LIFE COACHING

Vrei să faci o schimbare majoră în zona personală sau profesională şi ai nevoie de claritate şi susţinere?

Înscrie-te la o sesiune online 1la1!

Câteva cuvinte despre mine:

Sunt Gabriel Radu, antreprenor, life & executive coach, fondator la Programarea Succesului, membru certificat John Maxwell Team şi autor al mai multor cursuri online.

Experienţa mea în cifre:

0

ore de life & executive coaching în ultimii 11 ani

0

de când livrez programe de dezvoltare personală şi profesională

0

industrii deservite

0Cum te ajut prin life coaching să preiei controlul vieţii tale?

De-a lungul experienţei am identificat patru niveluri de evoluţie spre rezultate. Important de reţinut este că fiecare nivel îţi determină calitatea vieţii într-un anumit mod:

Nivelul 1. Focalizare pe muncă.

În coaching focalizarea pe muncă trebuie scoasă din cadrul discuţiei. Este un nivel mult prea coborât care nu va produce nicio schimbare semnificativă. Din păcate, mulţi oameni nu văd imaginea de ansamblu, nu conştientizează în ce direcţie se îndreaptă viaţa lor pe termen mediu şi lung.

Nivelul 2. Focalizare pe obiective.

În coaching este necesar ca obiectivele să fie privite dintr-o perspectivă corectă. Obiectivele în sine nu reprezintă nimic altceva decât harta călătoriei tale spre rezultate. Obiectivele sunt doar ţintele în care tragi pentru a ajunge la rezultat. Dacă între timp identifici alte obiective care să te conducă mai repede la rezultatul dorit sau la rezultate mai mari, atunci îţi recomand să schimbi obiectivele. Este important să nu faci fixaţie pe obiective.

Nivelul 3. Focalizare pe rezultate.

În coaching nu te interesează munca, nu te interesează nici măcar obiectivele în sine. Ceea ce te interesează sunt REZULTATELE. Însă, nici acestea nu sunt pe primul loc. De ce? În general, mulţi oameni au tendinţa să se axeze doar pe rezultat şi pierd din vedere călătoria până la rezultat. Însă, călătoria este cea din care înveţi cum să faci lucrurile în mod corect.

Nivelul 4. Focalizare pe procesul tău de dezvoltare.

În calitate de coach, mă interesează în primul rând procesul tău de evoluţie, astfel încât să obţii rezultatul / rezultatele dorite, dar să ţinteşti şi mai departe. Vreau să înveţi cum să ajungi la rezultatele pe care ţi le doreşti fără ajutorul meu. Cu alte cuvinte, mă interesaza să descoperi prin experienţa şi învăţare, cum să gândeşti şi să acţionezi pentru a produce rezultate în mod repetat.

În concluzie, prin coaching începi să te dezvolţi, să creşti, să devii mai bun. Vei începe să găseşti soluţii concrete acolo unde iniţial păreau că sunt doar probleme. Şi asta se întâmplă pentru că ai învăţat cum să te foloseşti de probleme pentru a deveni mai bun, ţi-ai dezvoltat noi abilităţi. În coaching, nu contează ce cred eu că ar fi important pentru tine, întrucât scopul meu este să te ajut să descoperi singur ce este cu adevărat important pentru tine!

Eşti la un click distanţă de a găsi know-how, soluţii verificate şi adaptate la probleme ce par imposibil de rezolvat. Nu îţi mai pierde timpul şi energia cu lucruri care nu funcţionează! Preia controlul vieţii tale şi devino cea mai bună versiune a ta!

După înscriere te voi contacta telefonic în maxim 24 de ore pentru a stabili de comun acord data şi ora sesiunii.

FAQ - Întrebări frecvente şi răspunsuri: