29/01/2017   LASA UN COMENTARIU  
Legea Atractiei Universale – Secretul explicat pas cu pas [Studiu avansat]

Iti multumesc ca ai deschis acest articol referitor la Legea Atractiei!

Desi subiectul nu mai este neaparat unul de noutate, intrucat a trecut ceva timp de cand a aparut celebrul film Legea Atractiei, sau cartea Secretul – Rhonda Byrne, iti recomand sa analizezi articolul pana la final.

Motivul pentru care iti fac aceasta recomandare este acela ca informatiile prezentate se bazeaza pe studiu avansat de-a lungul multor ani de zile, iar modul de abordare este unul total diferit fata de ceea ce ai cunoscut pana in acest moment despre Legea Atractiei.

Aceasta munca s-a si concretizat prin publicarea de carti si audio-bookuri, pe piata de carte din Romania si international pe Amazon.

De aceea, daca vrei sa intelegi in mod corect Legea Atractiei esti in locul potrivit.

Daca iti doresti sa aprofundezi cu adevarat acest subiect click pe link – Pachet Legea Atractiei


Ce este Legea Atractiei Universale?

Inca de la inceput pot sa-ti spun ca Legea Atractiei nu este o simpla lege. Este mai degraba un cumul de 10 legi universale ale materializarii.

Fiecare lege are o contributie importanta in procesul de materializare a ceea ce iti doresti. De aceea este fundamental ca fiecare lege sa fie inteleasa dintr-o perspectiva corecta, pentru a putea fi aplicata.

Legea Atractiei s-a bucurat de o mediatizare din ce in ce mai acerba la nivel international. Problema este ca ti-a fost prezentat aproape in totalitate dintr-o perspectiva spirituala.

Realitatea insa este diferita, intrucat Legea Atractiei are de fapt doua componente:

 • o componenta spirituala;
 • o componenta stiintifica.

Oricat de bine ai aplica componenta spirituala nu este suficienta. Ea reprezinta doar jumatate din Legea Atractiei Universale.

Daca aplici doar componenta spirituala, vei deveni un visator cu ochii in soare.

Daca aplici doar componenta stiintifica, nu adaugi putere spirituala la ceea ce iti doresti sa atragi in plan fizic.

Lipsa puterii spirituale franeaza aparitia in plan fizic a ceea ce iti doresti.

Daca nu integrezi in procesul materializarii ambele componente:

 • ori nu vei reusi sa atragi ceea ce iti doresti;
 • ori vei atrage, dar pe termen scurt.

In concluzie:

 • Legea Atractiei Universale cuprinde 10 legi universale ale materializarii;
 • Legea Atractiei Universale are doua componente: una stiintifica (5 legi stiintifice) si alta spirituala (5 legi spirituale).

Cum functioneaza de fapt Legea Atractiei?

Ca sa intelegi cum functioneaza Legea Atractiei trebuie sa intelegi cum functioneaza cele 10 legi.

Pentru aceasta, iti voi prezenta pe scurt fiecare lege in parte, apoi vom intra in detalierea fiecarei legi.

Pe scurt, iata care sunt cele 10 legi:

 • Legea Atractiei 1/10 – Legea Gandirii Pozitive:

Te ajuta sa-ti reconfigurezi directia de focalizare a gandurilor. Spus in cuvinte simple, te ajuta sa gandesti pozitiv si sa dai o directie clara gandurilor tale predominante.

 • Legea Atractiei 2/10 – Legea Constiintei:

Te ajuta sa iti dezvolti un nou set de convingeri pozitive care te aduc intr-o stare de putere mentala.

 • Legea Atractiei 3/10 – Legea Atractiei:

Te ajuta sa controlezi la nivel stiintific procesul prin care atragi in viata ta oameni, evenimente, oportunitati, circumstante, etc.

 • Legea Atractiei 4/10 – Legea Rezistentei Minime:

Te ajuta sa diminuezi la maxim lupta, rezistenta pe care o opui evenimentelor din viata ta. Astfel, vei intra intr-o stare de control emotional.

 • Legea Atractiei 5/10 – Legea Vizualizarii:

Te ajuta sa-ti impregnezi puternic in subconstient, imaginile a ceea ce iti doresti sa atragi in viata ta.

