WEBINAR GRATUIT - "MAREA DEMISIE"

Cum să eviţi pierderea angajaţilor buni şi cum să îi motivezi după o strategie clară


Din acest webinar vei afla soluţii şi strategii eficiente prin care să reduci semnificativ fluctuaţia de personal, să creşti nivelul de motivaţie şi angajamentul faţă de companie.

Rating

Webinarul ți se adresează dacă eşti antreprenor, manager, lider sau lucrezi în HR.

Data: 5 Aprilie 2022 (Marti);

Ora: 19:30;

Durată: 90 minute;

Trainer & Coach Executiv: Gabriel Radu.

  Pandemia şi munca de la distanţă au adus schimbări majore în viaţa angajaţilor. În timp ce aceştia îşi reevaluează cariera şi îşi părăsesc locurile de muncă, managerii şi antreprenorii caută modalităţi prin care să evite acest fenomen al demisiilor în lanţ.

  Cei care nu vor şti cum să îşi adapateze modul de conducere la noile schimbări din piaţa muncii se supun riscului de a-şi pierde respectul în faţa oamenilor, de a pierde semnificativ implicarea echipei şi în unele cazuri chiar şi poziţia de conducere.

  Însă tu, dacă vei folosi strategiile şi sistemul de motivare pe care ţi-l pun la dispoziţie în acest webinar, vei reuşi să reduci fluctuaţia de personal şi să creşti semnificativ nivelul de implicare al oamenilor pe care îi conduci.


Din acest webinar vei afla:

  • Cum să reduci fluctuaţia de personal şi cum să menţii angajaţi valoroşi în echipa ta sau în firma ta
  • De ce să nu laşi motivarea echipei în seama companiei;
  • Piramida Motivaţiei Angajaţilor – Instrument;
  • Strategie de motivare eficientă a personalului – (Chestionar de Evaluare a Motivaţiei pe 5 direcţii);

  Ai putea amâna motivarea echipei?

  Dacă vrei să amâni motivarea echipei, gândeşte-te la următoarele 3 consecinţe:

  • Orice angajat demotivat, prin implicarea lui redusă loveşte direct în poziţia ta de lider şi în profitul firmei;
  • Dacă oamenii din echipa ta nu sunt motivaţi, asta înseamnă că ei trebuie să lucreze în condiţii reale de demotivare. Şi atunci, primii care vor pleca din echipa vor fi oamenii cei mai buni, adică cei de care ai cea mai mare nevoie;
  • Dacă nu ştii cum să-ţi motivezi non-financiar oamenii vei fi văzut în firmă ca un lider de calitate medie sau chiar scăzută. Motivul este simplu: tu ca lider eşti analizat din perspectiva rezultatelor pe care le produci împreună cu echipa.

  Însă, cu instrumentele pe care le vei primi în acest webinar, vei reuşi să ai o echipă motivată, implicată şi să te faci remarcat.


Bonus pentru participanţii la webinar:

  La finalul webinarului vei primi ca bonus – Chestionarul profesional de evaluare a motivaţiei pe 5 direcţii.

  Chestionarul este pentru tine dacă în acest moment conduci o echipă şi vrei să creşti semnificativ motivaţia acesteia.

  Din acest chestionar de motivare a angajaţilor vei afla:

  • Care sunt motivaţiile la care răspunde fiecare angajat în parte;
  • Cum să te bazezi pe motivare non-financiara ca să obţii implicarea echipei;
  • Care sunt cauzele lipsei de motivare a oamenilor din echipa ta.

  Chestionarul te va ajuta:

  • Să-ţi motivezi corect echipa atât financiar cât şi non-financiar;
  • Să eviţi pierderea angajaţilor performanţi;
  • Să creşti semnificativ nivelul de engagement al echipei;
  • Să atragi oamenii de partea ta demonstrând că îţi pasă de ei.

Ce spun cei pe care i-am pregătit?

Testimonial-Ioana-Mandrusca

Testimonial-Dumitrache-Lacramioara


  Înscrie-te la webinar şi descoperă – Cum să reduci fenomenul demisiilor post-pandemie şi cum să ai angajaţi motivaţi și implicați

Câteva cuvinte despre mine:

Sunt Gabriel Radu, antreprenor, life & executive coach, fondator la Programarea Succesului, membru certificat John Maxwell Team şi autor al mai multor cursuri online.

Experiența mea în cifre:

0

de când livrez programe de dezvoltare personală și profesională

0

de când formez lideri și conduc echipe

0

ore de life & business coaching în ultimii 11 ani

0

industrii deservite

Certificari:

