VIDEO 1/5: DE CE SI CUM SA ITI MASORI NIVELUL DE LEADERSHIP?

(vezi video mai jos)

Pasii recomandati ce iti asigura maximizarea rezultatelor:

Pasul 1. Calculeaza-ti nivelul de leadership folosind cel mai eficient si precis instrument de masurare.


Pasul 2. Identifica-ti punctele forte (leadershipul trebuie dezvoltat pe puncte forte).


Pasul 3. Identifica-ti punctele slabe.


Pasul 4. Stabileste care dintre punctele slabe ar trebui sa ti le imbunatatesti, ca sa poti evolua ca lider.


Pasul 5. Stabileste-ti un plan simplu dar eficient de evolutie, pentru urmatoarele 6 luni.


Urmareste lectiile video din curs

Video 1/5

De ce si cum sa iti masori nivelul de leadership

Video 2/5

Cum sa (re)construiesti increderea in echipa ta?

Video 3/5

Ce trebuie sa faci pentru ca oamenii sa te accepte si apoi sa te urmeaze ca lider?

Video 4/5

Cum sa delegi in mod corect?

Video 5/5

Cum sa stabilesti prioritatile tale si ale echipei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 comentarii la “VIDEO 1/5: De ce si cum sa iti masori nivelul de leadership?”

 1. Din punctul meu de vedere un lider trebuie sa dețină următoarele abilitați: sa empatizeze cu membri echipei, sa fie o persoana comunicativa, sa fie pregătit in domeniu in care activează, înțelegător, răbdător, implicat, curajos și o persoana cu viziune.

 2. Din punctul meu de vedere, un lider este:
  1. Competent
  2. Vizionar
  3. Comunicativ
  4. Empatic
  5. Responsabil
  Multumesc pentru curs, excelent – concis si instructiv !!

 3. 1. Toleranța
  2. Încrederea în Dumnezeu nu în oameni
  3. Înțelegător
  4. Răbdare
  5. Modestie

 4. Cele mai importante abilități ale unui lider,după mine, sunt:caracterul,competența,rezolvarea problemelor,servitudinea,curajul, inițiativa,viziunea, ascultarea

