Modalitati de livrare si de plata

I. Modalitati de livrare:

Produsele vor fi livrate prin Fan Courier (daca va aflati in zona zero de acoperire). In caz contrar, livrarea se va face prin Posta Romana. Comenzile prin Fan Courier, vor fi livrate in termen de 24 – 48 de ore din momentul inregistrarii platii. Comenzile prin Posta Romana, vor fi livrate in termen de 3-5 zile lucratoare din momentul inregistrarii platii. Costurile de livrare a comenzilor de peste 150 Lei, pe teritoriul Romaniei, prin serviciul Fan Courier sau Posta Romana, sunt acoperite de S.C. Programarea Succesului S.R.L. Costurile de livrare sub 150 Lei, pe teritoriul Romaniei, sunt acoperite de catre cumparator. Costurile de livrare in strainatate sunt acoperite de catre cumparator.

II. Modalitati de plata:

Pentru plata produselor si serviciilor oferite de Programarea Succesului S.R.L. (www.programarea-succesului.ro), aveti la dispozitie trei modalitati:

Modalitatea 1: online cu Card Bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata, sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Programarea Succesului S.R.L., foloseste platforma procesatorului de plati online mobilPay.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata mobilPay. Programarea Succesului S.R.L. nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Modalitatea 2: prin Ordin de Plata

Se poate efectua la orice institutie bancara folosind datele de mai jos:

Denumire firma: Programarea Succesului SRL

Cont lei: RO34 RZBR 0000 0600 1537 7094, deschis la Raiffeisen BANK

Cod Unic de Inregistrare: 31210312

Specificatii:

  • In functie de banca prin care realizati transferul bancar, operatiunea poate dura pana la 24 de ore in Romania sau maxim 48 de ore pentru alte tari.

  • Va rugam sa luati in considerare faptul ca procesarea comenzii se considera finalizata, din momentul inregistrarii platii.

Modalitatea 3: prin Ramburs

  • Plata se efectueaza in numerar la sosirea coletului.

dezvoltare personala – coaching – leadership