Te ajut sa preiei controlul echipei si sa cresti rezultatele afacerii

Business Coaching & Leadership Development

PACHET BASIC:

1999 Lei

(TVA inclus)

paying-methods-image
  • Garantie 100% (30zile)

  • Tranzactie procesata 3D-Secure

  • Durata totala: Curs + 5 Bonusuri (15 ore)

  • Format: electronic - video

  • Livrare: prin e-mail (user si parola)

Garantie 100%

sedinta coaching

Daca in timpul intregului proces de coaching consideri ca o sedinta nu a dat rezultate, iti garantez ca urmatoarea sedinta va fi gratuita. De ce? Pentru ca am foarte mare incredere in calitatea serviciilor pe care ti le pun la dispozitie.

Cursul Leadership Mastery este destinat celor care conduc sau urmeaza sa conduca echipe, precum si celor care isi propun sa evolueze profesional. Prin acest curs de leadership vei sti cu precizie ce trebuie sa faci ca sa-ti conduci eficient echipa si cum sa te mentii intr-un proces de evolutie continua.

Performanta ta ca lider in organizatie, intotdeauna va fi determinata de nivelul tau de leadership, in timp ce performanta organizationala a intregii firme, va fi determinata de performanta liderilor care conduc intreaga organizatie, cat si de calitatea echipei. Am conceput acest curs de leadership pe intelesul tuturor. Am vrut sa ma asigur ca beneficiezi de un proces de invatare experientiala, astfel incat competentele dobandite sa-ti asigure o fundatie corecta de evolutie ca lider.

Modalitati de plata

1. Card bancar (plata on-line)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina, prin serviciul mobilPay. Dupa confirmarea platii vei primi pe e-mail factura si datele de acces in platforma.

paying-methods-image
2. Transfer bancar / Ordin de plata

Plata se face folosind datele de mai jos:

Nume firma: Programarea Succesului SRL

Cont lei: RO34 RZBR 0000 0600 1537 7094, Raiffeisen BANK

Cod unic de inregistrare: 31210312

Ai o intrebare ?

Ne poti contacta telefonic sau pe e-mail si te ajutam cu cea mai mare placere.

Telefon: 0755 134 053

E-mail: office@programarea-succesului.ro

De ce sa lucrezi cu Gabriel Radu?
gabriel-radu

LIFE & BUSINESS COACH | FONDATOR | MEMBRU CERTIFICAT JOHN MAXWELL TEAM

Sunt peste 10 ani de cand dezvolta echipe si ajuta antreprenori din diverse domenii de activitate sa-si creasca rezultatele in afaceri.

In ultimii 6 ani a lucrat peste 4.000 de ore de life coaching si business coaching, sustinand astfel lideri care au trecut prin tot felul de probleme in conducerea echipelor.

Este coach, teacher si speaker certificat John Maxwell Team.

A realizat numeroase resurse de dezvoltare personala si profesionala bazate pe experienta a mii de ore de lucru cu clientii (platforme, carti, audiobook-uri, resurse online).

Testimoniale

Parteneri si clienti