Curs Business Revolution


  Acest curs online vine cu o abordare practică și este structurat în jurul a 3 piloni esențiali pentru orice model de business: (Antreprenoriat, Marketing și Leadership) , astfel încât să poți depăși în mod strategic majoritatea provocărilor de care te lovești în afacere. În plus, vei avea la dispoziție instrumente și metode testate în mediul de business românesc care te vor ajuta să îți dezvolți afacerea în mod strategic.

CURS BUSINESS REVOLUTION - BASIC:
1000 Lei

  • Garanție Money Back: 30 de zile;
  • Suport 1la1 pentru planurile tarifare Premium și VIP;

Informațiile prezentate în acest curs au fost urmate de antreprenori și manageri din companii precum:

Module - Curs Antreprenoriat Online

Acest curs este disponibil în 3 variante: Basic | Premium | Vip

Varianta Basic: primești acces la Cursul video Leadership Mastery + BONUS (5 traininguri video).

Varianta Premium: este inclus tot ce primești în planul tarifar BASIC + 2 Sesiuni de Executive Coaching 1 la 1.

Varianta VIP: este inclus tot ce primești în planul tarifar BASIC + 5 Sesiuni de Executive Coaching 1 la 1.

În cadrul acestor sesiuni, vei primi suport pentru a implementa informațiile prezentate în curs.

Vom evalua situația ta actuală, identificând provocările cu care te confrunți, și vom dezvolta o strategie personalizată și un plan de acțiune eficient, care să te ajute să depășești provocările profesionale.

Detalii organizatorice:

 1. Durata unei sesiuni este de 1 oră;
 2. Sesiunile pot fi separate sau cumulate şi le vom stabili de comun acord, în funcţie de nevoile tale de dezvoltare sau a business-ului tău;
 3. Programarea sesiunilor poate fi realizată oricând, din momentul achiziţiei cursului dar nu mai târziu de 12 luni de la achiziţie.

În plus, vei primi ca Bonus:

INSTRUMENT PROFESIONAL DE DIAGNOSTICARE A NIVELULUI DE LEADERSHIP

Acest instrument îţi permite să realizezi o diagnosticare precisă a modului în care îţi conduci echipa. Apoi, în funcţie de rezultatele pe care le vei obţine în urma diagnosticării leadershipului tău, vei şti ce trebuie să faci pentru a trece la următorul nivel în conducerea echipei.

Ai putea folosi acest instrument doar pentru tine sau dacă vrei să aduci o contribuţie în firmă, ai putea să-l pui la dispoziţia tuturor celor ce deţin poziţii de conducere.

Apoi, pe baza evaluărilor, veţi reuşi să identificaţi ce ar trebui să îmbunătățiți cât mai rapid în conducerea echipei, pentru o evoluţie accelerată a rezultatelor.

Acest instrument l-am construit pentru piaţa de business din România şi l-am testat cu sute de lideri, antreprenori şi proprietari de afaceri.

Subiecte abordate:

 • ce faci bine în conducerea echipei;
 • ce ar trebui să îmbunătăţeşti;
 • cum să faci asta (ţi-am pus la dispoziţie soluţii eficiente şi rapide).

Plan tarifar - Curs Antreprenoriat Online

BASIC

1000Lei

Garantie 100% (30 zile)

 • Primești acces la:

  Curs Business Revolution + Bonus

  Investitie: (1000 Lei)

 • Bonus:

   Instrument profesional de diagnosticare a nivelului de leadership

VIP

8500Lei

Garantie 100% (30 zile)

 • Primești acces la:

  Curs Business Revolution + Bonus + 5 Sesiuni de Coaching Executiv

  Investitie: (8500 Lei)

 • Bonus:

   Instrument profesional de diagnosticare a nivelului de leadership

 • Pack 5 Sesiuni de Coaching Executiv:

  5 sesiuni individuale de Executive Coaching - Online

MODALITĂŢI DE PLATA:

1  Card bancar (plată on-line)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiţii de siguranţă deplină, prin serviciul mobilPay. După confirmarea plății vei primi pe e-mail factura şi datele de acces în platformă.


2  Transfer bancar / Ordin de plată

Plata se face folosind datele de mai jos:

Nume firma:

Programarea Succesului SRL

Cont lei:

RO34 RZBR 0000 0600 1537 7094, Raiffeisen BANK

Cod unic de inregistrare:

31210312

Telefon:

0755 134 053

E-mail:

office@programarea-succesului.ro

Click aici: si vezi raspusurile la cele mai frecvente intrebari.

Despre mine

Sunt Gabriel Radu - Antreprenor, Executive Coach certificat din anul 2011, autorul cursurilor online: Business Revolution, Leadership Mastery, Motivarea angajaților în companiile românești, etc.

