MASTERCLASS EXPERIENTIAL DE LEADERSHIP

Cum sa devii un lider respectat care inspira oamenii sa actioneze


In cadrul acestui MasterClass intensiv iti pun la dispozitie un sistem performant cu instrumente practice prin care te ajut sa-ti cresti accelerat rezultatele tale si ale echipei, indiferent de nivelul la care te afli in acest moment. Acest sistem este rezultatul a peste 13 ani de experienta, timp in care am format lideri, manageri si antreprenori din peste 25 de industrii.

 • MasterClass-ul poate fi livrat in doua variante:
  1. Sesiuni de grup: maxim 8 participanti;
  2. Sesiuni individuale de coaching executiv
 • Durata MasterClass: 3 luni | 12 sesiuni LIVE (cate o intalnire / saptamana cu durata de 2 ore);
 • Inregistrare video: DA (in cazul in care ratezi o intalnire);
 • Certificare: DA, la sfarsitul MasterClass-ului;
 • Garantie: 100% Money Back / sesiune.

Am sustinut antreprenori, manageri si lideri din companii precum:

Module MasterClass Leadership

Curs Leadership Mastery Online: Cu ce se diferentiaza de alte cursuri?

Majoritatea cursurilor de leadership abordeza subiecte de interes general, precum: ascultarea activa, feedback constructiv, procrastinare, managementul stresului, inteligenta emotionala, etc. Si intr-adevar, sunt subiecte de interes in arta conducerii. Problema este ca acest mod de abordare, bazat numai pe elemente independente, nu iti pune la dispozitie o metodologie clara si precisa de evolutie in leadership.

Insa, dupa cum am mai spus, o evolutie corecta implica sa stii cu precizie unde te afli pe scara leadershipului, ce abilitati de lider ai consolidate in prezent, ce trebuie sa faci pentru a evolua la urmatorul nivel si care sunt instrumentele ce fac posibila aceasta evolutie.

Iata principalele 3 elemente care diferentiaza acest curs de leadership de alte cursuri:

 1. Acest curs de leadership online vine cu o metodologie cunoscuta si aplicata in majoritatea tarilor din lume, care sta la baza stiintei de a conduce (cele 21 de legi supreme ale liderului).
 2. Am adaptat cursul Leadership Mastery realitatii mediului de business din Romania.
 3. Am completat metodologia cu toate instrumentele de leadership si coaching, prin care evolutia ta si a echipei tale sa devina 100% predictibila.

BONUSURI: Alege plata integrala si beneficiezi de o REDUCERE considerabila la achizitie + Acces gratuit la cursul Leadership Mastery + 5 Traininguri Video.

CURS LEADERSHIP MASTERY + 5 BONUSURI

Din acest curs video vei afla cum sa-ti cresti accelerat rezultatele tale si ale echipei, indiferent de nivelul la care te afli in prezent. Cursul se adreseaza atat celor care conduc sau urmeaza sa conduca echipe cat si celor care isi propun sa evolueze profesional.

Subiecte abordate:

 • Acest curs are o durata totala de 8 ore si contine 50 videouri + 50 de fise de lucru cu instrumente de leadership si coaching care sa te ajute in conducerea eficienta a echipei.
 • Cursul vine insotit de inca 5 BONUSURI cu durata totala de 1 ora, sub forma de traininguri video din care vei afla:

  💡BONUS 1: Cum poate fi condusa Generatia Millennials si cat de mult influenteaza viitorul firmei;

  💡BONUS 2: Top 70 de metode practice de motivare a angajatilor;

  💡BONUS 3: Cum dezvolti in firma ta cel mai eficient sistem de comunicare prin care sa elimini conflictele si individualitatile;

  💡BONUS 4: Ce trebuie sa faci pentru a pune bazele unei culturi organizationale in firma ta;

  💡BONUS 5: Ce oameni trebuie sa ramana in echipa ta pentru ca rezultatele sa creasca continuu.

Plan tarifar MasterClass

SESIUNI DE GRUP

800Lei

Garantie 100% (30 zile)

 • Investitie: (800 Lei)

 • Primesti acces la:

   MasterClass: 9 sesiuni de grup

   Follow-Up: 3 sesiuni de grup

   Acces pe viata la Grupul de suport Online

   BONUS: Daca optezi pentru [Plata integrala MasterClass], beneficiezi de 3.000 Ron REDUCERE la achizitie + Acces gratuit la cursul Leadership Mastery (in valoare de 800 Ron).

SESIUNI INDIVIDUALE [1:1]

8300Lei

Garantie 100% (30 zile)

 • Investitie: (8300 Lei)

 • Primesti acces la:

   MasterClass: 9 sesiuni [1la1]

   Follow-Up: 3 sesiuni [1la1]

   Beneficiezi de sustinere personalizata in sesiuni de 1la1 pe intreaga perioada a programului.