 • Legea Atractiei 6/10 – Legea Recunostintei:

Te ajuta sa readuci recunostinta in viata ta. Aceasta reorientare vibrationala iti va crea conditiile prin care sa atragi si mai multe lucruri pentru care sa devii recunoscator.

 • Legea Atractiei 7/10 – Legea Iertarii:

Te ajuta sa te eliberezi de sentimentele negative din trecutul tau. Aceasta eliberare iti va reechilibra sistemul energetic. Astfel, energia va incepe sa curga liber prin corpul tau, iar mintea va trece din stare de blocare in stare de eliberare.

 • Legea Atractiei 8/10 – Legea Daruirii:

Te ajuta sa stabilesti cat de multa abundenta vei atrage in viata ta.

 • Legea Atractiei 9/10 – Legea Vidului:

Te ajuta sa elimini ceea ce este inutil in viata ta (atat in interiorul tau cat si exteriorul tau). Acest proces creeaza un vid si in acest spatiu se va aseza ceea ce graviteaza spre tine. Cand elimini ceea ce este inutil in viata ta, de fapt elimini energiile lucrurilor, evenimentelor, persoanelor negative din jurul tau.

 • Legea Atractiei 10/10 – Legea Planului Organizat:

Toate celelalte noua legi au un singur scop. Ele te ajuta sa iti creezi toate conditiile prin care sa activezi fortele energetice si spirituale.

Aceste forte stau la baza proceselor de materializare. Insa, activarea acestor forte nu reprezinta conditia suficienta pentru a ajunge la rezultate.

Mai trebuie sa faci si actiune concreta in acest sens, dupa o strategie clara si un plan de actiune.

Fiecare din cele zece legi este ca o piesa a unui joc de puzzle. Imaginea completa o poti observa abia cand intelegi si aplici in mod corect fiecare componenta.

Fara a aplica corect aceste legi este ca si cum ai vrea sa construiesti imaginea unui puzzle, avand piese lipsa. Nu vei reusi, este foarte precis.

Cele zece legi sunt propulsoarele vietii tale in directia rezultatelor. Cu cat le integrezi mai bine in viata ta, cu atat puterea atractiei se amplifica.


Legea Atractiei Universale – cele 10 legi:

1. Legea Gandirii Pozitive

Iata ce spune Legea Gandirii Pozitive: in viata pe termen lung, devii exact ceea ce gandesti in mod predominant.

Prin urmare, gandurile tale au o contributie importanta in felul in care Secretul Legea Atractiei se manifesta in viata ta.

Ceea ce tu esti in prezent este rezultatul gandurilor si actiunilor tale predominante din trecut.

Ceea ce tu vei fi in viitor, va fi rezultatul gandurilor si actiunilor tale predominante din prezent.

In acest context, vorbim despre ganduri predominante si actiuni repetate in mod frecvent. Adica, ceea ce faci zi de zi, luna de luna, an de an.

Daca ai ascultat podcastul despre modul in care gandurile tale influenteaza Legea Atractiei, inseamna ca deja stii despre cele doua capacane ce te tin captiv in categoria celor care nu gandesc:

Capcana 1: Sa urmezi ceea ce fac oamenii din jurul tau.

Capcana 2: Sa iti traiesti viata in trecut.

Daca ai alunecat in aceste capcane, ele te vor tine captiv in categoria celor care nu gandesc. Acest mod de activitate mentala te va tine in trecut.

Procesul mental prin care faci asta este simplu! Descarci in prezent toate acele bagaje emotionale din trecut, vorbind despre trecut si traind emotional in trecut.

Si atunci, Legea Atractiei va aduce in viata ta acelasi tip de rezultate ca in trecut. Asta se intampla, intrucat acolo este mintea ta, acolo sunt gandurile tale. Legea Atractiei raspunde cu mare precizie gandurilor tale predominanate.

Vrei o viziune cat mai completa cu privire la starea mentala de a trai in trecut? Atunci iti propun sa mergem la plimbare cu masina si sa vedem cum se manifesta Legea Atractiei.

