DATE IDENTIFICARE:

Denumirea societatii: S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L.

Sediul social: Str. Brailei Nr.50, Biroul nr.1, Bl. BR1B, Sc. 2, Cod 800090, Judet Galati

Numarul din registrul comertului: J17/1318/2014

Codul de identificare fiscala: 31210312

Capital social: 200 Ron

Punctul lucru: Orice oras/orice tara

Cont bancar: RO34 RZBR 0000 0600 1537 7094, deschis la Raiffeisen BANK

Telefon: 0755 134 053

Email: office@programarea-succesului.ro

Skype: programareasuccesului

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. cu sediul in Str. Brailei Nr.50, Biroul nr.1, Bl. BR1B, Sc. 2, Cod 800090, Judetul Galati, email office@programarea-succesului.ro garanteaza ca va continua sa prelucreze datele furnizate de clientii sai in conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

 

DEFINITII

 

„Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

 

„Prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

 

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe www.programarea-succesului.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Sunteti de acord sa ne incredintati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de domiciliu, judet, oras, tara, adresa de email, numar de telefon, parola acces cont site, firma pentru care lucrati, functia, statut profesional, adresa de ip. Va rugam sa nu ne furnizati si alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

 

Vom procesa datele dvs. personale numai in cazul in care avem o baza legala pentru a face acest lucru. Baza legala va depinde de motivele pentru care am colectat si pentru care trebuie sa folosim datele dvs. personale.

In cele mai multe cazuri, va trebui sa procesam datele dvs. personale pentru a le putea introduce in contractul nostru cu dvs.

 

De asemenea, putem prelucra datele dvs. personale intr-unul sau mai multe dintre urmatoarele cazuri:

 • Pentru a respecta o obligatie legala (de exemplu, cerintele contabile);
 • Ne-ati dat consimtamantul pentru utilizarea datele dvs. personale (de exemplu, pentru utilizarea in scopuri comerciale);
 • Pentru a va proteja interesele vitale sau cele ale unei alte persoane (de exemplu, in caz de urgenta medicala);
 • Face parte din interesele noastre legitime in functionarea ca o companie de training (de exemplu, in scopuri administrative).

 

Doar copiii cu varsta de cel putin 16 ani pot sa-si dea consimtamantul. Pentru copiii sub aceasta varsta, este necesar consimtamantul parintilor sau al tutorilor legali ai copiilor.

 

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Datele sunt stocate/procesate in CMS, Baza de date, email-urilor stabilite pentru a primi mesajele din cadrul formularelor din site (office@programarea-succesului.ro).

 

Operator de date cu caracter personal

Operator de date cu caracter personal  S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L..

Colectarea acestor date se face doar cu acordul dumneavoastra.

 

Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea operatorului (S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L.,) de a incheia contractul de prestari servicii, de a trimite informatii sau produsele comandate, acestuia din urma lipsindu-i una din conditiile esentiale, respectiv identitatea partilor.

 

Responsabilul cu protectia datelor (DPO)

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., in calitate de operator, are obligatia de a asigura respectarea prevederilor GDPR in operatiunile de prelucrare de date efectuate de catre Societate.

 

Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a se adresa in orice moment, in mod direct, operatorului Programarea Succesului cu privire la orice aspecte legate de prezentul DPO, utilizand datele de contact de mai jos:

 

E-mail: office@programarea-succesului.ro

 

Care este scopul si temeiul juridic al prelucrarii?

Situatiile in care S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. va colecta si prelucra datele Dvs. cu caracter personal si scopurile in vederea carora aceste date vor fi prelucrate, sunt urmatoarele:

1. Inregistrare cont pe site-ul www.programarea-succesului.ro;

Colectarea datelor cu caracter personal in acest caz are scopul principal de a acorda posibilitatea crearii unui cont de utilizator, prin intermediul/accesarea caruia veti avea acces la produsele achizitionate, precum si la produsele oferite gratuit. Totodata, unele din aceste date (ex. adresa e-mail, numar telefon) sunt necesare pentru o buna comunicare intre societatea noastra si Dvs., in calitate de client/utilizator, precum si pentru transmiterea catre Dvs. a ofertelor promotionale, in mod ocazional.

 

De asemenea, in timpul utilizarii platformei www.programarea-succesului.ro, sunt colectate de catre societatea noastra date referitoare la istoricul cautarilor Dvs., respectiv: articole citite, produse audio-video vizualizate etc. Totodata, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastra de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate. Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv, sa optimizam si imbunatatim functionarea platformei noastre, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu ocazia utilizarii acesteia.

