MASTERCLASS EXPERIENŢIAL DE LEADERSHIP

Cum să devii un lider respectat care inspiră oamenii să acţioneze


În cadrul acestui MasterClass intensiv îţi pun la dispoziţie un sistem performant cu instrumente practice prin care te ajut să-ţi creşti accelerat rezultatele tale şi ale echipei, indiferent de nivelul la care te afli în acest moment. Acest sistem este rezultatul a peste 13 ani de experienţă, timp în care am format lideri, manageri şi antreprenori din peste 25 de industrii.

 • MasterClass-ul poate fi livrat în două variante:
  1. Sesiuni de grup: maxim 8 participanţi;
  2. Sesiuni individuale de coaching executiv
 • Durata MasterClass: 3 luni | 12 sesiuni LIVE (câte o întâlnire / săptămâna cu durată de 2 ore);
 • Înregistrare video: DA (în cazul în care ratezi o întâlnire);
 • Certificare: DA, la sfârşitul MasterClass-ului;
 • Garanţie: 100% Money Back / sesiune.

Am susţinut antreprenori, manageri şi lideri din companii precum:

Module MasterClass Leadership

Avantaje MasterClass Leadership

Certificat de participare:

După finalizarea Masterclass-ului vei primi un certificat digital, emis sub egida Programarea Succesului, ce reprezintă o dovadă concretă a competențelor profesionale pe care le-ai dobândit. În plus, ține cont că acest certificat îţi poate deschide noi perspective de evoluţie profesională.

Câteva cuvinte despre mine:

Sunt Gabriel Radu, antreprenor, executive coach, fondator la Programarea Succesului, membru certificat John Maxwell Team şi autor al mai multor cursuri online.

Experiența mea în cifre:

0

de cand livrez programe de dezvoltare personală și profesională

0

de cand formez antreprenori, manageri și lideri

0

ore de coaching in ultimii 11 ani

0

industrii deservite

Certificari:

Ce spun cursanții?

L-am cunoscut pe Gabriel Radu cu ocazia unui curs de Leadership organizat de compania Carrefour în care lucrez. Am profitat de pauzele din cadrul cursului şi ne-am cunoscut mai bine, ocazie cu care am aflat de diversitatea de programe pe care le desfăşoară pe tematici de Leadership şi dezvoltare personală.

După un timp l-am contactat şi am urmat un program de leadership, iar de această dată desfăşurarea sesiunilor s-a făcut online. A fost o super experienta ce mi-a depăşit aşteptările. Stuctura de curs a fost foarte bine concepută, materialele şi suportul de curs eficiente şi foarte bine ancorate în realitatea companiilor.

Până să lucrez cu el acţionăm mai mult intuitiv în conducerea echipei, fără să am o strategie clară. Trecând prin acest program de leadership am înţeles mai multe: cât de important este să am o strategie clară de dezvoltare a echipei, cum să-mi identific şi să-mi conştientizez punctele forţe în conducerea echipei, cum să-mi valorific resursele în mod eficient şi cum să conduc astfel încât să obţin mult mai uşor implicarea echipei.

Acestea sunt motivele pentru care recomand cu căldură colaborarea cu Gabriel Radu.

Mihai CârstenoiuManager Achizitii - Carrefour

Consider că programul de leadership este excelent, pliat pe nevoile mele şi bine structurat. În cadrul programului mi-am evaluat nivelul de leadership şi calităţile de lider, astfel încât să mă pot dezvolta.

Am primit de asemenea materiale de curs şi instrumente potrivite pentru stabilirea nivelul de leadership, motivare şi luarea deciziilor.

Relaţia cu Gabriel a fost excelentă: comunicare bună, flexibilitate, răspunsuri potrivite la întrebări şi exemple concrete.

Personal recomand şi altor persoane acest program de leadership, întrucât este un alt fel de curs, care te ajută să te dezvolţi ca persoană (să-ţi creşti încrederea, să ai o atitudine pozitivă, să iei deciziile la timpul potrivit, să-ţi organizezi mai eficient timpul), dar să-ţi dezvolţi şi echipa, să-i creşti motivaţia şi performanţa acesteia.

Lazăr CătălinaŞef Serviciu Financiar Contabil - DTR Dräxlmaier

Experienţa mea cu Gabriel Radu a fost una extraordinară. Am parcurs Modulul de Leadership de la prima etapă cea de evaluare, până la a cincea, cea de dezvoltare explozivă. Recomand acest modul tuturor deţinătorilor, sau administratorilor de afaceri. Pe lângă informaţii, am primit şi instrumentele necesare punerii în aplicare. Sunt foarte mulţumit de colaborare. De la prima şedinţă de implementare, eficiența echipei mele a crescut cu 30%. Sfatul meu este, să nu rataţi acest modul.

George AldeaAntreprenor - Autorun Company

Numele meu este Sema Feizula, sunt specializata pe calitate, siguranta alimentara si certificari Bio, iar in ultimii ani am coordonat aceste activitati intr-o multinationala.

Din 2016, sunt insotita in calatoria mea catre succes de Gabriel Radu. Practic, intalnirea noastra a fost trezirea mea la realitate! Am participat la multe sesiuni de business coaching prin Skype, dar si cursuri organizate de leadership.

Recomand sa-l contactati pe Gabriel Radu, tuturor celor care isi doresc sa lucreze la un nivel superior in leadership, isi doresc sa nu faca parte din acea statistica care spune ca “majoritatea angajatilor nu isi parasesc compania ci isi parasesc liderul”.

Iti multumesc Gabriel pentru disponibilitatea ta in tot acest timp, pentru ca intotdeauna ai raspuns prezent la nevoile mele de formare si pentru ca m-ai ajutat cu “Scoala Responsabililor de Calitate”.

Sema FeizulaCoordonator National Calitate - Multinationala

Înainte de curs nu reuşeam să înţeleg foarte bine oamenii din echipa mea. Nu înţelegeam faptul că problema fiecăruia este cea mai importantă, că fiecare mai greşeşte, mai uită, sau că nu întodeauna răspunde cerinţelor.

Pe durata cursului am înţeles că nivelul echipei mele reprezintă de fapt nivelul meu, şi că oamenii nu te urmează pentru poziţia pe care o deţii, ci pentru ceea ce le oferi în dezoltarea şi în creşterea lor personală şi profesională.

Am stabilit împreună strategii de lucru, pe care le urmăm. În prezent, dezvolt oamenii din echipa mea, îi responsabiliz pe fiecare în parte, îi fac săşi dorească trecerea la următorul nivelul. Echipa a început să fie mai unită, munca mai organizată şi odată cu acesata au venit şi rezultatele financiare.

Recomand acest program, pentru că te ajută să cunoşti oameni din diverse domenii de activitate, să descoperi lucruri noi, care până acum nu le înţelegeai şi nu le aplicai, pentru a obţine rezultate diferite.

Mihaela NicolaeCo Owner HT Design

Înainte de cursul de Leadership derulat de dl. Gabriel Radu nu conştientizam Legea pragului limitativ, considerând că afacerile mele depind de colaboratorii mei şi nu de nivelul meu de leadership.

Pe durata cursului am înţeles că liderul poarta întreaga responsabilitate a echipei. Acest lucru înseamnă responsabilitate şi echilibru în deciziile strategice, echipa fiind de fapt o oglindă a nivelului propriu de leadership.

În prezent, am început să implementez conceptele unui leadership etic, cu accent pe înţelegerea nevoilor colaboratorilor şi cu selectarea unor obiective coerente, adaptate resurselor curente dar şi cu identificarea unor parteneri puternici, în baza conceptului că afacerile sunt influenţate de cercurile relaţionale personale şi profesionale.

Recomand acest program pentru că este o sursă de autocunoaştere a nivelului de leadership dar şi de conștientizare a limitărilor şi blocajelor interioare.

Gabriel ZahariaAntreprenor - Open Professional Consult21/10/2019

Te salut Gabriel! Vreau să ştii că îmi este foarte util programul Leadership Mastery. De mult îmi doream un program atât de complex care să mă ajute în dezvoltarea şi motivarea echipei pe care o conduc. Am 3 săptămâni de când am început acest program online şi vreau să ştii că deja văd îmbunătăţiri în echipa mea. Sunt mult mai productivi, motivaţi iar eu nu mă mai simt supraîncărcat. Îţi mulţumesc şi îţi doresc mult succes în tot ceea ce faci!

Iulian FloreaManager

BONUSURI: Alege plata integrală şi beneficiezi de o REDUCERE considerabilă la achiziţie + Acces gratuit la cursul Leadership Mastery + 5 Traininguri Video.

CURS LEADERSHIP MASTERY + 5 BONUSURI

Din acest curs video vei afla cum să-ţi creşti accelerat rezultatele tale şi ale echipei, indiferent de nivelul la care te afli în prezent. Cursul se adresează atât celor care conduc sau urmează să conducă echipe cât şi celor care îşi propun să evolueze profesional.

Subiecte abordate:

 • Acest curs are o durată totală de 8 ore şi conţine 50 videouri + 50 de fise de lucru cu instrumente de leadership şi coaching care să te ajute în conducerea eficientă a echipei.
 • Cursul vine însoţit de încă 5 BONUSURI cu durata totală de 1 oră, sub formă de traininguri video din care vei afla:

  💡BONUS 1: Cum poate fi condusă Generaţia Millennials şi cât de mult influenţează viitorul firmei;

  💡BONUS 2: Top 70 de metode practice de motivare a angajaţilor;

  💡BONUS 3: Cum dezvolţi în firma ta cel mai eficient sistem de comunicare prin care să elimini conflictele şi individualităţile;

  💡BONUS 4: Ce trebuie să faci pentru a pune bazele unei culturi organizaţionale în firma ta;

  💡BONUS 5: Ce oameni trebuie să rămână în echipa ta pentru că rezultatele să crească continuu.

Plan tarifar MasterClass

SESIUNI DE GRUP

3 RATE DE PLATA INTEGRALĂ

Garantie 100% (30 zile)

 • Primesti acces la:

   MasterClass: 9 sesiuni de grup

   Follow-Up: 3 sesiuni de grup

   Acces pe viaţă la Grupul de suport Online

   BONUS: Dacă optezi pentru [Plata integrală MasterClass], beneficiezi de 3.000 Ron REDUCERE la achiziţie + Acces gratuit la cursul Leadership Mastery (în valoare de 800 Ron).

SESIUNI INDIVIDUALE [1:1]

4 RATE EGALE PLATA INTEGRALĂ

Garantie 100% (30 zile)

 • Primesti acces la:

   MasterClass: 9 sesiuni [1la1]

   Follow-Up: 3 sesiuni [1la1]

   Beneficiezi de susţinere personalizată în sesiuni de 1la1 pe întreaga perioadă a programului.

   Acces pe viata la Grupul de suport Online

   BONUS: Dacă optezi pentru Plata integrală [Coaching Executiv 1:1], beneficiezi de 2.500 Ron / REDUCERE la achiziţie + Acces gratuit la cursul Leadership Mastery (în valoare de 800 Ron).

MODALITĂŢI DE PLATA:

1  Card bancar (plata on-line)
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiţii de siguranţă deplină, prin serviciul mobilPay. După confirmarea plății vei primi pe e-mail factura şi datele de acces în platformă.

2  Transfer bancar / Ordin de plată
Plata se face folosind datele de mai jos:
Nume firma: Programarea Succesului SRL
Cont lei: RO34 RZBR 0000 0600 1537 7094, Raiffeisen BANK
Cod unic de inregistrare: 31210312

Dacă ai întrebări suplimentare ne poţi contacta telefonic sau pe e-mail şi te ajutăm cu cea mai mare plăcere.
Telefon: 0755 134 053
E-mail: office@programarea-succesului.ro
Click aici: si vezi raspusurile la cele mai frecvente intrebari.

MasterClass - Întrebări frecvente (FAQ)

 • CUM PRIMESC FACTURA FISCALĂ?

  După confirmarea platii în maxim 48 de ore vei primi factura fiscală pe adresa ta de e-mail (persoana fizică sau juridică).

 • CE FAC DACĂ NU POT PLĂTI CU CARDUL?

  Dacă nu ai pe card suma necesară achiziţionării acestui MasterClass, ne poţi scrie un e-mail la adresa office@programarea-succesului.ro, cu datele tale de facturare şi îţi vom trimite o factură proformă pe care o vei achita numerar la orice instituţie bancară.

 • PRIMESC BANII ÎNAPOI DACĂ NU SUNT MULŢUMIT?

  Dacă din diverse motive decizi să nu mai continui acest MasterClass, îţi vom returna restul banilor fără să-ţi cerem alte explicaţii. Banii vor fi vizibili în contul tău în cel mult 14 zile calendaristice din momentul informării SC Programarea Succesului SRL.

 • VOI MAI AVEA ACCES LA MASTERCLASS DACĂ DECID SĂ MĂ OPRESC?

  În momentul returnării banilor îţi va fi restricţionat accesul.

 • POT SĂ AM ACCES LA ACEST MASTERCLASS ONLINE DE PE TABLETA SAU SMARTPHONE?

  Da, platforma este optimizata şi poţi avea acces de pe tableta sau smartphone. Condiţia este să ai o conexiune acceptabilă la internet.

 • POT ACCESA SESIUNILE LA CARE NU AM PARTICIPAT?

  Chiar dacă nu vei putea participa la toate sesiunile, acestea vor fi înregistrate video şi ulterior vei avea acces la ele. Vreau să mă asigur că nu vei rata nimic. Accesul va fi permis doar membrilor grupului şi doar pe durata MasterClass-ului.

 • UNDE MĂ ADRESEZ DACĂ AM ÎNTREBĂRI LEGATE DE SUSŢINERE/IMPLEMENTARE?

  Dacă ai întrebări legate de susţinere/implementare le poţi adresa în cadrul MasterClass-ului, a sesiunilor de Follow-Up şi în Grupul de Suport Online. În acest grup vei putea interacţiona atât cu mine cât şi cu alţi lideri, manageri sau proprietari de afaceri, de fiecare dată când întâmpini o provocare în conducerea echipei sau în dezvoltarea afacerii tale.

 • DATELE CARDULUI SUNT ÎN SIGURANŢĂ?

  Website-ul https://programarea-succesului.ro are instalat protocol de securitate SSL (Secure Sockets Layer). Aceasta înseamnă că datele pe care le trimiţi sunt criptate şi în siguranţă. Noi nu avem acces la datele cardului tău, ele sunt criptate de procesatorul de plăţi MobilPayTM (prezent în piaţa încă de la începutul dezvoltării afacerilor online la nivel naţional, din anul 2005). Procesatorul de plăţi MobilPayTM procesează plăti 3D Secure pentru mai mult de 3.000 de comercianţi online. Aşadar, plăteşti în siguranţă deplină.

Nu te-ai decis încă?

Te confrunţi cu tot felul de situaţii neplăcute în conducerea echipei?

În acest MasterClass ai acces la un model performant de conducere cu eficienţă dovedită! Indiferent de planul tarifar ales, primeşti susţinere în implementarea sistemului şi beneficiezi de feedback constant pe durata programului, atât din partea mea cât şi a celorlalţi membri ai grupului. Practic, corectezi din mers tot ceea ce faci greşit în conducerea echipei.

Poţi încerca să faci lucrurile pe cont propriu?

Da, însă gândeşte-te că mie mi-au trebuit 13 ani până am pus totul cap la cap şi am interacţionat cu peste 1200 de lideri, manageri şi antreprenori din peste 25 de industrii. Aşa că, ceea ce primeşti în MasterClass, este rezultatul unui volum de muncă colosal, multă experienţă şi interacţiune. Tu eşti dispus să testezi ani de zile pe cont propriu? Eşti dispus să pierzi zeci de mii de Euro în încercarea de a crea propriul sistem de conducere, fără garanţia că va funcţiona? Tu ştii cel mai bine…

Puteam să măresc preţul de 5 ori?

În realitate, dacă măream preţul şi de 5 ori la acest MasterClass şi tot se merită cu vârf şi îndesat. Dar eu l-am coborât la un preţ pe care să şi-l poată permită oricine îşi ia cariera în serios.

Poate că tu intentionezi să îţi cumperi o nouă tabletă, un telefon sau mai ştiu eu ce. Însă, toate acestea nu sunt decât nişte pasive, care îţi scot banii din buzunar. Însă, dezvoltarea ta prin acest MasterClass, îţi deschide noi perspective de evoluţie profesională. Practic îţi bagă bani în buzunare şi asta luna de lună.

Plan tarifar MasterClass

SESIUNI DE GRUP

3 RATE DE PLATA INTEGRALĂ

Garantie 100% (30 zile)

 • Primesti acces la:

   MasterClass: 9 sesiuni de grup

   Follow-Up: 3 sesiuni de grup

   Acces pe viaţă la Grupul de suport Online

   BONUS: Dacă optezi pentru [Plata integrală MasterClass], beneficiezi de 3.000 Ron REDUCERE la achiziţie + Acces gratuit la cursul Leadership Mastery (în valoare de 800 Ron).

SESIUNI INDIVIDUALE [1:1]

4 RATE EGALE PLATA INTEGRALĂ

Garantie 100% (30 zile)

 • Primesti acces la:

   MasterClass: 9 sesiuni [1la1]

   Follow-Up: 3 sesiuni [1la1]

   Beneficiezi de susţinere personalizată în sesiuni de 1la1 pe întreaga perioadă a programului.

   Acces pe viata la Grupul de suport Online

   BONUS: Dacă optezi pentru Plata integrală [Coaching Executiv 1:1], beneficiezi de 2.500 Ron / REDUCERE la achiziţie + Acces gratuit la cursul Leadership Mastery (în valoare de 800 Ron).