Imagineaza-ti ca tu esti la volan. In timp ce conduci masina, pentru a-ti mentine starea de siguranta, va trebui sa privesti inainte.

Uneori mai tragi si cate o privire fugara in oglinda retrovizoare pentru a analiza ce se intampla in spatele masinii.

Acum, imagineza-ti ca in timp ce conduci masina privesti doar in oglinda retrovizoare. Ce crezi ca se va intampla? Este destul de evident unde vei ajunge cu masina dupa 30 sau 50 de metri. La fel este si in cazul tau: daca privesti prea mult in trecut, nu vei avea parte de un viitor. Legea Atractiei iti va aduce in manifestare trecutul tau.

Prin urmare, atat succesul cat si esecul depind de modul in care gandesti.

Dupa cum vezi, Legea Atractiei Universale raspunde indiferent de directia gandului tau. Cu alte cuvinte, modul in care iti gestionezi gandirea in mod predominant, te conduce intr-o directie sau alta. William James, a concentrat acest adevar intr-o fraza destul de sugestiva.

Iata ce spune:

„Suntem unde suntem si suntem ceea ce suntem, datorita gandurilor predominante care ne ocupa mintea”.

Tocmai de aceea, gandurile tale reprezinta combustibilul prin care Legea Atractiei functioneaza in viata ta. Persoanele care au decis sa isi schimbe gandirea, pur si simplu nu se mai uita la TV.  Ele nu mai citesc ziare si nici informatii negative pe internet. Nu se mai conecteaza cu oameni negativi. Cu alte cuvinte, se deconecteaza de orice sursa de informatie negativa, astfel incat sa minimizeze foarte mult influenta mediului exterior asupra lor.

In acelasi timp:

 • isi directioneaza gandirea catre ceea ce vor sa realizeze in viata lor;
 • se conecteaza cu oameni pozitivi;
 • citesc carti motivationale;
 • asculta cd-uri cu strategii de succes;
 • isi construiesc planuri de actiune pe urmatorii ani;
 • urmeza zilnic programe de modificare a subconstientului;
 • aplica principii si strategii de succes in viata lor.

Care crezi ca este consecinta acestui proces de focalizare pozitiva? Raspunsul este absolut evident! In timp ce gandirea negativa devine din ce in ce mai mica, gandirea pozitiva devine din ce in ce mai mare. Cu cat acorzi mai multa atentie unui lucru, indiferent ca este pozitiv sau negativ, cu atat mai mult va creste energia aferenta gandurilor tale in directia acelui lucru.

Si atunci, probabilitatea de a-l atrage in viata ta, devine din ce in ce mai mare. Legea Atractiei va raspunde cu precizie acestei energii din spatele gandului tau.


2. Legea Constiintei

Legea Atractiei depinde de constiinta ta fata de un anumit lucru, depinde de imaginea tabloului credintei tale! Credinta este cea care iti determina constiinta. Poate suna un pic cam ambiguu, fiind si cea mai grea lege de inteles si aplicat dintre toate cele 10 legi. Insa, imediat voi face claritate. Pentru aceasta, iti pun la dispozitie urmatorul podcast:

Constiinta se dezvolta ca urmare a imaginilor mentale predominante care iti guverneaza mintea de-alungul vietii. Aceasta inseamna ca tu esti cel care si-a creat propria constiinta.

Prin urmare, tot tu esti cel care isi poate modifica constiinta. Hai sa facem si mai multa claritate cu privire la ideea de constiinta.

Sa luam ca exemplu, ideea de bani.

Ce inseamna constiinta in directia banilor?

Varianta 1. Daca nu ai bani si te analizezi din perspectiva a ceea ce esti in prezent, vei impregna in mintea ta si mai puternic constiinta saraciei.

Varianta 2. Daca nu ai bani, insa te analizezi din perspectiva a ceea ce ti-ai propus sa devii vei impregna in mintea ta constiinta prosperitatii.

De-a lungul vietii, mintea ta a rulat milioane de ganduri referitoare la bani. Toate acele ganduri au generat in tine emotii. Ei bine, suma tuturor acelor ganduri si emotii, iti determina constiinta vizavi de bani. Este ca si cum ai picta un tablou, trebuie sa pui culoare dupa culoare pentru a intregi imaginea tabloului. In acest caz este vorba de imaginea tabloului constiintei tale, vizavi de bani.

