I. Returnarea produselor – Persoane Fizice:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile, incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.programarea-succesului.ro

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare, produsele care prezinta modificari fizice.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care S.C PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L nu s-a oferit sa recupereze el insusi, produsul (se va lua data cea mai recenta).

Conform Art. 11 al OUG 34/2014, „Inainte de a expira perioada de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract „folosind una din variantele prezentate mai jos:

a) Forumularul de retragere – se va transmite numai prin e-mail (office@programarea-succesului.ro) – produsele se pot returna dupa confirmarea din partea companiei :

Nume client :

Numar factura fiscala  :

Denumirea produsului (produselor) si cantitatea :

Motivul returnarii*:

Contul IBAN **:

Alte mentiuni :

*Motivul returnarii nu este obligatoriu conform OUG 34/2014, exceptand persoanele juridice.

**Obligatoriu in cazul comenzilor achitate cu cardul (in acest caz se va transmite contul IBAN al cardului de pe care a fost platita comanda), cu ordin de plata sau a comenzilor livrate prin curierat rapid si achitate la livrare (in acest caz, ca metoda optionala de rambursare este mandatul postal, insa recomandarea noastra este prin transfer bancar). In cazul persoanelor juridice, singura metoda de returnare a baniilor este cea prin transfer bancar.


II. Returnarea pozitiilor – Persoane Juridice:

b) orice alta declaratie neechivoca in care va exprimati decizia de retragere din contract.

In cazul persoanelor juridice (sau a tuturor asociatilor, organizatilor, societatilor, etc., care sunt inregistrate in baza unui cod fiscal), se aplica toti termenii mentionati in prezenta politica de returnare cu exceptia perioadei de returnare care este de 5 zile calendaristice (returnarea fizica a produselor se va face in maximum 3 zile calendaristice de la confirmarea returnarii), iar perioada maxima de returnare a baniilor este de 30 de zile.

Procedura de returnare este identica ca in cazul persoanelor fizice, adica este obligatorie transmiterea pe e-mail a formalarului mai sus prezentat.

III. Nu se pot returna urmatoarele categorii de produse:

  • Produse care prezinta modificari fizice;
  • Contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;
  • Furnizarea de Bunuri realizate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;
  • Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere. Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.
  • Carduri primate cadou. (de asemenea valoarea cardurilor primate cadou nu poate fi preschimbata in bani) .

IV. Date de returnare:

Profesionistul ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului in conformitate cu dispozitiile legii.

Profesionistul ramburseaza sumele mentionate mai sus folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata.

Produsele vor fi returnate (pachet complet, asa cum au fost primite si dupa caz impreuna cu produsele cadou) conform datelor de mai jos:
S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L.

str. Brailei, nr.50, biroul nr1, Bl. BR1B, Sc. 2, et9, Ap.75, Judet Galati

Telefon : 0755 134 053

E-mail : office@programarea-succesului.ro