   Acces pe viata la Grupul de suport Online

   BONUS: Daca optezi pentru Plata integrala [Coaching Executiv 1:1], beneficiezi de 2.500 Ron / REDUCERE la achizitie + Acces gratuit la cursul Leadership Mastery (in valoare de 800 Ron).

MODALITATI DE PLATA:

1  Card bancar (plata on-line)
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina, prin serviciul mobilPay. Dupa confirmarea platii vei primi pe e-mail factura si datele de acces in platforma.

2  Transfer bancar / Ordin de plata
Plata se face folosind datele de mai jos:
Nume firma: Programarea Succesului SRL
Cont lei: RO34 RZBR 0000 0600 1537 7094, Raiffeisen BANK
Cod unic de inregistrare: 31210312

Daca ai intrebari suplimentare ne poti contacta telefonic sau pe e-mail si te ajutam cu cea mai mare placere.
Telefon: 0755 134 053
E-mail: office@programarea-succesului.ro
Click aici: si vezi raspusurile la cele mai frecvente intrebari.

Care este investitia reala in acest training de leadership?

Ei bine, hai sa nu ne incurcam in calcule lungi!

Gandeste-te ca investitia in acest curs de leadership online este mai mica decat deplasarea intr-un alt oras si cazarea la un hotel pentru o singura noapte, fara sa mai iei in calcul si costul participarii la curs. Acum, probabil ca te intrebi: De ce am coborat pretul atat de jos? Am facut asta intrucat imi doresc sa cresc calitatea leadershipului in cat mai multe firme din Romania.

Sa stii ca o capcana pe care am intalnit-o destul de des este aceea ca multi lideri asteapta ca firma sa investeasca in dezvoltarea lor. Insa, daca lasi ca dezvoltarea ta sa fie limitata de firma pentru care lucrezi, este alegerea ta, este cariera ta! Insa, tine cont ca dezvoltarea ta ca lider nu intra in reponsabilitatea firmei ci intra in responsabilitatea ta, intrucat abilitatile pe care ti le dezvolti sunt ale tale. Este destul de posibil ca peste 1 sau 2 ani tu sa lucrezi in alta firma.

Imagineaza-ti doar:
- Cum ar fi sa ai la dispozitie un set de instrumente si strategii practice prin care sa rezolvi majoritatea problemelor cu echipa mult mai usor?
- Ai simti ca ti-ai luat o piatra de pe inima?
- Ar avea pentru tine o influenta pozitiva suficient de mare in plan personal si profesional?

Scopul meu nu este sa te conving ca merita, intrucat raspunsul este chiar la tine! De aceea, sunt convins ca poti aprecia destul de bine, modul in care acest curs de leadership te poate ajuta in evolutia ta ca lider, in dezvoltarea echipei tale si implicit in cresterea afacerii.


Si pentru ca riscul tau sa fie zero, iti reamintesc ca beneficiezi de Garantia Money Back pentru 30 zile!

Daca in primele 30 de zile consideri ca acest curs de leadership nu este pentru tine, ne poti trimite un e-mail la adresa office@programarea-succesului.ro si iti primesti banii inapoi, fara a cere alte explicatii.

Cateva cuvinte despre mine:

Sunt Gabriel Radu, antreprenor, life & business coach, fondator la Programarea Succesului, membru certificat John Maxwell Team si autor al mai multor cursuri online.

Experienta mea in cifre:

0

ore de life & business coaching in ultimii 11 ani

0

de cand livrez programe de dezvoltare personala si profesionala

0

industrii deservite

0Am sustinut antreprenori, manageri si lideri din companii precum:

Ce spun cei pe care i-am pregatit?

L-am cunoscut pe Gabriel Radu cu ocazia unui curs de Leadership organizat de compania Carrefour în care lucrez. Am profitat de pauzele din cadrul cursului şi ne-am cunoscut mai bine, ocazie cu care am aflat de diversitatea de programe pe care le desfăşoară pe tematici de Leadership şi dezvoltare personală.

După un timp l-am contactat şi am urmat un program de leadership, iar de această dată desfăşurarea sesiunilor s-a făcut online. A fost o super experienta ce mi-a depăşit aşteptările. Stuctura de curs a fost foarte bine concepută, materialele şi suportul de curs eficiente şi foarte bine ancorate în realitatea companiilor.

Până să lucrez cu el acţionăm mai mult intuitiv în conducerea echipei, fără să am o strategie clară. Trecând prin acest program de leadership am înţeles mai multe: cât de important este să am o strategie clară de dezvoltare a echipei, cum să-mi identific şi să-mi conştientizez punctele forţe în conducerea echipei, cum să-mi valorific resursele în mod eficient şi cum să conduc astfel încât să obţin mult mai uşor implicarea echipei.

Acestea sunt motivele pentru care recomand cu căldură colaborarea cu Gabriel Radu.

Mihai CârstenoiuManager Achizitii - Carrefour

Consider că programul de leadership este excelent, pliat pe nevoile mele şi bine structurat. În cadrul programului mi-am evaluat nivelul de leadership şi calităţile de lider, astfel încât să mă pot dezvolta.

Am primit de asemenea materiale de curs şi instrumente potrivite pentru stabilirea nivelul de leadership, motivare şi luarea deciziilor.

Relaţia cu Gabriel a fost excelentă: comunicare bună, flexibilitate, răspunsuri potrivite la întrebări şi exemple concrete.

Personal recomand şi altor persoane acest program de leadership, întrucât este un alt fel de curs, care te ajută să te dezvolţi ca persoană (să-ţi creşti încrederea, să ai o atitudine pozitivă, să iei deciziile la timpul potrivit, să-ţi organizezi mai eficient timpul), dar să-ţi dezvolţi şi echipa, să-i creşti motivaţia şi performanţa acesteia.

Lazăr CătălinaŞef Serviciu Financiar Contabil - DTR Dräxlmaier

Experienţa mea cu Gabriel Radu a fost una extraordinară. Am parcurs Modulul de Leadership de la prima etapă cea de evaluare, până la a cincea, cea de dezvoltare explozivă. Recomand acest modul tuturor deţinătorilor, sau administratorilor de afaceri. Pe lângă informaţii, am primit şi instrumentele necesare punerii în aplicare. Sunt foarte mulţumit de colaborare. De la prima şedinţă de implementare, eficiența echipei mele a crescut cu 30%. Sfatul meu este, să nu rataţi acest modul.

George AldeaAntreprenor - Autorun Company

Numele meu este Sema Feizula, sunt specializata pe calitate, siguranta alimentara si certificari Bio, iar in ultimii ani am coordonat aceste activitati intr-o multinationala.

Din 2016, sunt insotita in calatoria mea catre succes de Gabriel Radu. Practic, intalnirea noastra a fost trezirea mea la realitate! Am participat la multe sesiuni de business coaching prin Skype, dar si cursuri organizate de leadership.

Recomand sa-l contactati pe Gabriel Radu, tuturor celor care isi doresc sa lucreze la un nivel superior in leadership, isi doresc sa nu faca parte din acea statistica care spune ca “majoritatea angajatilor nu isi parasesc compania ci isi parasesc liderul”.

Iti multumesc Gabriel pentru disponibilitatea ta in tot acest timp, pentru ca intotdeauna ai raspuns prezent la nevoile mele de formare si pentru ca m-ai ajutat cu “Scoala Responsabililor de Calitate”.

Sema FeizulaCoordonator National Calitate - Multinationala

Înainte de curs nu reuşeam să înţeleg foarte bine oamenii din echipa mea. Nu înţelegeam faptul că problema fiecăruia este cea mai importantă, că fiecare mai greşeşte, mai uită, sau că nu întodeauna răspunde cerinţelor.

Pe durata cursului am înţeles că nivelul echipei mele reprezintă de fapt nivelul meu, şi că oamenii nu te urmează pentru poziţia pe care o deţii, ci pentru ceea ce le oferi în dezoltarea şi în creşterea lor personală şi profesională.

Am stabilit împreună strategii de lucru, pe care le urmăm. În prezent, dezvolt oamenii din echipa mea, îi responsabiliz pe fiecare în parte, îi fac săşi dorească trecerea la următorul nivelul. Echipa a început să fie mai unită, munca mai organizată şi odată cu acesata au venit şi rezultatele financiare.

Recomand acest program, pentru că te ajută să cunoşti oameni din diverse domenii de activitate, să descoperi lucruri noi, care până acum nu le înţelegeai şi nu le aplicai, pentru a obţine rezultate diferite.

Mihaela NicolaeCo Owner HT Design

Înainte de cursul de Leadership derulat de dl. Gabriel Radu nu conştientizam Legea pragului limitativ, considerând că afacerile mele depind de colaboratorii mei şi nu de nivelul meu de leadership.

Pe durata cursului am înţeles că liderul poarta întreaga responsabilitate a echipei. Acest lucru înseamnă responsabilitate şi echilibru în deciziile strategice, echipa fiind de fapt o oglindă a nivelului propriu de leadership.

În prezent, am început să implementez conceptele unui leadership etic, cu accent pe înţelegerea nevoilor colaboratorilor şi cu selectarea unor obiective coerente, adaptate resurselor curente dar şi cu identificarea unor parteneri puternici, în baza conceptului că afacerile sunt influenţate de cercurile relaţionale personale şi profesionale.

Recomand acest program pentru că este o sursă de autocunoaştere a nivelului de leadership dar şi de conștientizare a limitărilor şi blocajelor interioare.

Gabriel ZahariaAntreprenor - Open Professional Consult21/10/2019

Te salut Gabriel! Vreau să ştii că îmi este foarte util programul Leadership Mastery. De mult îmi doream un program atât de complex care să mă ajute în dezvoltarea şi motivarea echipei pe care o conduc. Am 3 săptămâni de când am început acest program online şi vreau să ştii că deja văd îmbunătăţiri în echipa mea. Sunt mult mai productivi, motivaţi iar eu nu mă mai simt supraîncărcat. Îţi mulţumesc şi îţi doresc mult succes în tot ceea ce faci!

Iulian FloreaManager

MasterClass - Intrebari frecvente (FAQ)

 • CUM PRIMESC FACTURA FISCALA?

  Dupa confirmarea platii in maxim 48 de ore vei primi factura fiscala pe adresa ta de e-mail (persoana fizica sau juridica).

 • CE FAC DACA NU POT PLATI CU CARDUL?

  Daca nu ai pe card suma necesara achizitionarii acestui MasterClass, ne poti scrie un e-mail la adresa office@programarea-succesului.ro, cu datele tale de facturare si iti vom trimite o factura proforma pe care o vei achita numerar la orice institutie bancara.

 • PRIMESC BANII INAPOI DACA NU SUNT MULTUMIT?

  Daca din diverse motive decizi sa nu mai continui acest MasterClass, iti vom returna restul banilor fara sa-ti cerem alte explicatii. Banii vor fi vizibili in contul tau in cel mult 14 zile calendaristice din momentul informarii SC Programarea Succesului SRL.

 • VOI MAI AVEA ACCES LA MASTERCLASS DACA DECID SA MA OPRESC?

  In momentul returnarii banilor iti va fi restrictionat accesul.

 • POT SA AM ACCES LA ACEST MASTERCLASS ONLINE DE PE TABLETA SAU SMARTPHONE?

  Da, platforma este optimizata si poti avea acces de pe tableta sau smartphone. Conditia este sa ai o conexiune acceptabila la internet.

 • POT ACCESA SESIUNILE LA CARE NU AM PARTICIPAT?

  Chiar daca nu vei putea participa la toate sesiunile, acestea vor fi inregistrate video si ulterior vei avea acces la ele. Vreau sa ma asigur ca nu vei rata nimic. Accesul va fi permis doar membrilor grupului si doar pe durata MasterClass-ului.

 • UNDE MA ADRESEZ DACA AM INTREBARI LEGATE DE SUSTINERE/IMPLEMENTARE?

  Daca ai intrebari legate de sustinere/implementare le poti adresa in cadrul MasterClass-ului, a sesiunilor de Follow-Up si in Grupul de Suport Online. In acest grup vei putea interactiona atat cu mine cat si cu alti lideri, manageri sau proprietari de afaceri, de fiecare data cand intampini o provocare in conducerea echipei sau in dezvoltarea afacerii tale.

 • DATELE CARDULUI SUNT IN SIGURANTA?

  Website-ul https://programarea-succesului.ro are instalat protocol de securitate SSL (Secure Sockets Layer). Aceasta inseamna ca datele pe care le trimiti sunt criptate si in siguranta. Noi nu avem acces la datele cardului tau, ele sunt criptate de procesatorul de plati MobilPayTM (prezent in piata inca de la inceputul dezvoltarii afacerilor online la nivel national, din anul 2005). Procesatorul de plati MobilPayTM proceseaza plati 3D Secure pentru mai mult de 3.000 de comercianti online. Asadar, platesti in siguranta deplina.

Plan tarifar MasterClass

SESIUNI DE GRUP

800Lei

Garantie 100% (30 zile)

 • Investitie: (800 Lei)

 • Primesti acces la:

   MasterClass: 9 sesiuni de grup

   Follow-Up: 3 sesiuni de grup

   Acces pe viata la Grupul de suport Online

   BONUS: Daca optezi pentru [Plata integrala MasterClass], beneficiezi de 3.000 Ron REDUCERE la achizitie + Acces gratuit la cursul Leadership Mastery (in valoare de 800 Ron).

SESIUNI INDIVIDUALE [1:1]

8300Lei

Garantie 100% (30 zile)

 • Investitie: (8300 Lei)

 • Primesti acces la:

   MasterClass: 9 sesiuni [1la1]

   Follow-Up: 3 sesiuni [1la1]

   Beneficiezi de sustinere personalizata in sesiuni de 1la1 pe intreaga perioada a programului.

   Acces pe viata la Grupul de suport Online

   BONUS: Daca optezi pentru Plata integrala [Coaching Executiv 1:1], beneficiezi de 2.500 Ron / REDUCERE la achizitie + Acces gratuit la cursul Leadership Mastery (in valoare de 800 Ron).