Vezi agendă - Cursuri video online

Zone de expertiză:

Leadership | Management | Comunicare | Vânzări

Ce spun clienții:

Click aici

Experienţa mea în cifre:

0

ore de life & executive coaching în ultimii 11 ani

0

de cand susțin programe de Management & Leadership

0

industrii deservite

0

Antreprenori și Manageri care au urmat cursurile & programele PS

În calitate de Executive Coach, am susținut antreprenori și manageri de top să-și crească afacerile și să-și dezvolte echipele, iar pentru aceasta am folosit un Sistem performant de Management & Leadership.

Acest sistem l-am creat și validat în cele peste 15.000 de ore de Executive Coaching din ultimii 10 ani, susținute cu antreprenori din industrii precum: Construcții, Retail, IT, Auto, HORECA, HVAC, Industria Metalurgică și altele.

Sistemul vine cu o abordare 100% practică și se potrivește atât în firme mici cu 10 - 15 angajați cât și în firme mari cu sute de angajați.

Informațiile prezentate în acest curs au fost urmate de antreprenori și manageri din companii precum:

Ce spun cei pe care i-am pregătit?

Foarte mulțumit! Gabriel a scanat după prima ședință principalele probleme majore ale organizației în care lucrez și a făcut lumină în mintea mea referitor la pașii care trebuie urmați pentru a avea succes în dezvoltarea atât a organizației cât și a mea în interiorul ei. Recomand 100%.

Nedelcu DanielDirector la MKS Montaje Speciale

Am avut o întâlnire cu Gabriel Radu care s-a transformat într-o experiență excelentă. A fost profesionist, a oferit servicii de înaltă calitate și mi-a oferit resurse valoroase pentru măsurarea satisfacției angajaților. Recomand cu căldură serviciile lui Gabriel Radu.

Eugeniu LisnicFounder la SC Sun Leader SRL

Îmi place abordarea lui Gabriel pentru că este una concretă, rezultatele s-au văzut în doar 4 luni de zile atât pe plan financiar cât și emoțional, sunt mai liniștit și fac lucrurile mult mai calculat. Am evoluat foarte mult atât în relația cu clienții cât și cu angajații.

Pitea RaduOwner la Radu Construct SRL (Construcții civile și industriale)

Am apelat la Gabriel, întrucât am realizat că o echipă de 67 de membri nu mai putea fi condusă doar de mine și de ceea ce pot oferi eu ca perspectivă de leadership oamenilor. Am simțit nevoia de avea pe cineva care să-mi ofere un sistem organizat cu instrumente de lucru în ceea ce privește conducerea oamenilor astfel încât ei să performeze.

Mirel FleancuOwner Espresso Cafe

Am configurat împreună cu Gabriel strategia de dezvoltare a afacerii și ne-am pus la punct procesul de recrutare, planurile de inducție și planurile de carieră cu responsabilități și KPI clare. Pentru afacerea mea toate aceste procese au venit la fix. Până în momentul de față conduceam echipa destul de haotic, însă Gabriel m-a ajutat să aflu exact unde sunt problemele și de ce oamenii nu sunt motivați. Eram tot timpul în partea de execuție, acum, am câștigat timp și nu mă mai focalizez pe lucrurile mici.

Adrian ChirițăOwner Fast Electric Expert

Sunt foarte mulțumit de colaborare! De la prima ședință de implementare eficiența echipei mele a crescut cu 30%. Recomand acest modul tuturor deţinătorilor sau administratorilor de afaceri.

George AldeaOwner - Autorun Company

Instrumentele pe care mi le-a dat sunt clare și cu aplicabilitate exactă. Acum sunt convinsă că punem "turboreactor" firmei mele.

Dumitrache LăcrămioaraOwner - DTD ACCOUNTING ADVISORS

Informaţie de înaltă calitate, livrata într-un mod simplu şi plăcut, îţi oferă claritate pe zi ce trece şi te îndeamnă inevitabil la acţiune. Iar instrumentele oferite sunt cu siguranţă "cireaşa de pe tort". Îţi mulţumesc mult, Gabriel. Felicitări pentru ceea ce faci!

Serghei ZelenciucFondator - Evernisaj și Cameleon

Trecând prin acest program am înţeles cât de important este să am o strategie clară de dezvoltare a echipei, cum să-mi valorific resursele în mod eficient şi cum să conduc astfel încât să obţin mult mai uşor implicarea echipei. Acestea sunt motivele pentru care recomand cu căldură colaborarea cu Gabriel Radu.

Mihai CârstenoiuManager Achizitii - Carrefour

Echipa a început să fie mai unită, munca mai organizată şi odată cu aceasta au venit şi rezultatele financiare. Recomand acest program!

Mihaela NicolaeCo Owner - HT Design

Gabriel are metode foarte simple şi foarte aplicabile. Efortul depus merită pentru rezultatele pe care le obţii ulterior ! Recomand cu încredere!

Călin CoroianRegional Sales Director la LIDL

Curs Antreprenoriat (FAQ) - Întrebări frecvente:

 • CUM PRIMESC FACTURA FISCALĂ?

  Factura fiscală o primești în maxim 48 de ore după confirmarea plății pe adresa de e-mail folosită pentru crearea contului în platformă.

 • CE FAC DACĂ NU POT PLĂTI CU CARDUL?

  În cazul în care nu dispui de suma necesară pe card pentru achiziționarea acestui curs, te rugăm să trimiți un e-mail la adresa office@programarea-succesului.ro, furnizându-ne datele tale de facturare. Vei primi o factură proformă, pe care o poți achita în numerar la orice instituție bancară.

 • CE ÎNSEAMNĂ GARANŢIE 100%? PRIMESC BANII ÎNAPOI?

  Dacă, în primele 30 de zile, consideri că acest curs nu este pentru tine, ne poți trimite un e-mail la adresa office@programarea-succesului.ro și vei primi banii înapoi. Banii vor fi returnați în contul tău în cel mult 14 zile calendaristice de la momentul informării SC Programarea Succesului SRL.

 • VOI MAI AVEA ACCES LA CURS DACĂ SOLICIT BANII ÎNAPOI?

  În momentul returnării banilor, accesul tău la curs va fi restricționat.

 • ÎN CÂT TIMP VOI AVEA ACCES LA CURS?

  Dacă alegi varianta de plată prin card, în câteva minute vei primi automat un e-mail care va conține datele de logare în cont și link-ul de acces la cursul comandat. Dacă nu găsești e-mailul în Inbox, te rugăm să verifici în Spam sau Bulk (folderul de e-mailuri nedorite). În cazul în care optezi pentru plată prin Transfer Bancar sau Ordin de Plată, vei primi acces la curs în maxim 24 de ore de la înregistrarea plății.

 • POT SĂ AM ACCES LA ACEST CURS DE LEADERSHIP ONLINE DE PE TABLETA SAU SMARTPHONE?

  Da, poți avea acces la cursul comandat oricând îți dorești direct de pe tableta sau smartphone-ul tău. Singura condiție este să ai o conexiune bună la internet.

 • UNDE MĂ ADRESEZ DACĂ AM ÎNTREBĂRI LEGATE DE CONŢINUT?

  Dacă ai întrebări legate de conţinut le poţi posta în secţiunea de comentarii din platformă, unde vei primi şi răspunsurile.

 • DATELE CARDULUI SUNT ÎN SIGURANŢĂ?

  Website-ul https://programarea-succesului.ro are instalat protocol de securitate SSL (Secure Sockets Layer). Aceasta înseamnă că datele pe care le trimiţi sunt criptate şi în siguranţă. Noi nu avem acces la datele cardului tău, acestea sunt criptate de procesatorul de plăţi MobilPayTM (prezent în piaţa încă de la începutul dezvoltării afacerilor online la nivel naţional, din anul 2005). Procesatorul de plăţi MobilPayTM procesează plăti 3D Secure pentru mai mult de 3.000 de comercianţi online. Aşadar, plăteşti în siguranţă deplină.

 • AR TREBUI SĂ AM CUNOŞTINŢE AVANSATE CA SĂ POT IMPLEMENTA CURSUL?

  Nu ai nevoie de cunoştinţe avansate pentru a implementa informația și instrumentele prezentate în acest curs întrucât conţinutul este structurat și explicat pas cu pas.

 • DACĂ ÎN ACEST CURS VOR MAI FI ADĂUGATE ACTUALIZĂRI SAU MODULE NOI, TREBUIE SĂ PLĂTESC ÎN PLUS?

  Nu vei avea nevoie să plătești suplimentar. Toate actualizările ulterioare vor fi disponibile gratuit.

Plan tarifar - Curs Antreprenoriat Online

BASIC

1000Lei

Garantie 100% (30 zile)

 • Primești acces la:

  Curs Business Revolution + Bonus

  Investitie: (1000 Lei)

 • Bonus:

   Instrument profesional de diagnosticare a nivelului de leadership

VIP

8500Lei

Garantie 100% (30 zile)

 • Primești acces la:

  Curs Business Revolution + Bonus + 5 Sesiuni de Coaching Executiv

  Investitie: (8500 Lei)

 • Bonus:

   Instrument profesional de diagnosticare a nivelului de leadership

 • Pack 5 Sesiuni de Coaching Executiv:

  5 sesiuni individuale de Executive Coaching - Online