Ești nemulțumit de un aspect al vieții tale și vrei să faci o schimbare? Începe acum!
Descarcă GRATUIT produse ridicate la nivel de performanță,
care te vor ajuta semnificativ în dezvoltarea ta personală
Nu te certa cu viața
Trăiește-o cu atitudine

Descoperă cum să te ridici atunci când ești căzut. Dezvoltă-ți atitudinea care învinge altitudinea provocărilor din viața ta.

Cum sa devii motivat
pentru a-ti atinge obiectivul

Acum poţi face trecerea de la o stare mentală lipsită de viaţă, la acţiune continuă în direcţia rezultatelor. Vei găsi sfaturi practice pentru care unii au plătit sute de euro în şedinţe de coaching, iar tu le poţi obţine gratuit. Perioadă limitată!

Selectează produsele gratuite
pe care ți le dorești
Ce vei descoperi prin intermediul produselor gratuite?
  • Cum îţi influenţează atitudinea întreaga viaţă?
  • Cum îţi dezvolţi o atitudine mult mai bună?
  • Cum să-ţi stabileşti corect obiectivele în 8 paşi simpli?
  • Cum îţi generezi motivaţia necesară realizării obiectivelor?
  • Cum să te menţii motivat pe termen lung?
„Sunt aici pentru că îmi pasă cu adevărat de oameni. De aceea, focalizarea continuă a atenției mele în zona dezvoltării personale, s-a concretizat de-a lungul timpului, într-o pasiune irezistibilă de a susține oamenii în călătoria lor către ceea ce își doresc.”
Gabriel Radu este coach, trainer, speaker și autor. Este fondator la „Programarea Succesului”, un brand de dezvoltare personală și profesională, prin care ajută oamenii să-și reconfigureze modul de gândire și actiune, să-și ajusteze nivelul atitudinii, să-și construiască planuri de viață, să-și realizeze obiectivele pe care le au. Programele sale sunt un mixaj de tehnici profesionale, din următoarele zone de expertiza: Coaching, Leadership, Conceptul Atracției Universale, Programare Neuro-Lingvistică, Public Speaking, Motivație. Misiunea sa este de a răspunde în termeni de obiective și rezultate concrete, tuturor celor care au luat decizia de a-și îmbunatăți cu adevărat calitatea vieții.