WEBINAR GRATUIT:

Cum să obţii implicarea echipei şi cum să câştigi respectul oamenilor ca manager sau antreprenor


Înscrie-te la acest webinar intensiv şi descoperă cum poţi să construieşti o echipă dedicată, cu angajaţi motivaţi care muncesc cu plăcere şi vin cu idei şi soluţii în loc de probleme.

Rating

Data: 11.05.2022

Ora: 19:30

Durata: 90 minute

Include sesiune de Q&A

Informaţiile şi instrumentele prezentate vin din peste 13 ani de practică, timp în care am format lideri din companii naţionale şi multinaţionale din peste 25 de industrii.

  Ştiu că este extrem de dificil să găseşti oameni competenţi care să facă tot posibilul ca firma să ajungă la obiectivele propuse.

  Iar dacă eşti antreprenor, manager sau lider sunt convins că ai simţit pe propria piele cât de greu este să obţii implicarea echipei, mai ales în momentele în care lucrurile nu merg aşa cum ar trebui.

  Tocmai din acest motiv, în cadrul webinarului îţi voi pune la dispoziţie o strategie explicată pas cu pas, care să te ajute să obţii o echipă implicată şi motivată.


Din acest webinar vei afla:

 • Cum să câştigi încrederea oamenilor pe care îi conduci;
 • Ce poţi să faci pentru a te asigura că oamenii te acceptă ca lider şi îşi doresc ca tu să îi conduci;
 • Cum să-ţi motivezi echipa pentru a obţine implicarea acesteia pe termen mediu şi lung;
 • Cum să eficientizezi timpul tău şi al echipei;
 • Cum să diminuezi sau chiar să elimini conflictele şi individualităţile dintre angajaţi;
 • Îţi prezint un studiu de caz despre efectele pe care le generează un leadership de slabă calitate asupra echipei şi a firmei;

Bonus pentru participanții la webinar:

  La finalul webinarului vei primi ca BONUS – Chestionarul profesional de evaluare a motivaţiei pe 5 direcţii.

  Chestionarul este pentru tine dacă în acest moment conduci o echipă şi vrei să creşti semnificativ motivaţia acesteia.

Chestionarul te va ajuta:

  • Să-ţi motivezi corect echipa atât financiar cât şi non-financiar;
  • Să eviţi pierderea angajaţilor performanţi;
  • Să creşti semnificativ nivelul de engagement al echipei;
  • Să atragi oamenii de partea ta demonstrând că îţi pasă de ei.

Ce spun cei pe care i-am pregătit?

Testimonial George Aldea2


  Merită să aloci 1h si 30min pentru a primi acces gratuit la o strategie prin care sa ai o echipă unită și performantă?

  Tu știi cel mai bine 🙂

  În măsura în care îți dorești să afli – Cum să câștigi respectul echipei și implicarea acesteia, te aștept la webinar!

Câteva cuvinte despre mine

Sunt Gabriel Radu, antreprenor, executive coach, fondator la Programarea Succesului, membru certificat John Maxwell Team şi autor al mai multor cursuri online.

Experienţa mea în cifre:

0

de când livrez programe de dezvoltare personală şi profesională

0

de când formez antreprenori, manageri şi lideri

0

ore de life & business coaching în ultimii 11 ani

0

industrii deservite

Certificari:

Lasa un review

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
 • Raluca Schiopu
  Sunt Raluca Schiopu, Administrator financiar in cadrul firmei EEINS EXPERTS SRL. Inainte de a participa in cadrul programului de leadership cu Gabriel Radu, nu aveam o structura clar definita si nu aveam instrumentele de analiza a leadership-ului in termeni de obiective si rezultate. Pe durata programului am inteles cat de important este sa folosesc diverse instrumente legate de delegare, de motivare a leaderilor si dezvoltare a acestora printr-un program accelerat de crestere. In prezent, constientizez abilitatile de lider pe care le am si pe care trebuie sa le folosesc pentru a ajunge la rezultatele dorite de la ceilalti lideri. Am inceput sa ajut liderii sa-si dezvolte abilitatile de leadership. In ceea ce priveste viitorul, am inceput sa ma gandesc la crearea unei echipe de lideri pe baza de instrumente clare si de masurare pe baza de KPI a performantei acestora. Programul de leadership ofera o structura organizatorica, instrumentele si informatiile care permit liderilor sa se dezvolte si sa aiba succes. Multumesc Gabi!
 • Bogdan Lorin Chiriac
  Un sistem interesant, nou pt mine. Materialele de autoevaluare a Lideship-ului primite si sesiunea online de analiza a acestor indicatori m-a pus pe ganduri. Singura varianta de supravietuire (in economie) este cresterea permanenta, aceasta se poate realiza DOAR sistematic, folosind metode si instrumente stiintifice. Asa ceva se gaseste aici. Informatia structurata exista, trebuie doar sa intelegem si sa o punem in aplicare intr-un mod consecvent! Let's do it!
 • Cristina Popa
  Gabriel Radu te învață cum să treci de la statutul de șef cu poziție împrumutată de către organizația în care activezi la statutul de lider adevărat focusat atât pe dezvoltarea business-ului cât și pe dezvoltarea personală și cea a echipei. Cursul urmat de mine este foarte bine structurat, cu multe instrumente de lucru puternice și validate prin experiență. O investiție valoroasă!
 • Dumitrache Lacramioara
  Recomand cu caldura. Gabriel este un profesionist. O persoana dedicata, empatica si implicata in procesul de coaching. Ce m-a convins sa cumpar? Faptul ca am intrat in contact direct cu el inca de la ora de coaching oferita cadou in urma webinarului la care am participat. Cu ajutorul lui am constientizat realitatea situatiei si am stabilit cu exactitate care sunt pasii de iesire din starea de imprastiere in care ma aflam ca si antreprenor. Instrumentele pe care mi le-a dat sunt clare si cu aplicabilitate exacta. Revelatia mea: am inteles in sfarsit cadranele de management al timpului :)). Acum sunt convinsa ca punem "tuboreactor" firmei mele DTD ACCOUNTING ADVISORS web:dtdaccounting.ro
 • Serghei Zelenciuc
  Pasiune, Implicare, Punctualitate si Profesionism, sunt doar cateva dintre multe alte calitati pe care le are Gabriel. Informatia de inalta calitate, livrata intr-un mod simplu si placut (sa fie clar si unui copil de 10 ani, cum spunea Einstein), iti ofera claritatea pe zi ce trece si te indeamna inevitabil la actiuni. Iar instrumentele oferite, sunt cu siguranta "cireasa de pe tort" Cum spune el: "Daca iti spun reteta pentru ciorba, pas cu pas, chiar daca nu esti un bucatar, tot reusesti sa-o faci". Asa si este! Iti multumesc mult, Gabriel. Felicitari pentru ceea ce faci! Serghei Zelenciuc. Magazin Cameleon. Magazin online Evernisaj.
 • Ioana Mindrusca
  Am descoperit impreuna provocarile mele in leadeship si am facut strategii de implementare pentru reaprinderea ,, focului'' la nivel de sateliti in echipa. Multumesc cu recunostinta pentru usurinta cu care te-ai pliat dupa sistemul nostru ca Organizatie.
 • Cristina Munteanu
  Recomand cu cea mai mare incredere! Gabriel este un adevarat profesionist. Eu am inceput dezvoltarea afacerii mele impreuna cu Gabriel si rezultatele nu au incetat sa apara. Iti multumesc, Gabriel!
 • Monica Diana
  Foarte bine structurat. Imi plac foarte mult exemplele pe care le-ai oferit, foarte utile si usor de retinut si aplicat!
 • Mihai
  Imi pare rau ca te-am gasit asa tarziu. Multumim!
 • Tiberiu
  Personal consider că am obţinut informaţii importante și necesare pentru motivarea echipei şi răspunsuri la multe dintre întrebările mele. Felicitări pentru organizarea evenimentului şi apreciez că ai acordat fiecăruia dintre noi timp pentru a răspunde la întrebări!
 • Lucian
  O sesiune reusita cu un continut bogat in informatii! Pentru prima interectiune cu autorul, foarte multumit!
 • Elena Istrate
  Este prima participare, recunosc nu am avut așteptări prea mari, insa a fost peste așteptări! Mulțumesc mult!
 • Oana
  Informatii pretioase, pacat ca nu am urmarit de la inceput!
 • Ana Maria Stan
  Mi-a placut foarte mult! E de apreciat ce faceti! Multumim. Pe mine chiar m-a ajutat sa inteleg aspecte pe care nu le constientizam inainte.
 • Toncu Nicolae Razvan
  Multumesc pentru acces si informatii. Acum am certitudine pe anumite lucruri pe care le simteam si am aflat lucruri noi. Super!
 • Alexandra
  Informații utile și de ajutor în activitatea mea. Am înțeles aspecte de care nu eram conștientă pana acum. Foarte clar totul. Mulțumesc
 • Andreea Popa
  A fost un workshop foarte constructiv si pe intelesul tuturor, atat pentru liderii novici, cat si pt cei experimentati. Informatia a fost cat se poate de clara. Cu siguranta voi mai participa la evenimentele dumneavoastra. Multumesc!