Ai prins ideea? Credinta spre un anumit lucru iti cristalizeaza constiinta, iar aceasta face ca Legea Atractiei sa isi manifeste puterea in viata ta.

Similar este si pentru fericire, prosperitate, imagine de sine si alte aspecte importante ale vietii tale.

Daca ti-ai dezvoltat constiinta saraciei, vei atrage saracie. Daca ti-ai dezvoltat constiinta bogatiei, vei atrage bogatie. Daca ti-ai dezvoltat constiinta bolii, vei atrage boala. Daca ti-ai dezvoltat constiinta sanatatii vei atrage sanatate. Dezvolta-ti constiinta a ceea ce vrei sa atragi in viata ta si Legea Atractiei Universale iti va aduce in manifestare acel lucru.


3. Legea Atractiei

Legea Atractiei spune: tu esti asemenea unui magnet care atrage exact ceea ce simti in mod predominant.

Modulul I – Legea Atractiei: Componentele fundamentale ale fortei de atractie.

Exista trei componente fundamentale care constituie elementele fortei de atractie: Gandul – Starea Emotionala – Materializarea.

Componenta 1. Gandul (pozitiv sau negativ)

Stii deja de la prima lege despre legatura dintre gandurile tale si felul in care se manifesta Legea Atractiei.

Acum insa, vom trece la un nivel mai avansat de analiza a gandurilor.

De fiecare data cand emiti un gand, in Univers are loc procesul de rezonanta al gandului tau, cu ganduri asemanatoare.

Rezonanta se refera la interferenta gandului tau cu ganduri asemanatoare, cu ganduri de aceeasi natura. Acesta reprezinta motivul pentru care tu atragi anumite persoane in viata ta. Explicatia la nivel stiintific este data exact de aceste fenomene de rezonanta mentala intre gandurile tale si gandurile celorlalti.

Probabil ai mai auzit expresia: cei ce se aseamana se aduna. Asa si este, dar de ce se aduna? Pentru ca ei gandesc cam la fel, ei emit vibratii asemanatoare care genereaza fenomene de rezonanta. Legea Atractiei functioneaza exact pe baza acestor fenomene de rezonanta.

Componenta 2. Starea Emotionala

Starea emotionala este reactia la nivel fiziologic al gandului tau. Gandul pe care tu il emiti, il percepi fiziologic in corpul tau sub forma de stare emotionala.

Ei bine, starea emotionala este cea care te anunta cat de bine esti orientat in raport cu ceea ce iti doresti. Este vorba despre energia din spatele gandului, care face ca Legea Atractiei sa-ti manifeste forta de atractie.

 • O stare emotionala pozitiva te anunta ca esti bine orientat in raport cu ceea ce tu iti doresti. Si atunci, Legea Atractiei iti aduce in manifestare ceea ce tu iti doresti.
 • O stare emotionala negativa te anunta ca esti rau orientat in raport cu ceea ce iti doresti. Si atunci, Legea Atractiei iti aduce in manifestare ceea ce nu iti doresti.

Componenta 3. Materializarea

Materializarea este de fapt un rezultat datorat proceselor de rezonanta. Procesul este pur stiintific. Ceea ce tu simti in mod predominant, se materializeaza in viata ta. Secretul acestei etape: trebuie sa mentii activa starea emotionala corespunzatoare la ceea ce iti doresti, pana in momentul materializarii.

Ceea ce trebuie sa faci este sa adaugi in mod continuu incarcatura emotionala vizavi de ceea ce iti doresti. In caz contrar, vei intrerupe procesul materializarii, intrucat ai generat forta de atractie, practic ai agatat la nivel vibrational ceea ce iti doresti, dar nu ai mentinut activa aceasta forta, care sa materializeze in plan fizic obiectul dorintei tale. Pentru ca Legea Atractiei sa se manifeste, trebuie sa mentii activa forta care a generat-o. Exemplu: daca arunci mingea in perete, aceasta se intoarce catre tine. Insa mingea va ajunge la tine doar daca nu ai parasit locul din care ai aruncat.