 5. Abilitatile unui lider sunt:
  01. Caracter – Fii o bucată de stâncă. Faci ceea ce spui, esti congruent.
  02. Carismă – Impresia pe care o laşi îți influențează afacerea. Este impresia pe care o laşi în mintea oamenilor.
  03. Angajament – Diferenţiază-i pe întreprinzători de visători. Direcţia angajamentelor tale se vede în rezultatele tale.
  04. Comunicare – Dacă nu comunici eficient vei călători singur. Pentru ca oamenii să călătorească cu tine, mai întâi trebuie să te conectezi cu ei; Cu toţii vorbim, însă puţini stabilim relaţii; Este o mare diferenţă între a vorbi şi a comunica; când vorbeşti te adresezi urechilor, când comunici mesajul tău ajunge la inimă.
  05. Competenţă – Dacă devii competent, atunci oamenii vor veni către tine. Competenţa este dincolo de cuvinte; Atunci când eşti competent oamenii se vor conecta cu tine.
  06. Curaj – O persoană curajoasă este o majoritate. Definiţia curajului: curaj înseamnă să îţi fie frică şi totuşi să o faci.
  07. Discernământ- Pune capăt misterelor fără răspuns! Liderii inteligenţi cred numai jumătate din ceea ce li se spune; Liderii care au discernământ ştiu întotdeauna care este jumătatea în care să creadă;
  08. Concentrare – Cu cât este mai puternică, cu atât vei deveni mai puternic. Concentrarea pe un anumit obiectiv este precum o rază laser.
  09. Generozitate – Făclia ta nu se stinge, dacă aprinde o altă făclie. Ceea ce oferi, creşte, se multiplică; Ceea ce păstrezi se pierde.
  10. Iniţiativă – Să nu pleci de acasă fără inițiativă. Succesul are legătură cu acţiunea; Oamenii de succes se află în continuă mişcare. Ei fac greşeli, dar nu renunţă niciodată; Pentru ca mâine să ajungi mai departe, trebuie ca astăzi să faci un pas curajos înainte.
  11. Ascultare – Pentru a fi mai aproape de inimile oamenilor, foloseşte-ţi urechile, dar ascultă cu inima. Mesajul tău trebuie să meargă de la inimă la inimă.
  12. Pasiune – Urmează-ți pasiunea și insiră-i pe ceilalți. Pentru ca organizaţia ta să fie prosperă, pasiunea trebuie să pornească de la persoana care o conduce.
  13. Atitudine Pozitivă – Dacă tu crezi că poţi, probabil chiar poţi. Atitudinea ta, fie te ridică spre o viaţă de calitate, fie te coboară într-o viaţă de coşmar.
  14. Rezolvarea Problemelor – Nu poţi permite ca problemele tale să devină o problemă. Problema pe care crezi că o ai, de fapt, nu este o problemă; Problema ta este determinată de atitudinea pe care o ai vizavi de problemă.
  15. Relaţii – Dacă eşti prietenos, oamenii te vor accepta. Oamenilor nu le pasă cât de multe ştii, până nu știu cât de mult îţi pasă.
  16. Responsabilitate – Dacă nu ai posesia mingii nu poți conduce echipa. Un lider poate renunţa la orice cu excepţia responsabilităţii.
  17. Siguranţă – Competenţa nu compensează niciodată nesiguranţa. Nesiguranţa îi face pe oameni periculoşi. Dacă le permiţi, aceşti oameni te vor arunca în caruselul lor şi te vor învârti până ameţeşti.
  18. Auto-Disciplină – Prima persoană pe care o conduci eşti tu. Plantează copacul auto-disciplinei în viaţa ta începând de azi.
  19. Servitudine – Pentru a progresa, pune-i pe ceilalţi pe primul loc. Servitudinea nu ţine de poziţie. Este vorba de atitudinea de a te pune în slujba oamenilor.
  20. Învățare – Ca să poţi conduce, continuă să înveţi. Fie că eşti un recrut novice sau un veteran de succes, dacă vrei ca mâine să fii campion, astăzi trebuie să înveţi.
  21. Viziune – Poţi cuprinde numai ceea ce poţi vedea. Viitorul aparţine celor care văd posibilităţile, înainte ca acestea să devină clare.

 6. După părerea mea,abilitățile unui lider ,sunt:răbdarea,încrederea în sine,amabilitatea,creativitatea,comunicarea,responsabilitatea și soluționarea conflictelor

 7. Cele mai importante abilitati:ascultarea, gândirea pozitiva, comunicarea, responsabilitatea, disciplina, creativitatea și viziunea

 8. Foarte fain cursul! Felicitari! Principalele abilitati ale unui lider: caracterul, rezolvarea problemelor, viziunea.

 9. Salut Gabriel! Sunt de părere că, înțelegerea și a fi perseverent cu echipa ta, îți poate aduce o viziune destul de clară pot să zic asupra a ceea ce s-ar putea realiza pe viitor. Mi-a plăcut foarte, foarte mult acest videoclip. Sunt cu ochii pe tine și abia îl aștept pe următorul. O zi mirobolantă sper să ai!:)

 10. Buna,
  Până în acest moment nu pot susține că am avut o echipă a mea în subordine, dar am avut de centralizat situații de la mai multe echipe, colaborând cu direct cu persoane cu funcții echivalente sau cu impact mai mare decât ceea ce făceam eu. Fiecare dintre abilitățile prezentate sunt foarte importante, iar perfecționarea lor duce la concretizarea rezultatelor. Multumesc, Vasilica M

 11. Buna,

  Abilitatile leader-ului sunt : comunicarea cu angajatii, seriozitatea, responsabilitatea, implicarea, rezolvarea situatiilor ivite, obtinerea rezultatelor.

  Multumesc,
  Ioana

 12. Salut Gabriel!

  Felicitări pentru curs!
  Din experienţa pe care am acumulat-o până în acest moment în conducerea echipelor consider că cele mai importante abilităţi din cele 21 prezentate în pdf, sunt: caracterul, angajamentul, comunicarea, competenţa, iniţiativa, ascultarea, atitudinea pozitivă, rezolvarea problemelor, responsabilitatea și viziunea.

  Mulțumesc,
  Daniel C.