Cum primesc factura fiscală?

După confirmarea plății în maxim 48 de ore vei primi factura fiscală pe adresa ta de e-mail.


Ce fac dacă nu pot plăti cu cardul?

Dacă nu ai pe card suma necesară achiziţionării acestui curs, ne poţi scrie un e-mail la adresa office@programarea-succesului.ro, cu datele tale de facturare şi îţi vom trimite o factură proformă pe care o vei achita numerar la orice instituţie bancară.


Voi mai avea acces la curs dacă solicit banii înapoi?

În momentul returnării banilor îţi va fi restricţionat accesul la curs.


În cât timp voi avea acces la cursul comandat?

Dacă optezi pentru varianta de plată prin card, în maxim câteva minute vei primi automat un e-mail care conţine link-ul către curs împreună cu datele tale de logare. Dacă nu găseşti e-mailul în Inbox, verifică şi în Spam sau Bulk. Dacă realizezi plată prin Transfer Bancar sau Ordin de Plată, în maxim 24 de ore din momentul înregistrării plăţii, vei avea acces la curs.


Pot să am acces la curs de de pe tabletă sau smartphone?

Da, platforma este optimizata şi poţi avea acces la curs de pe tabletă sau smartphone. Condiţia este să ai o conexiune acceptabilă la internet.


Pot accesa cursul oricând?

Da, poţi accesa cursul oricând, de pe orice dispozitiv mobil sau PC, conectat la internet. Cursul este în format video, iar accesul este pentru totdeauna (Lifetime Access).


Unde mă adresez dacă am întrebări legate de conţinut?

Dacă ai întrebări legate de conţinut le poţi posta în secţiunea de comentarii din platformă, unde vei primi şi răspunsurile sau îmi poţi trimite întrebarea ta pe adresa de e-mail: office@programarea-succesului.ro.


Datele cardului sunt în siguranţă?

Website-ul https://programarea-succesului.ro are instalat protocol de securitate SSL (Secure Sockets Layer). Asta înseamnă că datele pe care le trimiţi sunt criptate şi în siguranţă. Noi nu avem acces la datele cardului tău, ele sunt criptate de procesatorul de plăţi MobilPayTM (prezent în piaţa încă de la începutul dezvoltării afacerilor online la nivel naţional, din anul 2005). Procesatorul de plăţi MobilPayTM procesează plăti 3D Secure pentru mai mult de 3.000 de comercianţi online. Aşadar, plăteşti în siguranţă deplină!


Dacă în curs vor mai fi adăugate actualizări sau module noi, trebuie să plătesc în plus?

Nu trebuie să plăteşti nimic în plus. Vei avea acces gratuit la toate update-urile oricând îţi doreşti.


Pentru a accesa agenda noastră de cursuri online, click pe link: https://programarea-succesului.ro/cursuri-online/