Modulul II – Legea Atractiei: Modul corect de gestionare al emotiilor

Procesul in sine, descris in cadrul primului modul este unul destul de simplu, pe care oricine il aplica. Practic, generezi un gand si simti o stare emotionala, pe care trebuie sa o mentii activa. Asadar, nu aici este provocarea! Adevarata provocare o constituie gestionarea emotiilor. Insa, cine iti determina emotiile? Desigur, gandurile pe care le ai. Emotiile sunt de fapt raspunsul gandurilor tale predominante.

Iata cum sa lucrezi cu emotiile:

 • daca emotia este una pozitiva, atunci amplifica-ti starea, simte mai puternic;
 • daca emotia este una negativa, nu ii acorda atentie, redirectioneaza-ti imediat gandurile catre ceea ce iti doresti.

Foloseste Legea Atractiei in avantajul tau, concentreaza-ti atentia emotionala pe ceea ce iti doresti.


4. Legea Rezistentei Minime

Probabil te intrebi: la ce se refera Legea Rezistentei Minime si cum influenteaza Legea Atractiei. Legea rezistentei minime se refera la a reduce la minim lupta pe care o duci cu viata, cu ceea ce te nu iti place. Cand nu opui rezistenta, viteza ta de inaintare catre ceea ce iti doresti este maxima. Si atunci Legea Atractiei se manifesta in cel mai scurt timp posibil.

Ce se intampla cand lupti cu evenimentele din viata ta? Vei intalni o multime de obstacole, o multime de probleme care se vor manifesta in viata ta. Si atunci vei deveni ocupat cu problemele. Asadar ceea ce vei atrage prin Legea Atractiei, vor fi si mai multe probleme.

Activitatea psihica principala a omului obisnuit este sa identifice suficient de multe motive:

 • pentru care sa se intristeze;
 • pentru care sa lupte cu viata;
 • pentru care sa reactioneze la ceea ce nu ii place.

Si atunci Legea Atractiei ii va aduce in manifestare exact ceea ce nu isi doreste: tristete, suferinta, suparare, lupta, lipsuri.

Daca omul obisnuit are convingerea ca viata este o lupta, atunci apare o intrebare absolut fireasca: cine ii este adversarul? El nu are practic niciun adversar! Si atunci impotriva cui lupta? Impotriva cui opune atat de multa rezistenta la viata? Raspunsul este unul singur: impotriva lui. Omul obisnuit isi genereaza pagube psihice si emotionale fara sa constientizeze asta.

Daca mintea ta opereaza din aceasta pozitie, a luptei, vei crea practic conditiile prin care Legea Atractiei sa iti aduca si mai multa lupta. Vei atrage persoane, evenimente si circumstante, prin care lupta sa isi faca loc in viata ta. Si pe masura ce isi face loc, convingerile tale referitoare la faptul ca viata este o lupta, devin mai puternice. Si atunci vei percepe realitatea prin intermediul acestui mecanism, al luptei.

Pentru a iesi din aceasta capcana, trebuie sa aduci pacea in mintea ta si in inima ta, trebuie sa treci din faza de ”a reactiona” in faza de ”a actiona”. Scopul nu este de a opune rezistenta cat mai mare la ceea ce nu iti place, deoarece in acest mod activezi vibratia gandului a ceea ce nu vrei. Scopul este de a opune rezistenta minima. Si atunci Legea Atractiei isi va manifesta efectul cu viteza maxima.


5. Legea Vizualizarii

De ce crezi ca Legea Atractiei, implica procese de vizualizare? Si cum functioneaza Legea Vizualizarii? Acestea sunt doua intrebari esentiale la care vei afla raspunsul in continuare.

Legea Vizualizarii se refera la a pune in subconstientul tau, imaginea a ceea ce vrei sa atragi, folosind Legea Atractiei Universale.

Exercitiu eficient de vizualizare:

Etapa 1: Inchide ochii si fixeaza-ti mental in camera un punct pe care il asociezi cu momentul prezent.

