Vrei să accelerezi creșterea afacerii și să maximizezi
performanța echipei?

Înscrie-te și poți beneficia gratuit de o sesiune de executive coaching 1:1 cu Gabriel Radu.

Exclusiv pentru Antreprenori și Top Manageri.

Află dacă te califici

Această sesiune de executive coaching este pentru tine dacă vrei:

Să identifici obstacolele care stau în calea dezvoltării afacerii tale și ce ar trebui să îmbunătăţeşti în modelul tău de business.

Să pui bazele unei fundaţii solide de management și leadership care să te ajute să accelereazi dezvoltarea echipei şi creşterea afacerii.

Să dezvolți o echipă de management care să atingă și chiar să depășească obiectivele din planul de creştere al firmei. (obiective lunare, trimestriale, anuale din CA și Profit)

Să delegi activitatea operațională ca să câștigi timp pentru scalarea afacerii.

Să dezvolți un proces strategic de recrutare prin care să atragi candidați cu abilități și competențe cheie.

Să realizezi un proces corect de inducție a noilor angajați, astfel încât aceștia să se adapteze și să înregistreze progrese cât mai rapid posibil.

Să construiești planuri de carieră care să-ți mențină angajații implicați și motivați pe termen mediu și lung.

Să stabilești sisteme, procese și proceduri clare, astfel încât toți angajații să știe exact ce au de făcut și ce așteptări ai la ei.

Să deții controlul afacerii prin monitorizarea performanţei angajaţilor folosind un set de KPIs adecvat afacerii tale.

Construiești o echipă autonomă pe care să te poți baza indiferent de situație.

Despre mine

Sunt Gabriel Radu - Antreprenor, Executive Coach certificat din anul 2011, autorul cursurilor online: Business Revolution, Leadership Mastery, Motivarea angajaților în companiile românești, etc.

Vezi agendă - Cursuri video online

Zone de expertiză:

Leadership | Management | Comunicare | Vânzări

Experiența mea în cifre:

0

ore de Executive Coaching 1 la 1 și de grup

0

de cand susțin programe de Management & Leadership

0

industrii deservite

0

Antreprenori și Manageri care au urmat cursurile & programele PS

În calitate de Executive Coach, am susținut antreprenori și manageri de top să-și crească afacerile și să-și dezvolte echipele, iar pentru aceasta am folosit un Sistem performant de Management & Leadership.

Acest sistem l-am creat și validat în cele peste 15.000 de ore de Executive Coaching din ultimii 10 ani, susținute cu antreprenori din industrii precum: Construcții, Retail, IT, Auto, HORECA, HVAC, Industria Metalurgică și altele.

Sistemul vine cu o abordare 100% practică și se potrivește atât în firme mici cu 10 - 15 angajați cât și în firme mari cu sute de angajați.

Am susţinut antreprenori și manageri din companii precum:

Ce spun clienții mei

Studii de caz care să te inspire

În cele două studii de caz, vei găsi prezentate atât provocările cu care s-au confruntat antreprenori cu experiență în afacerile pe care le coordonează, cât și soluțiile pe care le-au identificat în urma programelor pe care le-am susținut. Aceste exemple îți oferă oportunitatea de a învăța din experiențele lor și, eventual, de a aplica bunele practici în propria echipă sau afacere.

BONUS: Primești acces în comunitatea de suport pentru Antreprenori & Manageri

În această comunitate, pun la dispoziție membrilor resurse și informații practice pentru a-i sprijini în depășirea provocărilor întâmpinate în conducerea echipei și în dezvoltarea afacerii.

Ca membru al comunității, ai oportunitatea de a interacționa, de a solicita feedback, de a oferi recomandări, de a dezvolta relații și de a acumula cunoștințe noi din sursele educaționale pe care le pun la dispoziție.

Vrei să accelerezi creșterea afacerii și să maximizezi
performanța echipei?

Din ce în ce mai mulți antreprenori și manageri aleg să beneficieze de coaching pentru a-și dezvolta abilitățile și a-și crește afacerile în mod predictibil.

După cum ți-am scris și mai sus, până în prezent am acumulat peste 15.000 de ore de coaching cu antreprenori si manageri din peste 20 de industrii. Toată această experiență îmi oferă convingerea că te pot ajuta să găsești soluții simple, clare și practice la provocările pe care le întâmpini în afacerea ta.

În timpul sesiunii gratuite, vom analiza împreună problema / problemele cu care te confrunți apoi vom crea un plan cu pași clari de acțiune care să te ajute să treci de la starea de problemă la starea de soluție.

Eşti la un click distanţă de a găsi know-how, soluţii verificate şi adaptate la provocări ce par imposibil de rezolvat. Nu îţi mai pierde timpul şi energia cu lucruri care nu funcţionează!

Înregistrează-te la sesiunea de coaching și lasă-mă să te ajut să preiei controlul asupra echipei și afacerii tale!

FAQ - Întrebări frecvente şi răspunsuri: