WORKSHOP: Cum să construiești echipe de lideri performante și motivate


Rating

Workshop pentru antreprenori și manageri;

Data: 09 Iunie 2022;

Ora: 19:30;

Număr maxim de participanți: 100;

Speaker Workshop: Gabriel Radu - (Antreprenor, Executive Coach +12.000 ore de practică, +13 ani de când formez antreprenori, manageri și lideri).

Acest workshop este pentru tine dacă:

 • Vrei să identifici ce poți să îmbunătăţeşti în modul tău conducere;
 • Vrei să câştigi încrederea și respectul oamenilor pe care îi conduci iar influenţa ta asupra echipei să crească în mod semnificativ;
 • Vrei să ai o echipă care susţine obiectivele de dezvoltare ale afacerii;
 • Vrei să creşti în mod considerabil atât productivitatea ta cât şi a echipei;
 • Vrei să te eliberezi din zona de execuție pentru a te ocupa de activităţi care susţin dezvoltarea accelerată a afacerii;
 • Vrei să ai o echipă care să funcţioneze eficient chiar şi în lipsa ta;
 • Vrei să îți aliniezi leadershipul la ceea ce funcționează în acest moment;
 • Vrei să creşti în mod predictibil profitul în afacere.

Cum se va desfășura acest Workshop? 

Foarte specific, vom lucra pe baza unui Instrument de Diagnosticare a Leadershipului, în urma căruia vei putea să-ţi faci o analiză precisă a modului în care îţi conduci echipa. Ulterior poți pune acest instrument la dispoziţia tuturor celor care deţin poziţii de conducere şi împreună să faceţi o diagnosticare a leadershipului la nivelul întregii firme.

 

În baza evaluărilor la Instrumentul de Diagnosticare vei identifica ce ar trebui îmbunătăţit cât mai rapid, astfel încât:

 • câştigi echipa de partea ta;
 • construieşti cercul intern de lideri pe care să te bazezi în conducerea oamenilor;
 • delegi în mod corect şi cui trebuie astfel încât să te ocupi de lucruri mult mai importante în conducerea echipei şi devoltarea afacerii;
 • să ai o echipă motivată şi implicată;
 • soluţionezi mai uşor conflictele pentru a nu conduce sub presiunea generată de acestea;
 • să știi ce instrumente să folosești pentru eficientizarea timpului pe termen mediu şi lung;
 • câştigi respectul echipei;
 • dezvolți oamenii din echipă;
 • creşti accelerat rezultatele echipei;
 • să alegi momentul potrivit pentru a face schimbări în echipa ta;

 

În acest workshop îți pun la dispoziție o metodă unică de conducere a unei echipe cu eficienţă dovedită!

Ceea ce primești în cadrul acestui workshop este rezultatul unui volum de muncă de peste 13 ani, timp în care am interacţionat cu lideri, manageri şi antreprenori din peste 25 de industrii.


De ce să te înscrii la workshop:

 • Ai acces la un model performant de conducere a echipei;
 • Informațiile și resursele pe care ți le pun la dispoziție sunt 100% adaptate la piaţa de business din România şi produc rezultate indiferent de mărimea echipei sau domeniul de activitate;
 • Workshopul este interactiv şi experienţial. Poți adresa întrebări în cadrul sesiunii de Q&A. Ai acces atât la experienţa mea cât şi la experienţa celorlalţi membri ai grupului care în general sunt antreprenori, manageri sau lideri care se confruntă cu provocări similare;
 • Poţi pune în aplicare chiar de a doua zi informaţiile prezentate în acest Workshop.

Ce spun cei alături de care am lucrat?

Bonus pentru participanții la workshop:

La finalul workshopului vei primi ca BONUS – Chestionarul profesional de evaluare a motivaţiei pe 5 direcţii.

Chestionarul este pentru tine dacă în acest moment eşti antreprenor sau manager şi vrei să ştii cum să creşti semnificativ motivaţia angajaţilor urmând o strategie clară.

Mai exact, acest chestionar te va ajuta să afli cum:

 • Să-ţi motivezi corect echipa atât financiar cât şi non-financiar;
 • Să eviţi pierderea angajaţilor performanţi;
 • Să creşti semnificativ nivelul de implicare al echipei;
 • Să atragi oamenii de partea ta demonstrând că îţi pasă de ei.

Personal, folosesc cu succes acest chestionar de ani de zile în programe de dezvoltare a liderilor şi motivare a angajaţilor. Prin urmare, îţi pun la dispoziţie un instrument eficient, adaptat la specificul companiilor din România.


Reține că:

Succesul echipei și implicit a afacerii depinde în mare măsură de competenţa liderilor, iar creşterea afacerii nu va putea fi realizată niciodată într-un mediu cu un leadership toxic sau mediocru.

Echipele au nevoie de lideri autentici care înţeleg bine mecanismul conducerii. Au nevoie de lideri care ştiu să se adapteze rapid la situaţii dificile. Au nevoie de lideri performanţi cu viziune şi iniţiativă.

Ca antreprenor sau manager:

 • ori te adaptezi trendului actual de evoluţie în leadership;
 • ori începi să pierzi teren în conducerea oamenilor şi te vei trezi peste 1-2 ani că echipa este neimplicată, oamenii nu te mai urmează sau își dau demisia într-un număr tot mai mare iar afacerea intră în faliment.

Gândește-te: De ce să ratezi şanse extraordinare de evoluţie profesională şi financiară doar pentru că nu ai acces la un sistem performant de conducere a echipei?

Conducerea eficientă a echipei implică pe de o parte să-ţi dezvolţi abilităţile de lider, iar pe de altă parte să le adaptezi trendului actual de evoluţie în leadership.

Sunt convins că poţi aprecia destul de bine modul în care acest workshop te poate ajuta în dezvoltarea ta, în conducerea echipei şi implicit în creşterea afacerii.


În măsura în care îți dorești să evaluezi performanța liderilor în conducerea echipelor și să accelerezi creșterea afacerii, te invit sa te inscrii gratuit la workshop.

Personal mi-ar face mare placere să ne cunoaștem!

Câteva cuvinte despre mine

Sunt Gabriel Radu, antreprenor, life & business coach, fondator la Programarea Succesului, membru certificat John Maxwell Team şi autor al mai multor cursuri online.

Experienţa mea în cifre:

0

de când livrez programe de dezvoltare personală şi profesională

0

de când formez antreprenori, manageri şi lideri

0

ore de life & business coaching în ultimii 11 ani

0

industrii deservite

Certificari:

Lasa un review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
 • Raluca Schiopu
  Sunt Raluca Schiopu, Administrator financiar in cadrul firmei EEINS EXPERTS SRL. Inainte de a participa in cadrul programului de leadership cu Gabriel Radu, nu aveam o structura clar definita si nu aveam instrumentele de analiza a leadership-ului in termeni de obiective si rezultate. Pe durata programului am inteles cat de important este sa folosesc diverse instrumente legate de delegare, de motivare a leaderilor si dezvoltare a acestora printr-un program accelerat de crestere. In prezent, constientizez abilitatile de lider pe care le am si pe care trebuie sa le folosesc pentru a ajunge la rezultatele dorite de la ceilalti lideri. Am inceput sa ajut liderii sa-si dezvolte abilitatile de leadership. In ceea ce priveste viitorul, am inceput sa ma gandesc la crearea unei echipe de lideri pe baza de instrumente clare si de masurare pe baza de KPI a performantei acestora. Programul de leadership ofera o structura organizatorica, instrumentele si informatiile care permit liderilor sa se dezvolte si sa aiba succes. Multumesc Gabi!
 • Bogdan Lorin Chiriac
  Un sistem interesant, nou pt mine. Materialele de autoevaluare a Lideship-ului primite si sesiunea online de analiza a acestor indicatori m-a pus pe ganduri. Singura varianta de supravietuire (in economie) este cresterea permanenta, aceasta se poate realiza DOAR sistematic, folosind metode si instrumente stiintifice. Asa ceva se gaseste aici. Informatia structurata exista, trebuie doar sa intelegem si sa o punem in aplicare intr-un mod consecvent! Let's do it!
 • Cristina Popa
  Gabriel Radu te învață cum să treci de la statutul de șef cu poziție împrumutată de către organizația în care activezi la statutul de lider adevărat focusat atât pe dezvoltarea business-ului cât și pe dezvoltarea personală și cea a echipei. Cursul urmat de mine este foarte bine structurat, cu multe instrumente de lucru puternice și validate prin experiență. O investiție valoroasă!
 • Dumitrache Lacramioara
  Recomand cu caldura. Gabriel este un profesionist. O persoana dedicata, empatica si implicata in procesul de coaching. Ce m-a convins sa cumpar? Faptul ca am intrat in contact direct cu el inca de la ora de coaching oferita cadou in urma webinarului la care am participat. Cu ajutorul lui am constientizat realitatea situatiei si am stabilit cu exactitate care sunt pasii de iesire din starea de imprastiere in care ma aflam ca si antreprenor. Instrumentele pe care mi le-a dat sunt clare si cu aplicabilitate exacta. Revelatia mea: am inteles in sfarsit cadranele de management al timpului :)). Acum sunt convinsa ca punem "tuboreactor" firmei mele DTD ACCOUNTING ADVISORS web:dtdaccounting.ro
 • Serghei Zelenciuc
  Pasiune, Implicare, Punctualitate si Profesionism, sunt doar cateva dintre multe alte calitati pe care le are Gabriel. Informatia de inalta calitate, livrata intr-un mod simplu si placut (sa fie clar si unui copil de 10 ani, cum spunea Einstein), iti ofera claritatea pe zi ce trece si te indeamna inevitabil la actiuni. Iar instrumentele oferite, sunt cu siguranta "cireasa de pe tort" Cum spune el: "Daca iti spun reteta pentru ciorba, pas cu pas, chiar daca nu esti un bucatar, tot reusesti sa-o faci". Asa si este! Iti multumesc mult, Gabriel. Felicitari pentru ceea ce faci! Serghei Zelenciuc. Magazin Cameleon. Magazin online Evernisaj.
 • Ioana Mindrusca
  Am descoperit impreuna provocarile mele in leadeship si am facut strategii de implementare pentru reaprinderea ,, focului'' la nivel de sateliti in echipa. Multumesc cu recunostinta pentru usurinta cu care te-ai pliat dupa sistemul nostru ca Organizatie.
 • Cristina Munteanu
  Recomand cu cea mai mare incredere! Gabriel este un adevarat profesionist. Eu am inceput dezvoltarea afacerii mele impreuna cu Gabriel si rezultatele nu au incetat sa apara. Iti multumesc, Gabriel!
 • Monica Diana
  Foarte bine structurat. Imi plac foarte mult exemplele pe care le-ai oferit, foarte utile si usor de retinut si aplicat!
 • Mihai
  Imi pare rau ca te-am gasit asa tarziu. Multumim!
 • Tiberiu
  Personal consider că am obţinut informaţii importante și necesare pentru motivarea echipei şi răspunsuri la multe dintre întrebările mele. Felicitări pentru organizarea evenimentului şi apreciez că ai acordat fiecăruia dintre noi timp pentru a răspunde la întrebări!
 • Lucian
  O sesiune reusita cu un continut bogat in informatii! Pentru prima interectiune cu autorul, foarte multumit!
 • Elena Istrate
  Este prima participare, recunosc nu am avut așteptări prea mari, insa a fost peste așteptări! Mulțumesc mult!
 • Oana
  Informatii pretioase, pacat ca nu am urmarit de la inceput!
 • Ana Maria Stan
  Mi-a placut foarte mult! E de apreciat ce faceti! Multumim. Pe mine chiar m-a ajutat sa inteleg aspecte pe care nu le constientizam inainte.
 • Toncu Nicolae Razvan
  Multumesc pentru acces si informatii. Acum am certitudine pe anumite lucruri pe care le simteam si am aflat lucruri noi. Super!
 • Alexandra
  Informații utile și de ajutor în activitatea mea. Am înțeles aspecte de care nu eram conștientă pana acum. Foarte clar totul. Mulțumesc
 • Andreea Popa
  A fost un workshop foarte constructiv si pe intelesul tuturor, atat pentru liderii novici, cat si pt cei experimentati. Informatia a fost cat se poate de clara. Cu siguranta voi mai participa la evenimentele dumneavoastra. Multumesc!