Etapa 2: Fixeaza-ti mental un alt punct pe care il asociezi cu momentul din viitor, cand tu deja ai obtinut ceea ce vrei. Fixeaza-ti mental si emotional, in acest punct ceea ce vrei sa atragi prin Legea Atractiei.

Etapa 3: Traseaza mental o linie intre cele doua puncte pe care o vom denumi linia timpului.

Etapa 4: Mai departe, trebuie sa reduci acea linie la un punct, in care momentul din viitor si momentul prezent se identifica. Acestea devin un singur moment, astfel incat starile emotionale aferente celor doua momente de timp sa se confunde si ele.

Mental tragi imaginea emotionala din viitor in momentul prezent si te identifici cu aceasta stare. Mentine aceasta stare emotionala pe tot parcursul vizualizarii, identifica-te cu ea.

Acesta este procesul corect de vizualizare asociata, in care tu traiesti momentul din viitor cu intensitate maxima, dar in momentul prezent, in ACUM. Tu devii practic “acel moment” in care traiesti bucuria “acum” si ”aici”.

Fara o vizualizare corecta, mintea ta nu vede clar ceea ce vrei sa atragi. Si atunci Legea Atractiei nu iti va putea aduce in manifestare ceea ce vrei. Cum ar fi posibil ca Legea Atractiei sa-ti aduca in manifestare ceva ce nici macar nu ai definit?


6. Legea Recunostintei

De ce Legea Atractiei implica sa traiesti prin sentimentul recunostintei? Pentru aceasta, hai sa analizam ce spune Legea Recunostintei:

– Fii recunoscator acum pentru ceea ce ai si pentru ceea ce esti in prezent, dar fii focalizat pe crestere continua.

Cand traiesti prin recunostinta, vei atrage cu mai multa putere energii asemanatoare. Si pentru ca Legea Atractiei functioneaza, aceste energii iti vor aduce mai multe experiente pentru care sa devii recunoscator. Astfel, prin Legea Atractiei Universale vei crea practic circumstante prin care sa materializezi ceea ce iti doresti cu adevarat.

Daca sentimentele tale de recunostinta sunt mari, prin Legea Atractiei, rezultatele pe care le vei atrage vor fi mari.

Daca sentimentele tale de recunostinta sunt mici, prin Legea Atractiei, rezultatele pe care le vei atrage vor fi mici.

Asadar, marimea a ceea ce vei materializa prin Legea Atractiei, va fi pe masura sentimentelor tale de recunostinta. Nu poti atrage rezultate mari fara ca recunostinta sa fie prezenta in viata ta. Exista un efect si exista o cauza:

 • efectul il reprezinta rezultatele din viata ta;
 • cauza o reprezinta sentimentul de recunostinta.

Provocare: scrie pe o foaie de hartie care sunt lucrurile pentru care intr-adevar iti manifesti recunostinta in viata ta. Dar fii sincer cu tine! Vezi daca esti multumit de gradul tau de recunostinta fata de propria ta viata.

Daca nu esti multumit, atunci ia decizia ca incepand de astazi sa aduci mai multa recunostinta in viata ta. Si vei descoperi cum Legea Atractiei iti va aduce in manifestare si mai multe lucruri pentru care sa fii recunoscator. Asadar, fii recunoscator acum!


Legea Iertarii 07 / 10

De ce Legea Atractiei implica sa traiesti prin iertare? Din urmatorul podcast vei descoperi care este influenta iertarii in plan spiritual, energetic, fizic si mental.

De ce crezi ca atunci cand ierti pe cineva simti o stare de usurare emotionala?

Intrucat te eliberezi de acea incarcatura energetica negativa pe care ai purtat-o cu tine pana in momentul iertarii.

Daca vei continua sa o porti in interiorul tau prin Legea Atractiei vei atrage ceea ce corespunde starii tale emotionale.

Am sa iti spun foarte succint modul in care se manifesta in viata ta, emotiile negative, stresul, si grijile:

– daca te gandesti la ele un minut, nu se intampla nimic;

– daca te gandesti la ele mult timp, incepe sa te doara sufletul;

– daca te gandesti la ele permanent, iti paralizeaza fortele mentale.

Acesta este modul lor de manifestare si pana nu te eliberezi de acele emotii negative, acestea te secatuiesc de putere. Pana nu le dai deoparte, ele vor exista chiar in interiorul tau. Diminuarea emotiilor negative, iti va oferi cele mai bune conditii, pentru ca Legea Atractiei sa poata lucra in avantajul tau. Si astfel, prin Legea Atractiei vei incepe sa atragi ceea ce iti doresti.


8. Legea Daruirii

De ce Legea Atractiei spune ca este important sa daruiesti? Hai sa facem claritate si sa intelegem modul in care Legea Atractiei este conditionata de ideea de “a da”. Pentru aceasta, vom pleca de la o invatatura pe care probabil o stii: Ofera, ca sa primesti.

Ca reprezentare a modului in care aceasta lege se manifesta in viata ta, imagineaza-ti un pendul in miscare.

Asociaza partea stanga a pendulului cu ideea de a da si partea dreapta cu ideea de a primi.

Cu cat vei impinge mai tare pendulul spre stanga, cu atat mai tare el va oscila spre dreapta.

Similar actioneaza aceasta lege si in viata ta. Cu cat marimea darului tau este mai mare, cu atat prin Legea Atractiei, vei primi mai mult. Atunci cand te vei opri din a da, te vei opri si din a primi.

Legea Daruirii este guvernata de doua concepte: conceptul de a da, urmat de conceptul de a primi. Legea spune: Ofera ca sa primesti. Asta inseamna ca inainte de a primi, mai intai trebuie sa oferi. Daca de la tine nu pleaca nimic, atunci nu vei primi nimic.

Gandeste-te:

– Cum vrei sa culegi, daca mai intai nu ai plantat?

– Cum vrei sa primesti, daca mai intai nu ai dat?

Legea Atractiei aduce catre tine ceea ce iti doresti, abia dupa ce ai dat din ceea ce ai.

In continuare, sa analizam si cel de-al doilea concept al Legii Daruirii: conceptul de a primi. In materialul audio vei descoperi modul in care acest concept completeaza Legea Daruirii.


09. Legea Vidului

Legea Atractiei implica sa creezi un vid, atat in plan interior, cat si exterior. Ca sa fiu explicit, iti ofer doua exemple.

– in plan exterior: relatiile si legea atractiei – ai obiceiul de a pastra relatii cu persoane care nu iti aduc nicio evolutie;

– in plan interior: ai obiceiul de a pastra ura, tristete, frici, certuri si tot felul de stari emotionale negative.

Ei bine, aceasta forma gresita de manifestare, atat in plan exterior cat si interior, apartine majoritatii oamenilor.

De aceea, Legea Atractiei va aduce in prezent acelasi set de rezultate ca si in trecut.

Vrei sa lucrezi in mod corect cu Legea Vidului si prin urmare si cu Legea Atractiei? Atunci va trebui sa elimini cat mai mult din ceea ce este inutil in viata ta. Si asta este valabil atat in plan interior, cat si in plan exterior. In podcastul de mai jos ti-am pregatit un exemplu concret, referitor la relatia de cuplu:


10. Legea Planului Organizat

Legea Atractiei implica sa lucrezi dupa o strategie si un plan bine organizat. Fara strategie si fara plan de actiune, mergi la intamplare prin viata.

Nu stii ce vrei, nu ai obiective clare, dar speri ca lucrurile bune sa se manifeste in viata ta.

Insa nu asa functioneaza Legea Atractiei Universale intrucat rezultatele implica strategie si plan de actiune.

In continuare, am sa iti pun la dispozitie, strategia corecta de stabilire a obiectivelor. Nu voi intra in detalierea fiecarui pas de actiune. Insa, iti voi da pas cu pas, procesul complet prin care sa-ti realizezi obiectivele. Asadar, sa incepem:

Pasul 1: Stabileste-ti visul in forma pozitiva si in scris.

Pasul 2: Stabileste clar beneficiile pe care le obtii daca iti realizezi visul.

Pasul 3: Stabileste un plan de actiune.

Pasul 4: Verifica daca esti dispus sa platesti pretul schimbarii.

