Instrument de diagnosticare a sănătății afacerii

EXCLUSIV: PENTRU ANTREPRENORI ȘI CEO

Top 3 motive pentru care să obții acces la acest instrument:

Identifici zonele critice din afacere ce necesită îmbunătățiri;

Evaluezi și minimizezi riscurile la care îți expui business-ul;

Stabilești un plan care să susțină evoluția predictibilă a afacerii.

Află dacă te califici
(Gratuit)

Este instrumentul de diagnosticare potrivit pentru afacerea mea?

 

Instrumentul de “Diagnosticare a sănătății afacerii” este pentru tine dacă în acest moment te confrunți cu una sau mai multe dintre următoarele provocări:

Ești blocat în zona operațională și nu ai timp suficient pentru a te concentra asupra unor activități esențiale, precum: creștere strategică a firmei, recrutarea de lideri, parteneriate solide, atragerea investitorilor, etc.

Afacerea înregistrează creștere anuală, însă nu are la bază un sistem clar care să îi asigure o scalare corectă și predictibilă.

Vrei să crești accelerat și să câștigi o cotă de piață mai mare, dar nu reușești să formezi o echipă performantă de management, care să poată susține creșterea companiei.

Modul în care este configurată organigrama firmei nu delimitează în mod clar rolurile și responsabilitățile cheie ale angajaților.

Întâmpini dificultăți în implementarea unor procese și proceduri pe care angajații să le respecte.

Nivelul de implicare al angajaților este sub așteptări iar rezultatele obținute nu corespund obiectivelor stabilite.

Angajații sunt plătiți în funcție de numărul de ore lucrate și nu în baza unor KPIs lunare/trimestriale de evaluare a performanței.

Prin urmare, indiferent de industria în care activezi acest “Instrument de diagnosticare a sănătății afacerii” te va ajuta să obții o perspectivă obiectivă asupra direcției în care te îndrepți cu afacerea într-un mediu de business dinamic și competitiv.

 


Descrierea structurii instrumentului de diagnosticare

 

Instrumentul este încadrat în 5 etape fundamentale de care orice afacere are nevoie pentru a crește în mod predictibil:

Etapa 1. Analiza Modelului de Afaceri: Identifici care sunt elementele cheie ce necesită îmbunătățiri astfel încât să poţi dezvolta o afacere sustenabilă.

Etapa 2. Modalități de Maximizare a profitului: Evaluezi cum poţi maximiza profitul ţinând cont de cele 5 elemente esențiale în creşterea oricărui tip de afacere indiferent de industrie.

Etapa 3. Structura Organizațională: Analizezi dacă structura organizațională a companiei tale este aliniată cu planul de business şi poate să îi susţină creşterea.

Etapa 4. Sistem de Management: Evaluezi dacă sistemul de management din compania ta este construit corect astfel echipa să aibă o productivitate ridicată, iar liderii să fie focalizaţi pe creştere.

Etapa 5. Sistem de Leadership: Identifici cât de performanţi sunt liderii din firma ta şi dacă aceştia pot susţine creşterea companiei.

Prin intermediul acestui instrument, vei avea oportunitatea de a realiza o diagnosticare a sănătății afacerii tale, analizând aspecte critice precum modelul de business, strategiile de marketing, structura organizațională, activitățile operaționale și nivelul de leadership din compania ta.

 


Cum se va desfășura procesul de evaluare a afacerii tale?

 

După ce te-ai înregistrat, te voi contacta telefonic pentru a-ți oferi instrumentul de diagnosticare a sănătăţii afacerii și a stabili de comun acord o sesiune online de diagnosticare.

În cadrul sesiunii online îți voi interpreta rezultatele apoi vom analiza afacerea ta timp de 45 de minute. În plus, vei avea ocazia să adresezi întrebări suplimentare care să te ajute să obţii mai multă claritate pe situaţii concrete de care te loveşti.

În urma discuției și a rezultatelor obținute, vom construi un plan de acțiune 100% personalizat, cu obiective clare, adaptat nevoilor specifice ale afacerii tale, cu scopul de a reduce semnificativ riscurile și a asigura o creștere predictibilă a acesteia.

Despre mine

Sunt Gabriel Radu - Antreprenor, Executive Coach certificat din anul 2011, autorul cursurilor online: Business Revolution, Leadership Mastery, Motivarea angajaților în companiile românești, etc.

Vezi agendă - Cursuri video online

Zone de expertiză:

Leadership | Management | Comunicare | Vânzări

Experiența mea în cifre:

0

ore de Executive Coaching 1 la 1 și de grup

0

de cand susțin programe de Management & Leadership

0

industrii deservite

0

Antreprenori și Manageri care au urmat cursurile & programele PS

În calitate de Executive Coach, am susținut antreprenori și manageri de top să-și crească afacerile și să-și dezvolte echipele, iar pentru aceasta am folosit un Sistem performant de Management & Leadership.

Acest sistem l-am creat și validat în cele peste 15.000 de ore de Executive Coaching din ultimii 10 ani, susținute cu antreprenori din industrii precum: Construcții, Retail, IT, Auto, HORECA, HVAC, Industria Metalurgică și altele.

Sistemul vine cu o abordare 100% practică și se potrivește atât în firme mici cu 10 - 15 angajați cât și în firme mari cu sute de angajați.

Am susţinut antreprenori și manageri din companii precum:

Ce spun clienții mei?

Ești la un click distanță de a obține acces la instrumentul de Diagnosticare a Sănătății Afacerii tale!

Acest instrument este pentru tine dacă îți dorești să:

Identifici zonele critice din afacere care necesită îmbunătățiri imediate;


Evaluezi și minimizezi riscurile la care îți expui afacerea;


Stabilești un plan care să susțină evoluția predictibilă a afacerii.

Prin intermediul acestui instrument, vei avea oportunitatea de a efectua o diagnosticare a sănătății afacerii tale, analizând aspecte critice precum: modelul de afacere, strategiile de marketing, structura organizațională, managementul operațional, managementul de creștere și nivelul de leadership din compania ta.