2. Inscriere la servicii online sau offline (gratuite sau contra-cost);

Scopul prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal in cazul inscrierii la servicii organizate de S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. consta in comunicarea de informatii legate de serviciul/serviciile la care v-ati inscris, informarea cu privire la servicii asemanatoare cu cel la care v-ati inscris, organizate pe viitor si facturare, in cazul serviciilor contra-cost;

3. Abonare la Newsletter;

 

Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal in acest caz este acela de a va informa despre produsele noastre si evenimentele organizate de noi si de marketing direct si publicitate;

 

Datele sunt culese si prelucrate in activitati precum:

 • Validarea conturilor create de utilizatorii inregistrati (folosind datele colectate prin intermediul formularelor de inscriere);
 • Validarea comenzilor lansate de catre utilizatorii intregistrati (folosind datele colectate prin intermediul formularelor de inscriere si comanda);
 • Contactarea directa (folosind datele colectate prin intermediul formularelor de inscriere);
 • Trimitere de newsletter (folosind adresa de email colectata prin intermediul formularului de contact);
 • Crearea si implementarea campaniilor de promovare si marketing;

 

Principii privind prelucrarea datelor

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., se obliga sa respecte principiile de protectie a datelor cu caracter personal (denumite in continuare „Principiile”) prevazute de GDPR, pentru a se asigura ca toate datele sunt:

 • Prelucrate in mod corect, legal si transparent;
 • Colectate in scopuri specificate, explicite si legitime;
 • Adecvate, relevante si limitate in raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;
 • Corecte si actualizate;
 • Pastrate intr-o forma care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decat este necesar in raport de scopul prelucrarii;
 • Procesate in conformitate cu drepturile persoanei vizate, intr-un mod care sa asigure o securitate adecvata a prelucrarii, astfel incat datele sa fie integre, confidentiale si disponibile.

 

Ce tip de date personale colectam

Datele personale inseamna orice informatie referitoare la dvs. care ne permite sa va identificam, cum ar fi numele dvs., datele de contact, detaliile de plata si informatiile despre accesul dvs. pe www.programarea-succesului.ro.

Putem colecta date personale de la dvs. atunci cand rezervati un loc pentru participarea la evenimente (direct sau indirect prin intermediul partenerilor nostri de incredere), cand creati un cont, cand utilizati site-ul web, cand participati la un sondaj sau concurs sau cand ne contactati.

 

Mai exact, putem colecta urmatoarele categorii de informatii:

 • Numele si Prenumele, adresa de domiciliu, oras, judet, tara, statut profesional, firma pentru care lucrati, functia, adresa de e-mail, numarul de telefon;
 • Informatii despre achizitiile dvs. de produse si servicii;
 • Informatii despre utilizarea de catre dvs. a site-ului programarea-succesului.ro;
 • Comunicatiile pe care le faceti cu noi sau pe care le directionati catre noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri si retele de socializare;
 • Locatia geografica in timp real a computerului sau a dispozitivului dvs. prin GPS si adresa dvs. IP, impreuna cu locatiile Wi-Fi hotspot si gsm, daca utilizati functii bazate pe locatie si activati Serviciile de localizare setari pe dispozitiv si pe computer.

 

Ce date nu stocam niciodata

Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata, unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

 

Cine are acces la datele Dvs.?

Va aducem la cunostinta ca, pentru functionarea eficienta a platformei, utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane imputernicite de operator”), carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerintele prevazute in Regulament si sa asigure protectia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizori externi si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

 1. Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
 2. Servicii newsletter – prenume, adresa de e-mail, judet;
 3. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
 4. Servicii de curierat/posta – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
 5. Servicii de procesare plati online – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;
 6. Servicii de comentarii – prenume, e-mail;
 7. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail;

 

Cat timp sunt stocate datele Dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

 

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., poate pastra datele prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, in conformitate cu scopurile indicate anterior.

 

Pastram datele dumneavoastra numai pentru perioada necesara pentru atingerea scopului, pentru care detinem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastra sau pentru a ne indeplini obligatiile impuse de lege.

