I. Returnarea produselor – Persoane Fizice:

Conform Ordonanţei de Urgenţă Nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile, începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Prin contract la distanţă se înţelege contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant şi un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicaţie la distanţă.

Dreptul de retur în 14 zile se adresează doar clienţilor care au achiziţionat produse online de pe site-ul www.programarea-succesului.ro

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Nu se acceptă pentru returnare, produsele care prezintă modificări fizice.

Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maximum 14 (paisprezece) zile de la data informării S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L de către consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, în cazul în care S.C PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L nu s-a oferit să recupereze el însuşi, produsul (se va lua dată cea mai recentă).

Conform Art. 11 al OUG 34/2014, „Înainte de a expira perioada de retragere, consumatorul informează profesionistul cu privire la decizia să de retragere din contract „folosind una din variantele prezentate mai jos:

a) Forumularul de retragere – se va transmite numai prin e-mail (office@programarea-succesului.ro) – produsele se pot returna după confirmarea din partea companiei :

Nume client :

Număr factura fiscală  :

Denumirea produsului (produselor) şi cantitatea :

Motivul returnării*:

Contul IBAN **:

Alte menţiuni :

*Motivul returnării nu este obligatoriu conform OUG 34/2014, exceptând persoanele juridice.

**Obligatoriu în cazul comenzilor achitate cu cardul (în acest caz se va transmite contul IBAN al cardului de pe care a fost plătită comandă), cu ordin de plată sau a comenzilor livrate prin curierat rapid şi achitate la livrare (în acest caz, că metoda opţională de rambursare este mandatul poştal, însă recomandarea noastră este prin transfer bancar). În cazul persoanelor juridice, singura metodă de returnare a băniilor este cea prin transfer bancar.


II. Returnarea poziţiilor – Persoane Juridice:

b) orice altă declaraţie neechivocă în care vă exprimaţi decizia de retragere din contract.

În cazul persoanelor juridice (sau a tuturor asociaţilor, organizaţilor, societăţilor, etc., care sunt înregistrate în baza unui cod fiscal), se aplică toţi termenii menţionaţi în prezentă politica de returnare cu excepţia perioadei de returnare care este de 5 zile calendaristice (returnarea fizică a produselor se va face în maximum 3 zile calendaristice de la confirmarea returnării), iar perioada maximă de returnare a băniilor este de 30 de zile.

Procedura de returnare este identică că în cazul persoanelor fizice, adică este obligatorie transmiterea pe e-mail a formalarului mai sus prezentat.

III. Nu se pot returna următoarele categorii de produse:

  • Produse care prezintă modificări fizice;
  • Contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumpărătorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vânzător;
  • Furnizarea de Bunuri realizate după specificaţiile prezentate de Cumpărător sau personalizate în mod clar;
  • Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumpărătorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere. Aceste limitări se aplică conform OUG 34/2014 art. 16.
  • Carduri primate cadou. (de asemenea valoarea cardurilor primate cadou nu poate fi preschimbata în bani) .

IV. Date de returnare:

Profesionistul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu dispoziţiile legii.

Profesionistul rambursează sumele menţionate mai sus folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată.

Produsele vor fi returnate (pachet complet, aşa cum au fost primite şi după caz împreună cu produsele cadou) conform datelor de mai jos:
S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L.

str. Brailei, nr.50, biroul nr1, Bl. BR1B, Sc. 2, et9, Ap.75, Judeţ Galaţi

Telefon : 0755 134 053

E-mail : office@programarea-succesului.ro