Confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal:

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator, beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Programarea Succesului (www.programarea-succesului.ro).

Site-ul Programarea Succesului (www.programarea-succesului.ro) este operat de S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., cu sediul in str. Brailei, nr.50, biroul nr1, Bl. BR1B, Judet Galati, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J17/1318/2014.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Programarea Succesului (www.programarea-succesului.ro), utilizatorul declara in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii societatii Programarea Succesului S.R.L. (www.programarea-succesului.ro), in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;

  • Prelucrarea comenzilor;

  • Participarea la concursuri, promotii;

  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii Programarea Succesului SRL (www.programarea-succesului.ro) si a tertilor cu care Programarea Succesului S.R.L. (www.programarea-succesului.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor site-ului (www.programarea-succesului.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in scopul evaluarii produselor si a serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. (www.programarea-succesului.ro), nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact, sau la adresa de email office@programarea-succesului.ro.

coaching – leadership – model cv – legea atractiei