E nevoie de maturitate atât pentru antreprenor cât şi pentru companie.

Cea mai mare realizare a mea în antreprenoriat a fost renunţarea la rolul de „pompier”, sau de „erou”.

Am avut nevoie de un context, de o situaţie foarte dificilă pentru a da un reset.

În primul rând pentru mine şi apoi pentru companie.

Tranziţia de la rolul de pompier la antreprenor a fost rapidă, după implementarea unui sistem clar de management bazat pe rezultate, reconstruirea echipei şi delegarea responsabilităţilor către lideri.

Îţi mulţumesc pentru mentorat şi coaching!

Testimonial - George Aldea

George Aldea - Owner - Autorun Company

Sunt Raluca Schiopu, Administrator financiar in cadrul firmei EEINS EXPERTS SRL.

Inainte de a participa in cadrul programului de leadership cu Gabriel Radu, nu aveam o structura clar definita si nu aveam instrumentele de analiza a leadership-ului in termeni de obiective si rezultate.

Pe durata programului am inteles cat de important este sa folosesc diverse instrumente legate de delegare, de motivare a leaderilor si dezvoltare a acestora printr-un program accelerat de crestere.

In prezent, constientizez abilitatile de lider pe care le am si pe care trebuie sa le folosesc pentru a ajunge la rezultatele dorite de la ceilalti lideri. Am inceput sa ajut liderii sa-si dezvolte abilitatile de leadership.

In ceea ce priveste viitorul, am inceput sa ma gandesc la crearea unei echipe de lideri pe baza de instrumente clare si de masurare pe baza de KPI a performantei acestora.

Programul de leadership ofera o structura organizatorica, instrumentele si informatiile care permit liderilor sa se dezvolte si sa aiba succes.
Multumesc Gabi!

Raluca Schiopu - Administrator financiar - EEINS EXPERTS SRL

L-am cunoscut pe Gabriel Radu cu ocazia unui curs de Leadership organizat de compania Carrefour în care lucrez.

Am profitat de pauzele din cadrul cursului şi ne-am cunoscut mai bine, ocazie cu care am aflat de diversitatea de programe pe care le desfăşoară pe tematici de Leadership şi dezvoltare personală.

După un timp l-am contactat şi am urmat un program de leadership, iar de această dată desfăşurarea sesiunilor s-a făcut online. A fost o super experienta ce mi-a depăşit aşteptările. Stuctura de curs a fost foarte bine concepută, materialele şi suportul de curs eficiente şi foarte bine ancorate în realitatea companiilor.

Până să lucrez cu el acţionăm mai mult intuitiv în conducerea echipei, fără să am o strategie clară. Trecând prin acest program de leadership am înţeles mai multe: cât de important este să am o strategie clară de dezvoltare a echipei, cum să-mi identific şi să-mi conştientizez punctele forte în conducerea echipei, cum să-mi valorific resursele în mod eficient şi cum să conduc astfel încât să obţin mult mai uşor implicarea echipei.

Acestea sunt motivele pentru care recomand cu căldură colaborarea cu Gabriel Radu.

Testimonial - Mihai Carstenoiu

Mihai Cârstenoiu - Manager Achizitii - Carrefour

Am urmărit mai multe materiale de-ale lui Gabriel înainte sa ajung sa lucrez cu el 1 la 1, astfel ca decizia a fost una destul de simplu de luat, știam deja ca informațiile pe care le transmite sunt clare, structurate și pe înțelesul tutoror.

Desi am studiat destul de mult, pe cont propriu, Leadership și conducerea echipei, îmi lipsea claritatea și un set de instrumente simple și bine puse la punct cu care sa pot lucra.

Am reușit cu ajutorul lui Gabriel sa identific foarte simplu lucrurile pe care trebuie sa le îmbunătățesc eu la mine ca și lider și, foarte important, cum sa identific viitorii lideri în echipele cu care lucrez și cum sa ii ajut sa își îmbunătățească abilitățile, astfel încât sa fie niște lideri de succes.

Recomand oricui deține o poziție de conducere, la orice nivel, sa participe la un astfel de program, va avea parte de multe momente de „aha!” pe de-o parte si va avea la indemana o harta clara si sigura către succes, pe de alta. Mulțumesc, Gabriel, a fost o placere sa lucrez cu tine!

Raluca Luchian - Make-up Artist

Consider că programul de leadership este excelent, pliat pe nevoile mele şi bine structurat. În cadrul programului mi-am evaluat nivelul de leadership şi calităţile de lider, astfel încât să mă pot dezvolta.

Am primit de asemenea materiale de curs şi instrumente potrivite pentru stabilirea nivelul de leadership, motivare şi luarea deciziilor.

Relaţia cu Gabriel a fost excelentă: comunicare bună, flexibilitate, răspunsuri potrivite la întrebări şi exemple concrete.

Personal recomand şi altor persoane acest program de leadership, întrucât este un alt fel de curs, care te ajută să te dezvolţi ca persoană (să-ţi creşti încrederea, să ai o atitudine pozitivă, să iei deciziile la timpul potrivit, să-ţi organizezi mai eficient timpul), dar să-ţi dezvolţi şi echipa, să-i creşti motivaţia şi performanţa acesteia.

 

Lazăr Cătălina - Şef Serviciu Financiar Contabil - DTR Dräxlmaier

Înainte de curs nu reuşeam să înţeleg foarte bine oamenii din echipa mea. Nu înţelegeam faptul că problema fiecăruia este cea mai importantă, că fiecare mai greşeşte, mai uită, sau că nu întodeauna răspunde cerinţelor.

Pe durata cursului am înţeles că nivelul echipei mele reprezintă de fapt nivelul meu, şi că oamenii nu te urmează pentru poziţia pe care o deţii, ci pentru ceea ce le oferi în dezoltarea şi în creşterea lor personală şi profesională. Am stabilit împreună strategii de lucru, pe care le urmăm.

În prezent, dezvolt oamenii din echipa mea, îi responsabiliz pe fiecare în parte, îi fac să-şi dorească trecerea la următorul nivelul. Echipa a început să fie mai unită, munca mai organizată şi odată cu acesata au venit şi rezultatele financiare.

Recomand acest program, pentru că te ajută să descoperi lucruri noi, care până acum nu le înţelegeai şi nu le aplicai, pentru a obţine rezultate diferite!

Testimonial Mihaela Nicolae

Mihaela Nicolae - Co Owner - HT Design

Pasiune, Implicare, Punctualitate si Profesionism, sunt doar cateva dintre multe alte calitati pe care le are Gabriel.

Informatia de inalta calitate, livrata intr-un mod simplu si placut (sa fie clar si unui copil de 10 ani, cum spunea Einstein), iti ofera claritatea pe zi ce trece si te indeamna inevitabil la actiuni.
Iar instrumentele oferite, sunt cu siguranta „cireasa de pe tort”.

Cum spune el: „Daca iti spun reteta pentru ciorba, pas cu pas, chiar daca nu esti un bucatar, tot reusesti sa-o faci”. Asa si este!

Iti multumesc mult, Gabriel. Felicitari pentru ceea ce faci!

Testimonial - Serghei Zelenciuc

Serghei Zelenciuc - Owner - Evernisaj și Cameleon

Numele meu este Razvan Curescu si sunt proprietarul unui magazin specializat in vanzarea de piese auto cu experienta de peste 10 ani.

​In urma sedintelor de coaching cu Gabriel au avut loc schimbari in comportamentul meu si in modul de a gandi si a aborda situatiile dificile din viata mea.

Am stabilit clar care sunt lucrurile care conteaza cu adevart pentru mine in urmatorii ani, am stabilit de ce vreau acele lucruri, am reusit sa-mi pun in ordine motivatia, am obtinut o viziune mult mai clara referitor la ce vreau sa fac cu viata mea, iar acum am o strategie si un plan pe termen scurt, mediu si lung, atat in plan personal cat si profesional.

​Eu am rezonat foarte bine cu Gabriel pe tot parcursul sedintelor de coaching si a venit cu exemple din experienta lui. De aceea recomand si altora care vor sa faca ordine in viata lor.

Razvan Curescu - Proprietar - Magazin de piese auto

Gabriel Radu te învață cum să treci de la statutul de șef cu poziție împrumutată de către organizația în care activezi la statutul de lider adevărat focusat atât pe dezvoltarea business-ului cât și pe dezvoltarea personală și cea a echipei. Cursul urmat de mine este foarte bine structurat, cu multe instrumente de lucru puternice și validate prin experiență. O investiție valoroasă!

Cristina Popa - Standardization Department Manager - ASRO - Romanian

Experiența avută cu domnul Gabriel Radu în urma evenimentului susținut pentru Fundația Competenți, Corecți și Utili, ne-a onorat prin profesionalism și informații extrem de utile, adaptate la contextul actual.
Vă multumimim pentru generozitate si susținere!

Loredana Gaju - Specialist Comunicare si PR - Fundatia CCU

Recomand cu caldura. Gabriel este un profesionist. O persoana dedicata, empatica si implicata in procesul de coaching.

Cu ajutorul lui am constientizat realitatea situatiei si am stabilit cu exactitate care sunt pasii de iesire din starea de imprastiere in care ma aflam ca antreprenor.

Instrumentele pe care mi le-a dat sunt clare si cu aplicabilitate exacta. Acum sunt convinsa ca punem „tuboreactor” firmei mele DTD ACCOUNTING ADVISORS.

Dumitrache Lacramioara - Owner - DTD ACCOUNTING ADVISORS

Sunt Bogdan Genoiu şi acţionez ca reprezentant zonal în domeniul achiziţiilor de terenuri.

Din momentul în care am înaintat în companie, am început să mă lovesc de provocări mari cărora nu le puteam face faţă şi simţeam că bat pasul pe loc.

La mine momentul schimbării a început să se producă din momentul în care l-am cunoscut pe Gabriel şi am intrat într-un proces de coaching şi mentoring.

Totul s-a schimbat, neclarităţile au dispărut, am învăţat să gândesc cu adevărat pozitiv şi să fiu capabil să-mi fac un plan de acţiune pe care să-l duc la îndeplinire.

În prezent fac fată mult mai bine provocărilor şi mă dezvolt continuu în direcţia spre care înainte doar visam.

Gabriel este pentru mine mentorul de care am nevoie şi care mă ajuta să progresez continuu atât în zona personală cât şi profesională.

Bogdan Genoiu - Reprezentant zonal achiziții de terenuri

Sunt Gabriel Zaharia, proprietar la Open Professional Consult, firmă de consultanţă în domeniul finanţărilor nerambursabile, iniţiator şi coordonator al platformei de comunicare Centrul de Informare pentru Finanţări Nerambursabile, evaluator financiar şi formator în antreprenoriat şi managementul proiectelor internaţionale.

Înainte de cursul de Leadership derulat de dl. Gabriel Radu nu conştientizam Legea pragului limitativ, considerând că afacerile mele depind de colaboratorii mei şi nu de nivelul meu de leadership.

Pe durata cursului am înţeles că liderul poarta întreaga responsabilitate a echipei. Acest lucru înseamnă responsabilitate şi echilibru în deciziile strategice, echipa fiind de fapt o oglindă a nivelului propriu de leadership.

În prezent, am început să implementez conceptele unui leadership etic, cu accent pe înţelegerea nevoilor colaboratorilor şi cu selectarea unor obiective coerente, adaptate resurselor curente dar şi cu identificarea unor parteneri puternici, în baza conceptului că afacerile sunt influenţate de cercurile relaţionale personale şi profesionale.

Recomand acest program pentru că este o sursă de autocunoaştere a nivelului de leadership dar şi de conștientizare a limitărilor şi blocajelor interioare.

Gabriel Zaharia - Owner - Open Professional Consult

Pe Gabriel l-am întâlnit întâmplător – magia rețelelor de socializare. A apărut de niciunde, direct în news feed-ul meu, cu un articol share-uit de pe blog, legat de multitasking.

Cred că eram abia întoarsă din concediu, așa că, cel mai probabil, am dat click în căutarea rețetei miraculoase. Și din click în click, am ajuns să citesc tot mai multe articole.

Trecerea la următorul nivel, a constat in invitatia mea catre Gabriel, de a fi contributor al Revistei CARIERE.

Îi respect munca și apreciez colaborarea noastră, pentru calitatea informațiilor, pentru modul în care le prezintă, pentru că respectă cu sfințenie termenele și pentru că reușește să inspire prin temele abordate.

Cati Lupașcu - Redactor șef - Revista CARIERE

Un sistem interesant, nou pt mine. Materialele de autoevaluare a Lideship-ului primite ca prezentare si sesiunea online de analiza a acestor indicatori m-a pus pe ganduri. Singura varianta de supravietuire (in economie) este cresterea permanenta, aceasta se poate realiza DOAR sistematic, folosind metode si instrumente stiintifice. Asa ceva se gaseste aici. Cartea / informatia structurata exista, trebuie sa o deschidem, sa o citim / intelegem si sa punem in aplicare cunoasterea in mod consecvent si adaptiv! Let’s do it!

Bogdan Lorin Chiriac - Owner - ECO PLAST

Experienta cu dl Gabriel Radu a fost unica…. am invatat, constientizat si remarcat foarte multe lucruri care pot fi aplicate fie in viata profesionala, fie in viata personala.

Cursurile pe care le-am frecventat au fost foarte bine pregatite, punctand cele mai importante elemente raportate la situatia data-tema dezbatuta.

Am discutat concret pe exemple din viata de zi cu zi si pe experientele de la servici.

Felicitari stimate domn Gabriel Radu!

Ceea ce faceti este remarcabil si de mare ajutor!

Mult succes in viitor si sa auzim doar de bine!

Adriana Aldea - Owner - Autorun

Te salut Gabriel!

Vreau sa stii ca imi este foarte util programul Leadership Mastery. De mult imi doream un program atat de complex care sa ma ajute in dezvoltarea si motivarea echipei pe care o conduc.

Am 3 saptamani de cand am inceput acest program online si vreau sa stii ca deja vad imbunatatiri in echipa mea. Sunt mult mai productivi, motivati iar eu nu ma mai simt supraincarcat.

Iti multumesc si iti doresc mult succes in tot ceea ce faci!

Iulian Florea - Departament manager

Motivul pentru care am decis sa lucrez cu Gabriel si pentru care il recomand cu incredere este acela ca pe parcursul sedintelor de coaching am vazut cum se concretizeaza un plan.

O strategie de crestere pe termen mediu si lung bine pusa la punct, cu obiective concrete prin care business-ul meu sa creasca.

Nu am avut niciun moment in care sa simt ca banii mei sunt aruncati pe fereastra.

Acum stiu exact in ce punct ma aflu cu business-ul meu si ce anume trebuie sa fac in directia cresterii.

Ma bucur ca am intrat in contact cu tine intr-un moment in care business-ul meu avea atat de multa nevoie!

Iti multumesc ca m-ai sustinut si mi-ai aratat cum sa ma focalizez pe rezultate!

Mult succes in continuare!

Victor Mocanu

Un curs de leadership binevenit din care am invatat multe lucruri noi si necesare.

Cred ca undeva la 80% voi pune si in practica.

Iar despre Gabriel pot spune ca este un om deosebit, cu o experienta vasta.

Ma bucur ca am luat parte la aceasta experienta.

Multumesc!

Matei Liviu

Am descoperit lucruri valoroase de care am nevoie in constructia afacerii mele.

Schimbarile benefice au inceput sa apara inca din primele ore de coaching iar acum stiu in ce directie o sa ma indrept cu afacerea mea si am o imagine mult mai clara la ce trebuie sa fac.

Gabriel a reusit sa ma ajute sa-mi formez o viziune sanatoasa asupra a tot ceea ce trebuie sa fac, astfel incat sa evit greselile care m-ar fi costat foarte mult.

Va recomand sa apelati cu incredere la Gabriel!

Alexandra Bendea

Am avut parte de o experienta cu adevarat profesionista, in urma careia am apreciat convigerile existente cu privire la importanta si precizia utilizarii instrumentelor specifice de lucru, cu scopul de a identifica problemele ce dauneaza dezvoltarii persoanelor/ businessului si astfel sa apara oportunitatea de a seta obiective de crestere in adevaratul sens al cuvantului!

Ionuț Spânu - Employee benefits & Corporate Sales - NN

Am discutat cu Radu pe Zoom, iar efectele acestei discutii au condus, inca de la inceput, la o re-setare sau, mai degraba, la o setare corecta a gindirii despre leadership. Este un profesionist, care nu incearca sa te convinga de cit de bun este el, ci te face sa te evaluezi singur intr-un mod corect si adecvat activitatii tale. Iti propune provocari la care, mai mult ca sigur, pina la acel moment, nu te-ai gindit si te determina sa-ti schimbi imaginea pe care ai avut-o despre oameni, in general, si despre echipa, in special.

Otilia

Impreuna cu Gabriel am avut cateva revelatii in timpul programului care m-au facut sa devin o varianta mai buna de lider. Am inteles in sfarsit ce inseamna leadershipul ! Gabriel are metode foarte simple si foarte aplicabile. Efortul depus merita pentru rezultatele pe care le obtii ulterior ! Recomand cu incredere!

Coroian Calin - Regional Sales Director - Lidl România

Gabriel a fost extrordinar iar tematica cursului de leadership a fost axata 100% pe problemele de care ne lovim in conducerea echipelor.

Ne-a explicat clar ce trebuie sa facem pentru a putea rezolva problemele cu care ne confruntam.

Manolache Emilian

Pot spune ca dupa doua zile de workshop am o viziune total noua cu privire la modul in care ar trebui sa motivez eficient echipa si cum sa devin un lider mai bun.

Multumesc pentru sustinere!

Tudorache George - Logistic & Warehouse Manager Romania - Superbet

Gabriel Radu este de departe un profesionist! Experienta ca antreprenor, life & business coach isi spune cuvantul avand in vedere materialele si sedintele la care am participat. M-a ajutat sa-mi dau seama unde ma aflu si ce imi lipseste pentru a creste performantele mele profesionale!
-Mi-am dat seama ca nu erap atat de organizat pe cat consideram
-Interactiunea cu Gabriel m-a ajutat sa fiu mult mai atent la oamenii din echipa mea si la nevoile lor.
-Am invatat sa nu complic lucrurile sa le privesc in esenta, Keep it simple!
Multumesc mult! Iti urez succes in activitate!

Razvan Toncu - Project Manager - Editura Litera

Sunt coach si l-am cunoscut pe Gabriel cu ocazia primei intalniri de coaching in practica, pe care am organizat-o pentru profesionistii din acest domeniu. Am avut bucuria sa vad in Gabriel un om pasionat si dedicat profesiei de coach, un om generos care a impartasit din experienta sa cu noi. Multumesc Gabriel

Nicoleta Doina Radu - Coach

Recomand cu cea mai mare incredere, Gabriel este un adevarat profesionist!

Eu am inceput dezvoltarea afacerii mele impreuna cu Gabriel si rezultatele nu au incetat sa apara.

Multumesc, Gabriel!

Cristina Munteanu

Trebuie sa mentionez inca de la inceputul testimonialului ca Radu este mai intai de toate om si apoi coach. Este o placere sa intri in contact cu el si cu siguranta nu va fi un timp pierdut, din contra merita 100% atentia cuvenita. Important de stiut pentru oricine doreste ceva de la viata este sa inceapa cu un coach, iar eu personal il recomand pe Radu.

Numai bine si mult succes stimate domn!

Sorin Popescu

Sesiunile pe care le-am parcurs pentru dezvoltarea profesională și personală, au condus la obținerea clarității pe care mi-o doream.

Informațiile transmise, din cadrul fiecărei sesiuni, au fost susținute cu exemple elocvente, au fost utilizate instrumente specifice pentru înțelegerea conceptelor cheie.

Calitatea cunoștințelor transmise m-au determinat să urmez acești pași.

În urma sesiunilor am reușit să dobândesc:
– focus pentru înțelege ce este cu adevărat important în acest moment,
– energie pentru susținerea întregului proces de dezvoltare,
– determinare pentru îmbunătățirea performanțelor.

Recomand parcurgerea programelor pentru dezvoltarea continuă a competențelor.

Andreea Lung

Am descoperit impreuna provocarile mele in leadeship si am facut strategii de implementare pentru reaprinderea ,, focului” la nivel de sateliti in echipa.

Multumesc cu recunostinta pentru usurinta cu care te-ai pliat dupa sistemul nostru ca Organizatie.

Ioana Mindrusca Adnana - Manager Zonal - Campion Broker De Asigurare

Salut Gabriel!

Acum am gasit putin timp sa-ti scriu.

Vreau sa iti multumesc pentru toata sustinerea si expertiza pe care mi-ai oferit-o de-a lungl sedintelor de business coaching.

Dupa cum stii, imi era dificil sa-mi mentin membrii echipei motivati de la o luna la alta.

Iar instrumentele pe care mi le-ai oferit m-au ajutat mai mult decat ma asteptam.

Chiar am reusit sa identific nevoile reale ale membrilor echipei si sa stabilesc niste directii clare cu ei in timp record.

Multumesc,

Marius Daniel Chiuta

Adauga testimonial

Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii. (*)