Termeni si conditii

Termeni si conditii:

Prezentul document prin continutul sau, pune la dispozitia utilizatorilor, Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Programarea Succesului (www.programarea-succesului.ro).

I. Scopul site-ului:

a) De a informa publicul referitor la cursurile, produsele, serviciile, campaniile oferite de S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. Informarea publicului se realizeaza prin mijloace de informare precum: articole, materiale audio si video, precum si orice alte materiale de promovare online in conformitate cu prevederile legale.

b) De a furniza clientilor Produse si Servicii oferite de S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., ce pot fi achizitionate direct de pe site-ul www.programarea-succesului.ro, folosind ca metoda de plata una dintre cele trei modalitati: plata cu cardul online, plata prin ordin de plata in contul S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., deschis la Raiffeisen Bank sau plata ramburs.

Plata prin ordin de plata se face la orice institutie bancara folosind datele de mai jos:

Nume firma: S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L.

Cont lei: RO34 RZBR 0000 0600 1537 7094, deschis la Raiffeisen BANK

Cod Unic de Inregistrare: 31210312

II. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala:

Prin utilizarea site-ului Programarea Succesului (www.programarea-succesului.ro), sunteti de acord sa respectati prevederile legale privind drepturile de autor, marcile comerciale, precum si toate celelalte legi aplicabile, care protejeaza drepturile de proprietate intelectuala. Toate informatiile sunt generale si nu se adreseaza unor situatii specifice ale dumneavoastra, nefiind adaptate in mod special.

Dreptul de utilizare al informatiilor si produselor oferite de S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., este doar in scop strict personal si nu pot fi folosite in scopuri comerciale fara acordul in scris, obtinut din partea dl. Gabriel RADU. Utilizarea site-ului semnifica acceptul dumneavoastra privind conditiile de folosire in bune conditii, fara a aduce prejudicii financiare, tehnice, de imagine sau de de orice alta natura.

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. poate actualiza termenii si conditiile de utilizare a site-ului, fara o notificare prealabila a publicului, clientilor sau partenerilor.

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte din continutul informational. De asemenea, sunteti de acord ca prin scrierea unui mesaj publicat pe www.programarea-succesului.ro , sa transmiteti catre noi dreptul de a folosi acel material in scop publicitar si fara nici un fel de pretentii. Insa, aceasta prevedere nu se aplica informatiilor personale, care fac obiectul politicii noastre de confidentialitate. Politica de confidentialitate a S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., va garanteaza protejarea informatiilor dumneavoastra personale.

III. Conduita utilizatorului:

Prin utilizarea site-ului www.programarea-succesului.ro, sunteti de acord sa nu incalcati nici una din urmatoarele prevederi legale:

  • Desfasurarea de activitati frauduloase, obscene sau ilegale;

  • Distrugerea sau sustragerea elementelor din structura site-ului;

  • Falsificarea sau modificarea oricaror date din continutul site-ului;

  • Schimbarea, modificarea, compromiterea prin orice modalitate a continutului site-ului, a programelor folosite, a publicitatii, a serviciilor, precum si a functionalitatii de afisare.

Eventualele cereri de utilizare partiala a continutului prezent pe site-ul www.programarea-succesului.ro, in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document, pot fi trimise la adresa de e-mail: office@programarea-succesului.ro.

Prin folosirea site-ului Programarea Succesului (www.programarea-succesului.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii S.C. Programarea Succesului S.R.L. (www.programarea-succesului.ro), sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Accesarea si utilizarea site-ului www.programarea-succesului.ro reprezinta adeziunea la termenii si conditiile acestui act.

coaching – leadership – model cv – legea atractiei