Pasul 5: Pune-i o data limita.

Pasul 6: Urmareste evolutia rezultatelor.

Pasul 7: Inconjoara-te cu oameni care te motiveaza si te ajuta sa-ti realizezi visul.

Pasul 8: Fii consecvent – actioneaza zilnic in directia visului tau.

Legea Atractiei nu iti poate aduce ceea ce iti doresti fara munca din partea ta. Si aici vorbim de munca dupa un plan concret de actiune. Munca la intamplare, va face ca Legea Atractiei sa iti aduca rezultate la intamplare. Insa, nu asta este ceea ce iti doresti! Tu vrei o viata de calitate, fericire si rezultate care sa iti aduca multumire.


Dupa multi ani de analiza si studii de caz iti pun la dispozitie pachetul – Conceptul Atractiei Universale.

Aceast pachet este complet diferit fata de tot ce ai intalnit pana in acest moment referitor la Legea Atractiei.

Daca pana acum a trebuit sa te descurci singur in aplicarea acestei legi, ei bine de aceasta data nu mai esti pe cont propriu.

Unicitatea acestui pachet consta in faptul ca iti pune la dispozitie atat instrumentele practice de aplicare, cat si programul complet de transformare, pentru 90 de zile, prin care gandurile, emotiile si actiunile tale sa fie directionate catre ceea ce iti doresti cu adevarat.

Pachetul Conceptul Atractiei Universale, te ajuta sa cunosti detaliat:

 • Componentele Conceptului de Atractie (cele zece legi universale);
 • Baza stiintifica, respectiv baza spirituala aferente fiecarei componente;
 • Instrumentele concrete si 100% practice de aplicare pentru fiecare lege in parte.

Pachetul Conceptul Atractiei Universale este pentru tine daca:

 • Vrei sa intelegi cum poti atrage in viata ta ceea ce iti doresti;
 • Vrei sa intri in controlul gandurilor si a emotiilor tale;
 • Vrei sa te eliberezi de trecutul tau, pentru a incepe o noua viata;
 • Vrei sa aduci armonia si echilibrul in viata ta;
 • Vrei sa definesti mult mai bine si in mod corect ceea ce iti doresti.

Pe langa valoarea informatiei, un mare atu al pachetului este flexibilitatea pe care ti-o ofera.

Ce ai de pierdut daca nu iei in serios acest pachet:

 • Vei continua sa atragi in viata ta ceea ce nu iti doresti;
 • Grijile si nemultumirea se vor tine de tine;
 • Viata ta va fi o lupta continua cu tot ceea ce te inconjoara;
 • Iti vei pierde incerederea in fortele tale;
 • Vei munci din greu ca sa traiesti din greu;
 • Vei duce o viata la intamplare, condus de circumstantele din jurul tau.

Pachetul contine:

 • 14 track-uri audio cu o durata totala de 205 minute (format MP3);
 • Workbook – Agenda de lucru pentru 90 zile.

Acum poti obtine intreaga cunoastere si instrumentele 100% practice prin care sa atragi in viata ta, in mod corect, ceea ce iti doresti cu adevarat!

In plus, beneficiezi de GARANTIA MONEY BACK 30 ZILE!

Asta inseamna ca, daca vei considera ca aceste informatii nu sunt potrivite pentru tine,  imi poti trimite un e-mail si iti vei primi banii inapoi (100 % garantat).

In masura in care iti doresti sa profiti de toate aceste beneficii, te invit sa dai click pe link, pentru a te directiona in pagina Conceptul Atractiei Universale – Click aici


Acum ca ai ajuns la sfarsitul acestui articol, vreau sa te felicit pentru interesul acordat!

✪ Daca iti doresti sa ne sustii si sa oferi valoare celor din jur, da un Share, acorda o nota articolului – (click pe Rating) si lasa in sectiunea de Comentarii, opinia ta cu privire la acest subiect!


Succesul tau este programabil!

Gabriel Radu


Alti vizitatori au citit si:

Diferenta dintre religie si spiritualitate (Corp – Minte – Suflet – Spirit)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un raspuns

 1. Silvia spune:

  Excelent conținut, utile informații. Mulțumesc