Lasa un review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
 • Raluca Schiopu
  Sunt Raluca Schiopu, Administrator financiar in cadrul firmei EEINS EXPERTS SRL. Inainte de a participa in cadrul programului de leadership cu Gabriel Radu, nu aveam o structura clar definita si nu aveam instrumentele de analiza a leadership-ului in termeni de obiective si rezultate. Pe durata programului am inteles cat de important este sa folosesc diverse instrumente legate de delegare, de motivare a leaderilor si dezvoltare a acestora printr-un program accelerat de crestere. In prezent, constientizez abilitatile de lider pe care le am si pe care trebuie sa le folosesc pentru a ajunge la rezultatele dorite de la ceilalti lideri. Am inceput sa ajut liderii sa-si dezvolte abilitatile de leadership. In ceea ce priveste viitorul, am inceput sa ma gandesc la crearea unei echipe de lideri pe baza de instrumente clare si de masurare pe baza de KPI a performantei acestora. Programul de leadership ofera o structura organizatorica, instrumentele si informatiile care permit liderilor sa se dezvolte si sa aiba succes. Multumesc Gabi!
 • Bogdan Lorin Chiriac
  Un sistem interesant, nou pt mine. Materialele de autoevaluare a Lideship-ului primite si sesiunea online de analiza a acestor indicatori m-a pus pe ganduri. Singura varianta de supravietuire (in economie) este cresterea permanenta, aceasta se poate realiza DOAR sistematic, folosind metode si instrumente stiintifice. Asa ceva se gaseste aici. Informatia structurata exista, trebuie doar sa intelegem si sa o punem in aplicare intr-un mod consecvent! Let's do it!
 • Cristina Popa
  Gabriel Radu te învață cum să treci de la statutul de șef cu poziție împrumutată de către organizația în care activezi la statutul de lider adevărat focusat atât pe dezvoltarea business-ului cât și pe dezvoltarea personală și cea a echipei. Cursul urmat de mine este foarte bine structurat, cu multe instrumente de lucru puternice și validate prin experiență. O investiție valoroasă!
 • Dumitrache Lacramioara
  Recomand cu caldura. Gabriel este un profesionist. O persoana dedicata, empatica si implicata in procesul de coaching. Ce m-a convins sa cumpar? Faptul ca am intrat in contact direct cu el inca de la ora de coaching oferita cadou in urma webinarului la care am participat. Cu ajutorul lui am constientizat realitatea situatiei si am stabilit cu exactitate care sunt pasii de iesire din starea de imprastiere in care ma aflam ca si antreprenor. Instrumentele pe care mi le-a dat sunt clare si cu aplicabilitate exacta. Revelatia mea: am inteles in sfarsit cadranele de management al timpului :)). Acum sunt convinsa ca punem "tuboreactor" firmei mele DTD ACCOUNTING ADVISORS web:dtdaccounting.ro
 • Serghei Zelenciuc
  Pasiune, Implicare, Punctualitate si Profesionism, sunt doar cateva dintre multe alte calitati pe care le are Gabriel. Informatia de inalta calitate, livrata intr-un mod simplu si placut (sa fie clar si unui copil de 10 ani, cum spunea Einstein), iti ofera claritatea pe zi ce trece si te indeamna inevitabil la actiuni. Iar instrumentele oferite, sunt cu siguranta "cireasa de pe tort" Cum spune el: "Daca iti spun reteta pentru ciorba, pas cu pas, chiar daca nu esti un bucatar, tot reusesti sa-o faci". Asa si este! Iti multumesc mult, Gabriel. Felicitari pentru ceea ce faci! Serghei Zelenciuc. Magazin Cameleon. Magazin online Evernisaj.
 • Ioana Mindrusca
  Am descoperit impreuna provocarile mele in leadeship si am facut strategii de implementare pentru reaprinderea ,, focului'' la nivel de sateliti in echipa. Multumesc cu recunostinta pentru usurinta cu care te-ai pliat dupa sistemul nostru ca Organizatie.
 • Cristina Munteanu
  Recomand cu cea mai mare incredere! Gabriel este un adevarat profesionist. Eu am inceput dezvoltarea afacerii mele impreuna cu Gabriel si rezultatele nu au incetat sa apara. Iti multumesc, Gabriel!
 • Monica Diana
  Foarte bine structurat. Imi plac foarte mult exemplele pe care le-ai oferit, foarte utile si usor de retinut si aplicat!
 • Mihai
  Imi pare rau ca te-am gasit asa tarziu. Multumim!
 • Tiberiu
  Personal consider că am obţinut informaţii importante și necesare pentru motivarea echipei şi răspunsuri la multe dintre întrebările mele. Felicitări pentru organizarea evenimentului şi apreciez că ai acordat fiecăruia dintre noi timp pentru a răspunde la întrebări!
 • Lucian
  O sesiune reusita cu un continut bogat in informatii! Pentru prima interectiune cu autorul, foarte multumit!
 • Elena Istrate
  Este prima participare, recunosc nu am avut așteptări prea mari, insa a fost peste așteptări! Mulțumesc mult!
 • Oana
  Informatii pretioase, pacat ca nu am urmarit de la inceput!
 • Ana Maria Stan
  Mi-a placut foarte mult! E de apreciat ce faceti! Multumim. Pe mine chiar m-a ajutat sa inteleg aspecte pe care nu le constientizam inainte.
 • Toncu Nicolae Razvan
  Multumesc pentru acces si informatii. Acum am certitudine pe anumite lucruri pe care le simteam si am aflat lucruri noi. Super!
 • Alexandra
  Informații utile și de ajutor în activitatea mea. Am înțeles aspecte de care nu eram conștientă pana acum. Foarte clar totul. Mulțumesc
 • Andreea Popa
  A fost un workshop foarte constructiv si pe intelesul tuturor, atat pentru liderii novici, cat si pt cei experimentati. Informatia a fost cat se poate de clara. Cu siguranta voi mai participa la evenimentele dumneavoastra. Multumesc!