Logo Programarea Succesului

0755 134 053

office@programarea-succesului.ro

Leadership Elite Mastermind

Esti liderul unei echipe, lucrezi in resurse umane sau esti proprietarul unei afaceri?


Atunci acest program ONLINE Gratuit de MasterMind, cu durata de 6 saptamani, este pentru tine! Vei primi suport profesional, prin care sa identifici pentru tine sau pentru liderii din firma ta, cele mai potrivite solutii de conducere a unei echipe.

Ce este Leadership Elite Mastermind?

Este un program online de leadership, in care un grup select de maxim 10 membri, ne intalnim pentru a gasi solutii eficiente la:

 • cum sa combati problemele pe care le ai cu oamenii din echipa ta;
 • cum sa tintesti spre rezultate mai mari, atat pentru tine cat si pentru echipa ta;
 • cum sa-ti imbunatatesti strategia de coordonare a echipei;
 • cum sa gasesti solutii creative la problemele care iti franeaza afacerea.

Skype Icon

Modalitate de lucru:

Nu conteaza din ce tara sau din ce oras esti, intrucat vom lucra foarte eficient folosind mediul online – prin Skype, cu camera web si microfon.

Ce obtii prin programul Leadership Elite Mastermind?

 1. Dezvoltarea abilitatilor de leadership la standarde John Maxwell Team  

  In timpul sesiunilor vom discuta despre legile fundamentale in leadership si cum sa le aplici practic in echipa ta sau in afacerea ta.Vei benefia de solutii la care altii au ajuns cu greu: au platit cu timp, cu bani, au facut greseli, s-au ridicat si apoi au reconstruit. Tu insa vei primi gratuit aceasta experienta de grup, intr-un mediu de business in care este incurajata sustinerea reciproca.

 2. Networking de calitate  

  In cadrul programului vom intra in legatura, ne vom cunoaste, vom stabili contacte. Vom intalni si alti colegi care au experienta in conducerea oamenilor si experienta de business. In plus, dupa finalizarea programului, vei continua sa ai acces nelimitat la o comunitate in continua crestere, la care au acces doar grupurile LEADERSHIP ELITE MASTERMIND.

  Scopul nu este sa avem o comunitate cu mii de membri. Scopul este sa formam o comunitate de membri activi, implicati, cu bune intentii, cu experienta in conducerea echipelor sau experienta in dezvoltarea afacerilor.

De ce sa lucrezi cu Gabriel Radu?

Gabriel Radu este coach, trainer, speaker si autor. Este fondator la "Programarea Succesului", un brand de dezvoltare personala si profesionala.

Principalele motive pentru care sa lucrezi cu el:

 • Activeaza de 10 ani ca trainer;
 • Este coach, teacher si speaker certificat John Maxwell Team;
 • Are o foarte buna expertiza in coaching - peste 4200 de ore in ultimii 6 ani;
 • A publicat mai multe materiale de dezvoltare personala (14 CD-uri, 130 de filme, 2 carti distribuite national si international pe Amazon).

Care este rolul meu in cadrul fiecarui grup - Leadership Elite Mastermind?

In primul rand vreau sa stii ca in cadrul grupului, cu totii suntem egali, iar rolul meu este de facilitator al programului. Ce inseamna asta? Asta inseamna in principal doua aspecte importante:

 • Nu voi fi acolo sa predau, pentru ca nu este un curs. Rolul meu este sa gestionez grupul, sa ma asigur ca fiecare sesiune va merge in directia potrivita si fiecare membru va avea propria contributie.
 • Pe parcursul intregului program iti voi oferi experienta mea de coach, trainer si speaker, te voi sustine cu solutii eficiente si practice, la care am ajuns in urma interactiunii cu sute de clienti prin sedinte individuale de coaching, cat si prin programe de training si coaching in firme.

Detalii de formare a grupurilor - Leadership Elite Mastermind

 • Structura unui grup mastermind: maxim 10 participanti;
 • Frecventa intalnirilor: cate una saptamanal, timp de 6 saptamani;
 • Durata unei sesiuni: maxim 90 de minute;
 • Locatia de desfasurare: pe Skype cu camera web si microfon;
 • Costul Programului: GRATUIT.

Alte cursuri care v-ar putea interesa