Cum primesc factura fiscala?

Dupa confirmarea platii in maxim 48 de ore vei primi factura fiscala pe adresa ta de e-mail.


Ce fac daca nu pot plati cu cardul?

Daca nu ai pe card suma necesara achizitionarii acestui curs, ne poti scrie un e-mail la adresa office@programarea-succesului.ro, cu datele tale de facturare si iti vom trimite o factura proforma pe care o vei achita numerar la orice institutie bancara.


Voi mai avea acces la curs daca solicit banii inapoi?

In momentul returnarii banilor iti va fi restrictionat accesul la curs.


In cat timp voi avea acces la cursul comandat?

Daca optezi pentru varianta de plata prin card, in maxim cateva minute, vei primi automat un e-mail care contine link-ul catre curs impreuna cu datele tale de logare. Daca nu gasesti e-mailul in Inbox, verifica si in Spam sau Bulk. Daca realizezi plata prin Transfer Bancar sau Ordin de Plata, in maxim 24 de ore din momentul inregistrarii platii, vei avea acces la curs.


Pot sa am acces la curs de de pe tableta sau smartphone?

Da, platforma este optimizata si poti avea acces la curs de pe tableta sau smartphone. Conditia este sa ai o conexiune acceptabila la internet.


Pot accesa cursul oricand?

Da, poti accesa cursul oricand, de pe orice dispozitiv mobil sau PC, conectat la internet. Cursul este in format video, iar accesul este pentru totdeauna (Lifetime Access).


Unde ma adresez daca am intrebari legate de continut?

Daca ai intrebari legate de continut le poti posta in sectiunea de comentarii din platforma, unde vei primi si raspunsurile sau imi poti trimite intrebarea ta pe adresa de e-mail: office@programarea-succesului.ro.


Datele cardului sunt in siguranta?

Website-ul https://programarea-succesului.ro are instalat protocol de securitate SSL (Secure Sockets Layer). Asta inseamna ca datele pe care le trimiti sunt criptate si in siguranta. Noi nu avem acces la datele cardului tau, ele sunt criptate de procesatorul de plati MobilPayTM (prezent in piata inca de la inceputul dezvoltarii afacerilor online la nivel national, din anul 2005). Procesatorul de plati MobilPayTM proceseaza plati 3D Secure pentru mai mult de 3.000 de comercianti online. Asadar, platesti in siguranta deplina!


Daca in curs vor mai fi adaugate actualizari sau module noi, trebuie sa platesc in plus?

Nu trebuie sa platesti nimic in plus. Vei avea acces gratuit la toate update-urile oricand iti doresti.


Pentru a accesa agenda noastra de cursuri online, click pe link: https://programarea-succesului.ro/cursuri-online/