarea-succesului.ro garanteaza ca va continua sa prelucreze datele furnizate de clientii sai in conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

 

Definitii

 

„Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

 

„Prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

 

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe www.programarea-succesului.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Sunteti de acord sa ne incredintati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de domiciliu, judet, oras, tara, adresa de email, numar de telefon, parola acces cont site, firma pentru care lucrati, functia, statut profesional, adresa de ip. Va rugam sa nu ne furnizati si alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

 

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. si colaboratorii acestora, de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate  urmatoarele drepturi:

 • dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;
 • dreptul a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;
 • dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarilor;
 • dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;
 • dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;
 • dreptul de a va retrage consimtamantul;
 • dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. in Str. Brailei Nr.50, Biroul nr.1, Bl. BR1B, Sc. 2, Cod 800090, Judetul Galati, va puteti exercita, in mod gratuit, drepturile mentionate mai sus.

Astfel, programarea-succesului.ro poate notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator  /client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.programarea-succesului.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa office@programarea-succesului.ro cu subiectul „Dezabonare„.

 

Newslettere

Cu ocazia crearii unui cont pe site si/sau cu ocazia plasarii unei comenzi, Clientul/Utilizatorul are posibilitatea de a-si manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Newsletterul reprezinta un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promotiilor, etc. dintr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informatiile continute de acesta.

Clientul/Utilizatorul isi poate retrage acest acord oricand, fara nicio obligatie, prin trimiterea unui email pe adresa office@programarea-succesului.ro, in care sa specifice ca doreste dezabonarea sau prin accesarea butonului Dezabonare/Unsubscribe din partea de jos a fiecarui Newsletter primit.

 

Forta majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege, din motive independente de parti.

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 5(cinci) zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

 

Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice neintelege intervenita intre proprietarul site-ului si Client in legatura cu raporturile decurgand din utilizarea site-ului urmeaza sa fie rezolvate pe cale amiabila, iar in caz de esec, sa fie supuse instantelor competente.

 

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Promotiile oferite de catre S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., care sunt anuntate pe site isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora si isi inceteaza valabilitatea din momentul inactivarii acestora pe site. Promotiile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte reduceri si sunt valabile numai in limita stocului, daca pe site nu se specifica altfel.

Disponibilitatea unui produs in stoc, fie ca face parte dintr-o promotie sau nu, este anuntata prin email dupa plasarea comenzii de catre Client.

Prezentii Termeni si conditii se completeaza cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. In cazul in care intervin contradictii intre prezentii Termeni si conditii si prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

Va multumim!