 

Pentru a sti cat timp pot fi pastrate datele dumneavoastra, folosim urmatoarele criterii:

 • Atunci cand achizitionati produse si servicii, pastram datele dumneavoastra personale pe durata relatiei noastre contractuale;
 • In cazul in care participati la o oferta promotionala, pastram datele dumneavoastra personale pe durata ofertei promotionale;
 • In cazul in care ne contactati pentru o intrebare, pastram datele dumneavoastra personale pe durata necesara procesarii intrebarilor dvs., dar nu mai mult de 5ani de la ultima corespondenta trimisa;
 • In cazul in care creati un cont, pastram datele dumneavoastra personale pana cand solicitati sa le stergem sau dupa o perioada de inactivitate (fara o interactiune activa cu marcile noastre) definite in conformitate cu reglementarile si indrumarile locale. In acest sens, mentionam ca datele prelucrate pentru acest scop vor fi sterse la 5ani dupa ultima interactiune cu utilizatorul contului (ca de exemplu, login in contul dumneavoastra);
 • In cazul in care v-ati oferit consimtamantul pentru marketing, pastram datele dumneavoastra personale pana cand va dezabonati sau solicitati sa le stergem sau dupa o perioada de inactivitate (fara o interactiune activa cu marcile noastre), definite in conformitate cu reglementarile si indrumarile locale. In acest sens, mentionam ca datele stocate in bazele noastre de date pentru scopul comunicarilor de marketing direct sunt sterse din evidentele acestor baze de date la 5 ani de la ultima interactiune cu dumneavoastra;
 • In cazul in care modulele cookie sunt stocate pe computer, le pastram atata timp cat este necesar pentru ca acestea sa isi atinga scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de cos de cumparaturi sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) si pentru o perioada definita in conformitate cu reglementarile si indrumarile locale. In acest sens, mentionam ca datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentala online, pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastra si pentru a permite distribuirea continutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afisarii site-ului), vor fi pastrate pentru o perioada de maxim 5 ani de la colectarea acestora, in baza consimtamantului dumneavoastra.

Securitatea datelor dvs. Personale

Respectam proceduri stricte de securitate in stocarea si dezvaluirea datelor dvs. personale si pentru a le proteja impotriva pierderii, distrugerii sau deteriorarii accidentale. Datele pe care ni le furnizati sunt protejate cu ajutorul tehnologiei SSL (Secure Socket Layer). SSL este metoda standard in industrie de criptare a informatiilor personale si a datelor, pentru ca acestea sa fie transferate in siguranta prin internet.

 

Toate detaliile de inscriere sunt transmise printr-o conexiune de tip SSL cu ajutorul infrastructurii de retea dedicate (Multiprotocol Label Switching-MPLS) si sunt stocate in conformitate cu Standardele privind Securitatea Datelor.

 

Este posibil ca noi sa dezvaluim informatiile dvs. unor terte parti de incredere in scopurile stabilite in aceasta Politica de confidentialitate. Solicitam tuturor partilor terte sa dispuna de masuri tehnice si operationale de securitate adecvate, pentru a va proteja datele personale, in conformitate cu legislatia irlandeza si UE privind normele de protectie a datelor.

 

Procesarea formularelor de contact sau inscriere

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., va folosi informatiile pe care le furnizati in sectiunea corespunzatoare de contact, existenta pe site, exclusiv cu scopul de a procesa solicitarea dumneavoastra.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a putea procesa solicitarile dumneavoastra transmise in sectiunea de inscrieri, este posibil ca, in anumite circumstante, sa avem obligatia de a transmite datele dumneavoastra, partenerilor cu care S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., colaboreaza si/sau altor terti furnizori de servicii ai S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L.

Cu toate acestea, S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. a adoptat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea transferului de date, precum si prelucrarea in conformitate cu cerintele GDPR a datelor dumneavoastra, de catre entitatile mentionate anterior.

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. se obliga sa nu prelucreze datele cu caracter personal furnizate in alt scop decat acela pentru care au fost transmise, cu exceptia situatiilor in care exista consimtamantul dumneavoastra expres pentru a le utiliza si in alte scopuri.

 

Exonerare de raspundere

Site-ul www.programarea-succesului.ro poate contine legaturi catre alte site-uri si/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea www.programarea-succesului.ro. S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la continutul acestor site-uri si, prin urmare, nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru continutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informatiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. nu va fi responsabila de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale si/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

 

Care sunt drepturile Dvs.?

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate  urmatoarele drepturi:

 • dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;
 • dreptul a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;
 • dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarilor;
 • dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;
 • dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;
 • dreptul de a va retrage consimtamantul;
 • dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

 

Cum aveti acces la datele dvs?

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. in Str. Brailei Nr.50, Biroul nr.1, Bl. BR1B, Sc. 2, Cod 800090, Judetul Galati va puteti exercita, in mod gratuit, drepturile mentionate mai sus.

S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L. poate:

(i) fie sa perceapa o taxa, tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;

(ii) fie sa refuze sa dea curs cererii.

Astfel, programarea-succesului.ro poate notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator  /client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.programarea-succesului.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa office@programarea-succesului.ro cu subiectul „Dezabonare”.

Precizam faptul ca prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de S.C. PROGRAMAREA SUCCESULUI S.R.L., conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

 

Va multumim!