Te susțin în sistematizarea afacerii pentru a crește în mod predictibil productivitatea echipei și profitul companiei

EXCLUSIV: PENTRU ANTREPRENORI ȘI TOP MANAGERI

GRATUIT: Sesiune Demo 1 la 1

Află dacă te califici

Această sesiune este potrivită pentru tine dacă te confrunți cu una sau mai multe dintre următoarele provocări:

Ești blocat în zona operațională și nu mai ai timp pentru activități strategice, cum ar fi: dezvoltarea afacerii, recrutarea de lideri, parteneriate solide, atragerea investitorilor;

Afacerea înregistrează creștere anuală, însă nu ai un plan de scalare cu etape clare;

Vrei să crești accelerat și să câștigi o cotă de piață mai mare, dar nu reușești să formezi o echipă de top management, care să te susțină în creșterea afacerii;

Rolurile și Responsabilitățile angajaților nu sunt clare iar asta duce la confuzie și productivitate scăzută;

Întâmpini dificultăți în implementarea unor procese și proceduri clare pe care angajații să le respecte;

Nivelul de implicare al angajaților este mult sub așteptări iar rezultatele obținute nu corespund obiectivelor stabilite;

Angajații sunt plătiți în funcție de numărul de ore lucrate și nu în baza unor KPI-uri lunare / trimestriale de evaluare a performanței.

Ei bine, dacă una sau mai multe dintre aceste provocări se manifestă în echipa sau afacerea ta, te invit să identificăm împreună soluțiile cele mai potrivite în cadrul unei sesiuni de discuții 1la1 – gratuit.

În plus, vei avea ocazia să adresezi întrebări suplimentare care să te ajute să obţii mai multă claritate pe situaţii concrete cu care te confrunți în business.


Cum se va desfășura Sesiunea Demo 1la1?

În funcție de provocările specifice pe care le întâmpini, vei primi acces la instrumente și recomandări bazate pe bune practici și experiența acumulată în sesiuni cu antreprenori și top manageri din peste 20 de industrii în ultimii 10 ani.

Iată doar câteva exemple:

Instrumentul de Evaluare a Managementului;

Instrumentul de Diagnosticare a sănătății afacerii;

Instrumentul de Evaluare a nivelului de Leadership;

Instrumentul de Evaluare a nivelului de Motivație al angajaților;

Recomandări pentru îmbunătățirea Sistemului de Management din firmă;

Recomandări specifice provocărilor din departamentele: HR, Marketing și Vânzări;

Sau orice alte instrumente / resurse necesare în funcţie de provocările pe care le identificăm împreună.

Așadar, ceea ce discutăm în cadrul Sesiunii Demo este adaptat la specificul afacerii iar instrumentele au rolul de a te ajuta să înțelegi mai bine situația actuală a afacerii, oferindu-ți informații despre: performanța managementului, calitatea leadershipului, nivelul de motivație al angajaților, potențialul de creștere al afacerii și multe altele.


Ce beneficii îți oferă Sesiunea Demo 1la1?

În cadrul sesiunii demo, vei avea ocazia să:

Identifici zonele vulnerabile din afacere ce pot afecta în mod semnificativ eficiența operațională, fluxurile de venit și potențialul de creștere;

Obții claritate asupra zonelor din business ce necesită o îmbunătățire cât mai rapidă;

Identifici noi modalități prin care să maximizezi vânzările și profitul în afacere;

Obții recomandări personalizate prin care să construiești în mod corect o fundaţie solidă de management și leadership care să te susțină în atingerea obiectivelor de creștere ale afacerii.

Despre mine

Sunt Gabriel Radu - Antreprenor, Executive Coach certificat din anul 2011, autorul cursurilor online: Business Revolution, Leadership Mastery, Motivarea angajaților în companiile românești, etc.

Vezi agendă - Cursuri video online

Zone de expertiză:

Leadership | Management | Comunicare | Vânzări

Experiența mea în cifre:

0

ore de Executive Coaching 1 la 1 și de grup

0

de cand susțin programe de Management & Leadership

0

industrii deservite

0

Antreprenori și Manageri care au urmat cursurile & programele PS

În calitate de Executive Coach, am susținut antreprenori și manageri de top să-și crească afacerile și să-și dezvolte echipele, iar pentru aceasta am folosit un Sistem performant de Management & Leadership.

Acest sistem l-am creat și validat în cele peste 15.000 de ore de Executive Coaching din ultimii 10 ani, susținute cu antreprenori din industrii precum: Construcții, Retail, IT, Auto, HORECA, HVAC, Industria Metalurgică și altele.

Sistemul vine cu o abordare 100% practică și se potrivește atât în firme mici cu 10 - 15 angajați cât și în firme mari cu sute de angajați.

Am susţinut antreprenori și manageri din companii precum:

Ce spun clienții mei

Studii de caz care să te inspire

În aceste studii de caz, vei găsi prezentate atât provocările cu care s-au confruntat antreprenori cu experiență în afacerile pe care le coordonează, cât și soluțiile pe care le-au identificat în urma programelor pe care le-am susținut. Aceste exemple îți oferă oportunitatea de a învăța din experiențele lor și, eventual, de a aplica bunele practici în propria echipă sau afacere.

BONUS: Primești acces în comunitatea de suport pentru Antreprenori & Manageri

În această comunitate, ai acces la conținut exclusiv, instrumente testate și strategii validate în peste 20 de industrii care să contribuie la creșterea performanței echipei și dezvoltarea afacerii.

Ca membru al comunității, ai oportunitatea să interacționezi cu ceilalți membri, să adresezi întrebări, să obții recomandări și să dezvolți noi parteneriate.

Sistematizează afacerea și creşte în mod predictibil productivitatea echipei și profitul companiei

Acum gândește-te: De câte ori ai căzut în capcana antreprenorului suprasolicitat și epuizat deşi ai angajați cărora le plătești salarii lunar?

Probabil de prea multe ori... de fapt, cred că este o capcană în care cad cam toți antreprenorii, mai devreme sau mai târziu.

Este ușor să te pierzi în munca de zi cu zi și să uiți că rolul tău ca Antreprenor sau Top Manager este să te focusezi pe lucrurile strategice, cele cu adevărat importante care conduc la creșterea afacerii.

După cum am mai spus, până în prezent am acumulat peste 15.000 de ore de coaching în lucru cu antreprenori şi top manageri din peste 20 de industrii.

Tocmai de aceea, am convingerea că te pot susține în mod strategic pentru a depăși cu succes provocările din business.

Dacă în prezent simți că există o discrepanță între ceea ce îți dorești și rezultatele pe care le obții, inregistreaza-te la sesiunea demo 1 la 1 pentru a afla cum te pot ajuta să depășești blocajele care te împiedică să obții rezultatele dorite.

FAQ - Întrebări frecvente şi răspunsuri: