- Poti defini clar si specific, in maxim 3 minute, care este formula SUCCES-ului tau?

… esti pus pe ganduri, asa-i?

Daca poti face asta, te felicit cu adevarat, pentru ca stiu in mod cert, ca ai trecut prin toate cele trei nivele de munca (din greu, inteligenta si creativa), de-alungul multor ani de zile, pentru a-ti defini propria formula de Succes!
Daca nu poti face asta, atunci…. iti pun o intrebare… iar ca sa nu fiu eu “personajul urat care vorbeste de munca in ziua de Duminica”, am sa las aceasta intrebare deschisa, fara semn de intrebare …
- Spre ce anume, concret, te indrepti in viata…

… iar esti pus pe ganduri, asa-i?

Sunt Gabriel RADU – prietenul tau! Ma asez langa tine si hai sa vorbim despre SUCCES-ul tau! Dar te si atentionez!
Nu pot sa te ajut pana ce tu singur nu vei lua DECIZIA sa te ajuti! Vorbesc aici despre DECIZII DE SUCCES.

Stiu ca este foarte posibil sa te dezamagesc spunandu-ti ca: SUCCES-ul inseamna munca grea! Si pentru ca este grea, majoritatea nu sunt dispusi sa plateasca pretul! Da! Prefer sa iti spun adevarul…
Misiunea mea nu este sa te dezamagesc! Eu vreau sa iti dau incredere, speranta, sa muncesc impreuna cu tine… da, adevarat iti spun… sa muncesc impreuna cu tine, ca tu sa descoperi reteta succesului tau si sa intelegi ca succesul este programabil! Da, ai auzit bine, Succesul tau este PROGRAMABIL!

Pentru binele tau in mod intentionat, devin insistent si te intreb:

- Care este definitia SUCCES-ului Tau?

Esti atent?

Ceea ce urmeaza sa iti spun este remarcabil:   Daca ai un VIS vei gasi o cale, iar daca nu ai un VIS vei gasi o scuza. Asadar, te intreb:  Daca nu ai un VIS, cum ai putea sa il realizezi?

Amandoi stim ca nimeni nu s-a nascut destept. Eu stiu asta, tu stii asta! Dar ai din ce in ce mai putine scuze sa mori cu VISELE spulberate! Punct.

Daca acest articol ti-a placut, trimite-l si prietenilor tai. Fii chiar TU cel care-i ghideaza, iar unii iti vor multumi personal. Astept Comment-ul tau, pentru a-ti raspunde!

Succes Maxim catre SUCCES-ul tau ProGraMabil!


Te felicit in mod personal ca ai citit acest articol.
Daca ti-a placut trimite-l si celor din lista ta, cu un simplu Share. Multumesc!

Share on facebook Share on Google+

Leave a Reply

Post Comment

*

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

LinkedId